Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com

Apple Battery - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Apple Battery)

  • QI standar iPhone 8 eksternal maneh cilik

    QI standar iPhone 8 eksternal maneh cilik

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Punika gaya anyar saka baterai adsorpsi magnetik gaya inovatif kanggo ponsel iphone, kasus baterei iphone 8 iki minangka pangisi daya panggung shell kanggo multipurpose, pisanane yaiku kerang perlindungan lengkap nglindhungi ponselmu kanthi saksama lan supaya ora dirugihake kanthi sengaja mudhun, Kapindho iku...

    Hubungi Saiki

  • Baterai Baterai Polimer iPhone 5S Customized

    Baterai Baterai Polimer iPhone 5S Customized

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai Baterai Polimer iPhone 5S Customized Shenzhen HQQNUO Baterei polimer lithium khusus kanggo iPhone luwih saka 7 taun. Baterei iPhone 5S kita nganggo TI chip, account sel baterei kobalt murni anyar. saengga bisa nindakake performa apik ing urip baterei, sawise siklus 500 kali isih duwe kapasitas minimal 80%. Iku...

    Hubungi Saiki

  • IPhone 5 Customized New Battery Baterai Kanggo Repair

    IPhone 5 Customized New Battery Baterai Kanggo Repair

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    New iPhone 5 Baterei Baterei Kanggo Layanan Diposaken Kapasitas baterai iPhone 5 iki 1440 mAh, cocok kanggo baterei iphone Repaire lan Service Maintenance sawise -sale. Kabeh bahan mentah sing dipigunakaké minangka bahan anyar lan berkualitas tinggi kanthi kontrol kualitas sing ketat, prodhuk final dicenthang kaping 3...

    Hubungi Saiki

  • Ganti Baterei Lithium Lechium Apple iPhone 5C

    Ganti Baterei Lithium Lechium Apple iPhone 5C

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterei ponsel Apple bisa diganti, nanging baterei iPhone bisa diganti utawa ora. Apa maneh, nalika nilai puncak ponsel Apple sing anyar dituku mudhun ing ngisor 80% sajrone setahun, Baterei Cell telpon bisa diganti kanthi gratis Ing wektu iki, sampeyan mung kudu mriksa manawa telpon kasebut ana ing garansi. . Yen...

    Hubungi Saiki

  • Tuku Baterai Apple Iphone SE Ing Line

    Tuku Baterai Apple Iphone SE Ing Line

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Dokumen Apple internal nuduhake yen manawa baterei iPhone mbesuk ora ana gandhengane karo baterei, mula Genius Bar utawa toko sing sah bisa nglirwakake baterei iPhone pihak katelu lan layanan biasane, ngisi biaya ndandani normal, tanpa meksa pangguna ngganti baterei Apple resmi resmi. Yen babar pisan utawa ndandani...

    Hubungi Saiki

  • Baterai Telpon Bisa Digunakake maneh Baterai iPhone 7

    Baterai Telpon Bisa Digunakake maneh Baterai iPhone 7

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterei Telpon Polimer Apple dibangun ing saben iPhone, iPad, iPod, Apple Watch, MacBook, lan AirPods kanggo mbantu nindakake kabeh kedadeyan. Sinau luwih lengkap babagan baterei lan supaya bisa nyedhaki potensial sajrone urip sing migunani, sanajan ngluwihi urip sing migunani. Lan w hy nggunakake baterei litium-ion?...

    Hubungi Saiki

  • Bateri Telpon Tanpa kabel iPhone 7 Plus Baterei

    Bateri Telpon Tanpa kabel iPhone 7 Plus Baterei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterei iPhone nggunakake teknologi litium-ion. Dibandhingake karo teknologi baterei generasi sadurunge, biaya Baterei Polimer Telpon luwih cepet, luwih suwe, lan duwe kapadhetan listrik sing luwih dhuwur, nyedhiyakake umur baterei luwih dawa. Kanggo piranti sampeyan, teknologi Baterai telpon Polimer sing bisa diisi...

    Hubungi Saiki

  • Panggantos Baterei Iphone 8

    Panggantos Baterei Iphone 8

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    IPhone 8 dilengkapi baterei Telpon 1821mAh, udakara 100mAh kurang saka baterei iPhone 7 sadurunge. kapasitas baterei iPhone 8 Plus yaiku 2675mAh, yaiku 250mAh kurang saka baterei iPhone 7Plus sadurunge. Ora mung ketebalan tambah 1mm, nanging bobote bisa tekan 202g, yaiku 20g luwih saka generasi sadurunge. Kapasitas...

    Hubungi Saiki

  • 0 siklus iphone apple 6s battery replacement

    0 siklus iphone apple 6s battery replacement

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai 0 siklus 6 apple iphone 6 iku merek anyar, duwe performa apik minangka baterei asli.Kita nggunakake LiCoO2 eco-ramah materi, aman lan dhuwur Kapadhetan, supaya bisa kuat telpon kabeh day.Better saka Baterei LiNiCoMnO2, baterei iphone 6s duwe umur kerja sing dawa, wektu sing bisa diisi maneh tekan luwih saka...

    Hubungi Saiki

  • Tuku Apple iPhone 8 Plus Baterei Anyar

    Tuku Apple iPhone 8 Plus Baterei Anyar

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Smartphone Apple 8 nggunakake coprocessor Apple A8 + M8, saengga smartphone iki tuku akeh wong nalika semana. Nganti saiki, akeh konsumen sing nggunakake smartphone Smartphone 8. Lan kabeh wong ngerti manawa baterei ponsel 8 8 mung 1821mAh, lan sawise suwe digunakake, baterei iPhone bakal umure lan urip baterei mobile...

    Hubungi Saiki

  • Penggantian baterei iPhone 7 anyar kanggo iPhone Repair

    Penggantian baterei iPhone 7 anyar kanggo iPhone Repair

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Penggantian baterei iPhone 7 anyar kanggo iPhone Repair Customized 1960 mAh iphone 7 replacement battery . ngetokake sel CHISIS lan chisep murni anyar, sawise 500 siklus isih paling sethithik 80%. Kita uga nyedhiyakake kapasitas cap baterai iPhone 2200 mAh kanggo model iki. Kabeh baterei iphone duwe sertifikasi CE,...

    Hubungi Saiki

  • kapasitas gedhe panggantos apple iphone 6s battery

    kapasitas gedhe panggantos apple iphone 6s battery

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Iki kapasitas penggantian gedhe apple iphone 6s yakuwi Brand 0 Cycle. Dibangun nganti luwih saka 500 siklus, umur baterei sing tahan lama. Tingkat konversi IC sing dhuwur ngupaya migunakake kapasitas batere. Nganyarke menyang lapisan dual-ion, sing ndadekake wilayah sirkulasi luwih gedhe tinimbang lapisan tunggal....

    Hubungi Saiki

  • Best Battery Life Iphone 6 Penggantian Baterai

    Best Battery Life Iphone 6 Penggantian Baterai

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Best Battery Life Iphone 6 Penggantian Baterai Iki baterei 1810 mAh iphone 6 nduweni performace apik ing urip baterei ponsel, wektu panggilan kira-kira 10 jam lan wektu internet 4G kira-kira 11 jam. Iki nganggo sel baterai anyar sing berkualitas tinggi lan chip TI, kualitas padha karo asli. Kanthi sistem kontrol...

    Hubungi Saiki

  • lithium rechargeable apple iphone 6s battery

    lithium rechargeable apple iphone 6s battery

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai lithium rechargeable apple iphone 6s ora akihe battery.It nduweni kapasitas super 2200mAh, 485mAh sing luwih dhuwur tinimbang baterei asli iphone.So nganggo kapasitas gedhe iPhone 6s baterei, bakal ngecek telpon sampeyan siyaga wektu siaga. teknologi produksi bisa nggawe baterei kualitas apik. Kabeh sing kita...

    Hubungi Saiki

  • urip maneh baterei 6 baterei

    urip maneh baterei 6 baterei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Kanthi kapasitas lengkap 1810mAh, iPhone 6 Baterai iki cocog karo iPhone 6 seluler, teknologi chip lan teknologi baterei kasebut ndadekake kualitas baterei iphone kasebut luwih dhuwur tinimbang pesaing kita, performa stabil lan input tanggal fungsional unik sing tahan jagad umur batre kanthi luwih saka 500 siklus...

    Hubungi Saiki

  • paling dawa baterai iPhone 8 baterei panggantos

    paling dawa baterai iPhone 8 baterei panggantos

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    paling dawa baterai iPhone 8 baterei panggantos IPhone kapasitas panggantos 8 baterei 1821 mAh. Nggunakake baterei polimer tingkat, mundhut daya maneh sing kurang, kinerja tahan abadi, meh 20% urip luwih suwe tinimbang normal. Saben produk dicenthang kaping 3 paling sethithik sadurunge dikirim. Iku pilihan sing paling...

    Hubungi Saiki

  • paling dawa panggantos baterei smartphone

    paling dawa panggantos baterei smartphone

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Iphone 6 baterei digawe dening kita njupuk akeh kaluwihan lan fitur competitive: 1) Diimpor Ti Chip teknologi 2) Dewan fungsi unggul kanggo nambah output teknis 3) Sakteruse proses pengawasan: saben baterei saka HQQN bakal duwe 100% pengawasan sadurunge pengiriman, lan mung produk berkualitas bisa dikirim menyang...

    Hubungi Saiki

  • Dhuwur kapasitas 2200mAh apple iphone 6s battery

    Dhuwur kapasitas 2200mAh apple iphone 6s battery

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Ndhuwur saka batere standar, teknologi Hequanqingnuo enggo bareng sampeyan iPhone Capacity Battery Baterai sing njupuk luwih saka kaluwihan langgeng, tahan lama nggunakake lan kapasitas sing apik. Model diklarifikasi miturut kapasitas sing luwih dhuwur saka standar iPhone Battery , universal 2200mah kanggo iPhone 6...

    Hubungi Saiki

  • Baterai Telepon Seluler New iphone 5S Replacement Baterai

    Baterai Telepon Seluler New iphone 5S Replacement Baterai

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai Telepon Seluler New iphone 5S Replacement Baterai Baterai iki cocok kanggo panggantos baterei 5S , kapasitas lan ukuran padha karo baterei iphone asli . Desain proteksi Dual IC njamin safety lan ngluwihi siklus urip baterei. Tegangan standar padha karo baterei asli. Kurang daya lan energi, sirkulasi tambah...

    Hubungi Saiki

  • Bateri iPhone li-polymer anyar sing paling anyar SE

    Bateri iPhone li-polymer anyar sing paling anyar SE

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Kanggo ngrampungake masalah baterei iPhone SE , ing syarat-syarat sistem, iPhone SE dilengkapi sistem 9.9 paling anyar kanggo iOS. Fitur paling pinunjul saka versi resmi iOS 9.3 ing iPhone SE yaiku mode Night Shift. Sawise diuripake, piranti iOS bisa nyetel suhu warna layar kanthi otomatis miturut wektu lan lokasi...

    Hubungi Saiki

  • 100% asli baterei sing bisa diisi ulang kanggo panggantos iPhone

    100% asli baterei sing bisa diisi ulang kanggo panggantos iPhone

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai iPhone SE nduweni tip paling kompetitif: 1) Baterai kualitas tinggi Baterai: Baterai lithium-ion isi ulang, 1624mAh, baterai kapasitas dhuwur ngluwihi waktu siaga lan wektu bicara, materi sing ramah lingkungan ngurangi kontaminasi.2) Dual Rancangan proteksi IC: njamin safety lan ngluwihi siklus urip baterei....

    Hubungi Saiki

  • Njaluk Baterai Apple Iphone 7 Diganti

    Njaluk Baterai Apple Iphone 7 Diganti

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Njaluk Baterai Apple Iphone 7 Diganti Iku panggantos baterei iPhone 7, kapasitase yaiku 1960 mAh, ukuran lan kapasitase padha karo asline. Kita uga duwe kapasitas sing luwih dhuwur 2200 mAh, sawise nggunakake baterei baterei urip baterei iphone bisa nambah paling 15%. Sèl baterei migunakake bahan kobalt murni polimer,...

    Hubungi Saiki

  • Panas sale liyo sing polymer apple battery exchange

    Panas sale liyo sing polymer apple battery exchange

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Kita Hequanqingnuo Elektronik Technology Co, Ltd ndarbeni merek HQQN kanggo nyuplai model baterai iphone sing beda-beda, iPhone 7 Batte ry iki 100% kompatibel kanggo iPhone7, dibandhingake karo IC biasa kanthi konversi daya sing luwih murah, kita nganyarke kanggo diimpor Ti chip IC kanggo baterei sing luwih dhuwur...

    Hubungi Saiki

  • Baterai smartphone kanggo panggantos iPhone

    Baterai smartphone kanggo panggantos iPhone

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterei iPhone SE kompatibel kanggo iPhone SE karo kapasitas nyata saka 1624mAh, kanthi nggunakake AAA sel baterei bahan lan diimpor pinter Papan IC lan PCM, baterei telpon performs stabil lan aman, sampeyan biring kudu padha sumelang ing daya ponsel mudhun cepet .Baterai ponsel kita duwe macem - macem safety...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • QI standar iPhone 8 eksternal maneh cilik
  • Baterai Baterai Polimer iPhone 5S Customized
  • IPhone 5 Customized New Battery Baterai Kanggo Repair
  • Ganti Baterei Lithium Lechium Apple iPhone 5C
  • Tuku Baterai Apple Iphone SE Ing Line
  • Baterai Telpon Bisa Digunakake maneh Baterai iPhone 7
  • Bateri Telpon Tanpa kabel iPhone 7 Plus Baterei
  • Panggantos Baterei Iphone 8
  • 0 siklus iphone apple 6s battery replacement
  • Tuku Apple iPhone 8 Plus Baterei Anyar
  • Penggantian baterei iPhone 7 anyar kanggo iPhone Repair
  • kapasitas gedhe panggantos apple iphone 6s battery
  • Best Battery Life Iphone 6 Penggantian Baterai
  • lithium rechargeable apple iphone 6s battery
  • urip maneh baterei 6 baterei
  • paling dawa baterai iPhone 8 baterei panggantos
  • paling dawa panggantos baterei smartphone
  • Dhuwur kapasitas 2200mAh apple iphone 6s battery
  • Baterai Telepon Seluler New iphone 5S Replacement Baterai
  • Bateri iPhone li-polymer anyar sing paling anyar SE
  • 100% asli baterei sing bisa diisi ulang kanggo panggantos iPhone
  • Njaluk Baterai Apple Iphone 7 Diganti
  • Panas sale liyo sing polymer apple battery exchange
  • Baterai smartphone kanggo panggantos iPhone

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki