Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com

Baterai Mobile Phone - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Baterai Mobile Phone)

  • Baterai lithium portabel bisa diganti kanggo telpon Huawei

    Baterai lithium portabel bisa diganti kanggo telpon Huawei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei Mate 10 baterei model baterei Cell Phone kang cocog kanggo mobile Huawei Mate 10, karo kapasitas kebak lan diimpor teknologi IC, baterei telpon seluler ndadekake daya telpon dawa langgeng lan awet nggunakake, wis kaping fungsi pangayoman, kang bisa kanthi efektif nguripake baterei, lan kanthi otomatis bakal...

    Hubungi Saiki

  • baterei standar lithium kanggo Huawei mate 10

    baterei standar lithium kanggo Huawei mate 10

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei Mate 10 baterai ana ing kontrol kualitas sing ketat kanggo kualitas stabil: 3-line test kualitas, lan karo pengiriman cepet: 3-7 dina, cocok kanggo sumber urgent, kita duwe pengalaman gedhe kanggo OEM / ODM orders.All kita iPhone baterei , Baterei Huawei lan baterei Samsung lan sanes-sanesipun. Baterai ing...

    Hubungi Saiki

  • Baterei Samsung galaxy s8

    Baterei Samsung galaxy s8

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai ponsel Samsung galaxy s8 iki bisa cocog karo telpon sampeyan, ukurane padha karo baterei s8 sing asli. Kapasitas, lan siklus 100% 0, kita mung nggunakake inti baterai merek tingkat lan IC kanggo njamin quality.The upgrade IC kontrol bakal nglindhungi telpon Samsung marang liwat dadi panas, liwat daya lan...

    Hubungi Saiki

  • hot sale Huawei panggantos daya baterei

    hot sale Huawei panggantos daya baterei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei Mate 10 baterai ana ing kontrol kualitas sing ketat kanggo kualitas stabil: 3-line test kualitas, lan karo pengiriman cepet: 3-7 dina, cocok kanggo sumber urgent, kita duwe pengalaman gedhe kanggo OEM / ODM orders.All kita iPhone baterei , Baterei Huawei lan baterei Samsung lan sanes-sanesipun. Baterai ing...

    Hubungi Saiki

  • baterai lithium bisa diisi ulang kanggo pasangan Huawei 10

    baterai lithium bisa diisi ulang kanggo pasangan Huawei 10

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei Mate 10 baterai ana ing kontrol kualitas sing ketat kanggo kualitas stabil: 3-line test kualitas, lan karo pengiriman cepet: 3-7 dina, cocok kanggo sumber urgent, kita duwe pengalaman gedhe kanggo OEM / ODM orders.All kita iPhone baterei , Baterei Huawei lan baterei Samsung lan sanes-sanesipun. Baterai ing...

    Hubungi Saiki

  • Penggantian baterei Huawei Mate 10

    Penggantian baterei Huawei Mate 10

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei Mate 10 baterai ana ing kontrol kualitas sing ketat kanggo kualitas stabil: 3-line test kualitas, lan karo pengiriman cepet: 3-7 dina, cocok kanggo sumber urgent, kita duwe pengalaman gedhe kanggo OEM / ODM orders.All kita iPhone baterei , Baterei Huawei lan baterei Samsung lan sanes-sanesipun. Baterai ing...

    Hubungi Saiki

  • 3.7v Li-ion polimer baterei kanggo Huawei

    3.7v Li-ion polimer baterei kanggo Huawei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Ngadopsi IC proteksi pindho kanthi PCB lanjutan, panggantos baterei HQQN Huawei kanthi proteksi overcharge, proteksi over-current lan perlindungan short circuit. Kanthi nggunakake safety and stabil, hi-tech cell battery lithium , kita ngalami test drop, smash test lan test puncture kanggo njamin kualitas sèl baterei ,...

    Hubungi Saiki

  • Cara ngganti baterei iPhone kanthi gampang

    Cara ngganti baterei iPhone kanthi gampang

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Kapasitas bathi apel apel 6 6 dipasang saka chip IC berkualitas tinggi sing menehi proteksi super ponsel lan ngawasi otomatis status baterei baterei mobile.UL sing disetel inti baterei sel telpon kanthi Sistem Perlindungan Sirkuit paling anyar njamin baterei iPohne dilindhungi maneh -loading, over-heat, over-charging,...

    Hubungi Saiki

  • 100% baterei iPhone 7 sing anyar didol

    100% baterei iPhone 7 sing anyar didol

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterei 2200 mAh iki sing cocog kanggo baterei iPhone 7 . Kita nggunakake sel baterei merek kelas A kanggo mesthekake baterei iPhone bisa tahan lan stabil. Iku bobot entheng, kapasitas dhuwur lan impedansi rendah, kualitas padha karo asli. Wektu siklus kira-kira 500 ~ 800 kaping, saben produk pungkasan dicenthang...

    Hubungi Saiki

  • Baterei Li-ion polymer iPhone 6s Super Extended

    Baterei Li-ion polymer iPhone 6s Super Extended

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Model sing clarified miturut kapasitas luwih saka iPhone baterei standar, 2200mah universal kanggo iPhone 6 baterei, iPhone 6S baterei, iPhone 7 baterei lan 3300mah kanggo iPhone 6 Plus baterei, iPhone 6S Plus baterei, lan iPhone 7 Plus baterei. Kanthi nggunakake standar technical ndadekake global, kita Kapasitas...

    Hubungi Saiki

  • Program panggantos baterei iPhone kapasitas dhuwur

    Program panggantos baterei iPhone kapasitas dhuwur

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterei Iphone 6 Plus kanthi kapasitas luwih gedhe 3300mAh supaya bisa awet nggunakake wektu banjur baterei iPhone 2915mAh Apple asli, sampeyan bakal bisa nyenengake lan santai karo inti polimer dhuwur, kanthi daya, tahan lama lan luwih kepenak. Iki baterei iPhone bisa dikenani biaya / dibuwang ing sembarang pakaryan...

    Hubungi Saiki

  • baterei panggantos anyar iPhone 6 apel

    baterei panggantos anyar iPhone 6 apel

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    IPhone 6 wis nglawan luwih saka patang taun, lan baterei telpon rada ora bisa ditemokake, mula aku nuli ngganteni baterei iPhone pihak katelu. Sampeyan bisa gampang nemokake nomer akeh pihak katelu Baterei iPhone ing bandha tartamtu. Sawetara dikenal minangka baterei apel asli, lan ana sawetara baterei sing dibongkar....

    Hubungi Saiki

  • ngatur baterei iPhone 6 panggantos anyar

    ngatur baterei iPhone 6 panggantos anyar

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterei Apple iPhone resmi kanggo tuku, umume wong pengin nggunakake pamindahan baterei iPhone kanggo ngganti nalika ana masalah baterei menyang iPhone, akeh merek ing pasar, mangga pilih HN merek kanthi tautan alibaba: szhqqn.en.alibaba.com utawa www.hqqnbattery.com, kita fokus ing baterei iPhone berkualitas paling...

    Hubungi Saiki

  • Tuku Apple iPhone 8 Plus Baterei Anyar

    Tuku Apple iPhone 8 Plus Baterei Anyar

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Smartphone Apple 8 nggunakake coprocessor Apple A8 + M8, saengga smartphone iki tuku akeh wong nalika semana. Nganti saiki, akeh konsumen sing nggunakake smartphone Smartphone 8. Lan kabeh wong ngerti manawa baterei ponsel 8 8 mung 1821mAh, lan sawise suwe digunakake, baterei iPhone bakal umure lan urip baterei mobile...

    Hubungi Saiki

  • dawa urip asli iphone 6 baterei

    dawa urip asli iphone 6 baterei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Peranan pangowahan baterei iPhone 6 : Kanggo piranti iOS lawas sing wis digunakake sajrone pirang-pirang taun, bagean sing paling akeh pengaruh yaiku urip baterei i iPhone dadi luwih cendhek lan luwih cendhek. Biyen, siji biaya digunakake saben dinane. Dina iki, umume rong biaya saben dina, malah luwih. Kanthi ngganti...

    Hubungi Saiki

  • lihium panggantos sel telpon iphone 6s ditambahake baterei

    lihium panggantos sel telpon iphone 6s ditambahake baterei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    "Baterei Apple Iphone 6s yaiku kapasitas bathi 1715mAh. Kapasitas baterei IPhone 6s Plus yaiku kapasitas 2750mAh. Informasi lengkap: Pangopènan baterei telpon Apple : 1. iPhone nggunakake baterei telpon polimer lithium, ora ana efek memori, mula pancen ora ana sing kudu mbayar kanthi lengkap. lan ngeculake saben...

    Hubungi Saiki

  • umur baterei eksternal telpon iPhone 6plus

    umur baterei eksternal telpon iPhone 6plus

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Ing jaman kinerja ponsel sing gedhe banget, baterei ponsel yaiku penyalahgunaan sing asring kita ngganti ponsel. Kita kabeh ngerti manawa baterei Cell telpon bisa digunakake. Nalika wektu panggunaan saya suwe, urip baterei Smartphone bakal suda. Swara panggunaan sing luwih cendhek, kaya iPhone 6 Plus sing dirilis ing...

    Hubungi Saiki

  • iPhone panggantos anyar anyar 6 baterei

    iPhone panggantos anyar anyar 6 baterei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Ekspansi: [Cathetan kanggo iPhone6 ​​/ 6 Plus Ngisi daya] Sampeyan ora kudu ngisi 12 jam kanthi pangisian daya pisanan, amarga baterei iPhone saiki minangka Baterei Polimer Telpon .Iku luwih becik nduwe proses pangisi daya lan pangisian daya sapisan seminggu.Phone6 ​​/ 6 Plus nduweni fungsi pangayoman overshoot kanggo...

    Hubungi Saiki

  • alat ijol-ijolan karo baterei iPhone 6 panggantos

    alat ijol-ijolan karo baterei iPhone 6 panggantos

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    IPhone 6 wis dirilis 5 taun. Saiki masalah paling gedhe yaiku baterei ponsel . Baterai telpon Polimer duwe penurunan sing ora bisa diganti. Sawise nggunakake pirang-pirang taun, bisa uga boot biasane utawa nggunakake pirang-pirang jam. Aku duwe baterei iPhone 6 lawas. Diganti, baterei 1810mAH Apple 6 kanthi baterei...

    Hubungi Saiki

  • Ngganti pangisi baterei iPhone anyar

    Ngganti pangisi baterei iPhone anyar

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Akeh kanca sing wis nganyari sistem IOS paling anyar lan nemokake yen ing pilihan fungsi baterei iPhone ing setelan telpon, menu [Baterei Health] nampilake [Maintenance], apa kahanan kasebut? Deleng dhisik alesan resmi saka Apple kanggo [ndandani baterei Apple ] pituduh: Nggunakake diagnosa ing iOS, kita nemokake...

    Hubungi Saiki

  • borong baterei iPhone 6

    borong baterei iPhone 6

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Kepiye cara ndeteksi yen baterei iPhone kudu diganti? Kapisan yaiku cara paling gampang lan paling gampang. Bukak setelan iPhone langsung banjur ketik pilihan baterei telpon seluler . Yen baterei iPhone ora bisa digunakake, pesen peringatan baterei telpon bakal ditampilake ing sisih ndhuwur. Lan ana kapasitas maksimal...

    Hubungi Saiki

  • OEM apple iphone 6s ditambahake baterei panggantos

    OEM apple iphone 6s ditambahake baterei panggantos

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Kabeh wong ngerti manawa baterei ponsel Apple ora tahan lama, lan biasane bakal diganti sajrone rong taun. Utamane ing musim salju, baterei iPhone bakal mlumpat kanthi angel. Temenan bakal ana biaya listrik 30 utawa 40 kanggo sawetara wektu. Saiki, akeh kanca sing kudu ngganti baterei telpon ing iPhone ing mangsa!...

    Hubungi Saiki

  • litium ion polimer litium iphone 6s

    litium ion polimer litium iphone 6s

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterei lithium ion polimer sing paling apik ing baterei 6s ing voltase 3.82V, voltase maksimal yaiku 4,35V, iku padha karo baterei iPhone asli. Baterei 6s iki mung kanggo 6s iPhone, ora kompatibel karo model iPhone liyane. iPhone 5 iphone 6 lan iphone 7 lan liya-liyane .Kapasitas luwih saka 1750mah, bisa tekan...

    Hubungi Saiki

  • Panggantos Baterei Iphone 8

    Panggantos Baterei Iphone 8

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    IPhone 8 dilengkapi baterei Telpon 1821mAh, udakara 100mAh kurang saka baterei iPhone 7 sadurunge. kapasitas baterei iPhone 8 Plus yaiku 2675mAh, yaiku 250mAh kurang saka baterei iPhone 7Plus sadurunge. Ora mung ketebalan tambah 1mm, nanging bobote bisa tekan 202g, yaiku 20g luwih saka generasi sadurunge. Kapasitas...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • baterei standar lithium kanggo Huawei mate 10
  • Baterei Samsung galaxy s8
  • Penggantian baterei Huawei Mate 10
  • 3.7v Li-ion polimer baterei kanggo Huawei
  • 100% baterei iPhone 7 sing anyar didol
  • Baterei Li-ion polymer iPhone 6s Super Extended
  • Program panggantos baterei iPhone kapasitas dhuwur
  • baterei panggantos anyar iPhone 6 apel
  • ngatur baterei iPhone 6 panggantos anyar
  • Tuku Apple iPhone 8 Plus Baterei Anyar
  • dawa urip asli iphone 6 baterei
  • lihium panggantos sel telpon iphone 6s ditambahake baterei
  • umur baterei eksternal telpon iPhone 6plus
  • iPhone panggantos anyar anyar 6 baterei
  • alat ijol-ijolan karo baterei iPhone 6 panggantos
  • Ngganti pangisi baterei iPhone anyar
  • borong baterei iPhone 6
  • OEM apple iphone 6s ditambahake baterei panggantos
  • litium ion polimer litium iphone 6s
  • Panggantos Baterei Iphone 8

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki