Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com
Produk Unggulan
Babagan awake dhewe
Shenzhen Hequanqingnuo Electronic Technology Co, Ltd iku produsen profesional baterei telpon babagan 7 years.It duwe luwih saka 1000 meter persegi toko-toko karo babagan 100 karyawan. Awit iku `s didegake ing 2012, kita nindakake sawetara prosedur ketat saka bahan mentah kanggo mburi produk. Minangka pemasok jujur ​​lan tanggung jawab, kita njaluk dhuwur reputasi ing baterei telpon field.We duwe jaringan sade global kanggo menang reputasi apik.

We are involved in various series of cell phone batteries such as iphone, Huawei and Samsung series battery, Jacket battery, and accessories mobile phones such as cellphone holders and other products.Hequanqingnuo owns a complete and scientific system management system and focuses on creditworthiness, we ngetutake kontrak, njamin kualitas produk, lan nggunakake konsep pemasaran saka mufti-macem-macem Manajemen ciri lan cilik bathi karo dhuwur sales.Products liwati RoHS / CE / FCC Certificate, teknologi tanpa timbal, daur ulang.Kita nganget ing prinsip 'Quality Kawitan, kesetaraan lan saling manfaat, pembangunan bebarengan, lan Service the Best '.
Sambutan kanggo ngunjungi pabrik lan nliti nerusake kanggo netepake hubungan bisnis winates karo sampeyan.

Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Babagan awake dhewe
Shenzhen Hequanqingnuo Electronic Technology Co, Ltd iku produsen profesional baterei telpon babagan 7 years.It duwe luwih saka 1000 meter persegi toko-toko karo babagan 100 karyawan. Awit iku `s didegake ing 2012, kita nindakake sawetara prosedur ketat saka bahan mentah kanggo mburi produk. Minangka pemasok jujur ​​lan tanggung jawab, kita njaluk dhuwur reputasi ing baterei telpon field.We duwe jaringan sade global kanggo menang reputasi apik.

We are involved in various series of cell phone batteries such as iphone, Huawei and Samsung series battery, Jacket battery, and accessories mobile phones such as cellphone holders and other products.Hequanqingnuo owns a complete and scientific system management system and focuses on creditworthiness, we ngetutake kontrak, njamin kualitas produk, lan nggunakake konsep pemasaran saka mufti-macem-macem Manajemen ciri lan cilik bathi karo dhuwur sales.Products liwati RoHS / CE / FCC Certificate, teknologi tanpa timbal, daur ulang.Kita nganget ing prinsip 'Quality Kawitan, kesetaraan lan saling manfaat, pembangunan bebarengan, lan Service the Best '.
Sambutan kanggo ngunjungi pabrik lan nliti nerusake kanggo netepake hubungan bisnis winates karo sampeyan.

Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Related Products list

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki