Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com
Home > Produk > Baterei sel telpon
Layanan Online
sky wang

Ms. sky wang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Baterei sel telpon

Kategori produk dari Baterei sel telpon , kami produsen khusus dari Cina, Baterei sel telpon , Baterei telpon pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Baterei ponsel R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

iPhone Battery Replacement

Liyane

Samsung Battery Replacement

Liyane

Pengganti Baterai Huawei

Liyane

Baterai Kapasitas Tinggi IPhone

We are ing Produsèn profesional saka Li-ion baterei Polymer Cell Phone karo liwat 7 taun pengalaman utama melu Iphone baterei, Huawei baterei, Samsung baterei, iPhone High Kapasitas baterei, Aksesoris Cell Phone, Wireless Car pangisi daya lan sapiturute

Kanthi baterei polimer litium kanthi kapasitas lengkap lan 100% sel kobalt murni sing umure urip

Nganti 800 siklus, baterei ponsel kita nganggo papan perlindungan IC asli dadi luwih tahan lama, stabil lan aman.

Ing Cell Phone baterei migunakake Kripik IC kualitas dhuwur sing wis diimpor karo segel asli, saka panyimpenan saka sel kanggo output, ngilangi liwat butuh tingkat konversi chip sadurungé saka 99% lan komprehensif nginggilaken tingkat konversi kanggo 99.9%.

Baterei Telpon Ponsel kita dirancang dobel seko kanggo nyegah sirkuit cekak, sirkuit pintas otomatis kanthi otomatis karo sekring logam memori.

Limang keamanan ndadekake ponsel luwih kompetitif: 1) Panyimpen daya sing kuwat 2) Daya cepet 3) Nganyarke awet 4) aman nganggo 5) Efisiensi sing dhuwur.

Ing Cell Phone panggantos baterei adopts kanthi otomatis dhuwur-tech, produksi dina batre tekan 12.000 bêsik, saben baterei wis liwati Welasan tes ketat, tingkat kekurangan kurang saka 3%.

Ing Cell Phone baterei wis macem-macem fungsi pangayoman, kang bisa èfèktif nglindhungi baterei, lan kanthi otomatis bakal pedhot nalika iku kanthi fungsi pangayoman charged.Multiple kalebu pangayoman suhu, pangayoman sirkuit, pangayoman Reste, pangayoman voltase input, hardware pangayoman liwat-saiki, output pangreksan liwat-saiki, pangayoman anti-mbalikke input, pangayoman tekanan tekanan baterei.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki