Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com
Home > Babagan awake dhewe
Babagan awake dhewe
Shenzhen Hequanqingnuo Electronic Technology Co, Ltd iku produsen profesional baterei telpon babagan 7 years.It duwe luwih saka 1000 meter persegi toko-toko karo babagan 100 karyawan. Awit iku `s didegake ing 2012, kita nindakake sawetara prosedur ketat saka bahan mentah kanggo mburi produk. Minangka pemasok jujur ​​lan tanggung jawab, kita njaluk dhuwur reputasi ing baterei telpon field.We duwe jaringan sade global kanggo menang reputasi apik.

We are involved in various series of cell phone batteries such as iphone, Huawei and Samsung series battery, Jacket battery, and accessories mobile phones such as cellphone holders and other products.Hequanqingnuo owns a complete and scientific system management system and focuses on creditworthiness, we ngetutake kontrak, njamin kualitas produk, lan nggunakake konsep pemasaran saka mufti-macem-macem Manajemen ciri lan cilik bathi karo dhuwur sales.Products liwati RoHS / CE / FCC Certificate, teknologi tanpa timbal, daur ulang.Kita nganget ing prinsip 'Quality Kawitan, kesetaraan lan saling manfaat, pembangunan bebarengan, lan Service the Best '.
Sambutan kanggo ngunjungi pabrik lan nliti nerusake kanggo netepake hubungan bisnis winates karo sampeyan.

Tipe Bisnis : Manufacturer

Produk Range : Rechargeable Battery & Charger , Battery & Charger , Primary & Dry Battery

Produk / Layanan : Baterai Mobile Phone , Power Bank , Gawe serep , Lipo Battery , Penggantian Panggilan Iphone , Baterai Cellphone

Total Karyawan : N/A

Ibukutha (Million US $) : 1,000,000.00RMB

Taun Established : 2016

Certificate : ISO9001 , CE , FCC , RoHS

Alamat Perusahaan : Floor 4, Jinhe Bldg., No. 8, Hetangguang Xinhe Street, Maantang Community, Bantian Street, Longgang Dist., Shenzhen, Guangdong, China

moreCompany Capacity
moreVideo
Kapasitas Perdagangan

Informasi Perdagangan

Incoterm : FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CIP

Terms of Payment : L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union

Rata-rata Lead Time : Peak season lead time:Within 15 workday
Off season lead time :Within 15 workday

Volume Sales Tahunan (US $ Juta) : US$50 Million - US$100 Million

Tombol Purchase Tahunan (Million US $) : US$5 Million - US$10 Million

Informasi Ekspor

Ekspor Persentase : 61% - 70%

Pasar Utama : Africa , Americas , Asia , Europe , Middle East , Oceania , Other Markets

Nearest Port : Shenzhen

Mode Impor & Ekspor: Ekspor liwat agensi

Kapasitas Produksi

Nomer Produksi :2

Ora Ana Staf QC :5 -10 People

Layanan OEM :yes

Ukuran Pabrik (Sq.meters) :1,000-3,000 square meters

Pabrik Lokasi :2nd Floor, Building B, Dabang Industrial Park, Xinxu Town, Huizhou, Guangdong, China.

moreProduk Utama
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki