Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com

Baterei Sel Telpon - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Baterei Sel Telpon)

  • kasus baterei apel nirkabel eksternal 8

    kasus baterei apel nirkabel eksternal 8

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Reguler karo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Sanajan IOS loro-lorone ngirit listrik lan sistem optimisasi wis rampung, nanging sawise kepengin banget "kamulyan raja", sanajan apel 3 ngisi saben dina, yen aku tiba alarm baterei, utawa cepet-cepet golek biaya lokal, utawa njupuk bandha sing dakkirim, aku muncul ing pungkasan, luwih kurang bandha bandha...

    Hubungi Saiki

  • alat ijol-ijolan karo baterei iPhone 6 panggantos

    alat ijol-ijolan karo baterei iPhone 6 panggantos

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    IPhone 6 wis dirilis 5 taun. Saiki masalah paling gedhe yaiku baterei ponsel . Baterai telpon Polimer duwe penurunan sing ora bisa diganti. Sawise nggunakake pirang-pirang taun, bisa uga boot biasane utawa nggunakake pirang-pirang jam. Aku duwe baterei iPhone 6 lawas. Diganti, baterei 1810mAH Apple 6 kanthi baterei...

    Hubungi Saiki

  • baterei rega murah 6 baterei

    baterei rega murah 6 baterei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterei iPhone asli duwe pola kaya kode loro-dimensi lan rong kode kode. Saben baterei Apple beda. Piranti lunak mindhai kode rong dimensi. Kothak sing ditampilake lan kode sing dicithak ing sisih pinggiran kudu padha. Sanajan tampilan lan bungkus baterei telpon imitasi sing padha, padha karo kode saben baterei Apple...

    Hubungi Saiki

  • Ganti Baterei Lithium Lechium Apple iPhone 5C

    Ganti Baterei Lithium Lechium Apple iPhone 5C

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterei ponsel Apple bisa diganti, nanging baterei iPhone bisa diganti utawa ora. Apa maneh, nalika nilai puncak ponsel Apple sing anyar dituku mudhun ing ngisor 80% sajrone setahun, Baterei Cell telpon bisa diganti kanthi gratis Ing wektu iki, sampeyan mung kudu mriksa manawa telpon kasebut ana ing garansi. . Yen...

    Hubungi Saiki

  • iPhone panggantos anyar anyar 6 baterei

    iPhone panggantos anyar anyar 6 baterei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Ekspansi: [Cathetan kanggo iPhone6 ​​/ 6 Plus Ngisi daya] Sampeyan ora kudu ngisi 12 jam kanthi pangisian daya pisanan, amarga baterei iPhone saiki minangka Baterei Polimer Telpon .Iku luwih becik nduwe proses pangisi daya lan pangisian daya sapisan seminggu.Phone6 ​​/ 6 Plus nduweni fungsi pangayoman overshoot kanggo...

    Hubungi Saiki

  • umur baterei eksternal telpon iPhone 6plus

    umur baterei eksternal telpon iPhone 6plus

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Ing jaman kinerja ponsel sing gedhe banget, baterei ponsel yaiku penyalahgunaan sing asring kita ngganti ponsel. Kita kabeh ngerti manawa baterei Cell telpon bisa digunakake. Nalika wektu panggunaan saya suwe, urip baterei Smartphone bakal suda. Swara panggunaan sing luwih cendhek, kaya iPhone 6 Plus sing dirilis ing...

    Hubungi Saiki

  • Tuku Baterai Apple Iphone SE Ing Line

    Tuku Baterai Apple Iphone SE Ing Line

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Dokumen Apple internal nuduhake yen manawa baterei iPhone mbesuk ora ana gandhengane karo baterei, mula Genius Bar utawa toko sing sah bisa nglirwakake baterei iPhone pihak katelu lan layanan biasane, ngisi biaya ndandani normal, tanpa meksa pangguna ngganti baterei Apple resmi resmi. Yen babar pisan utawa ndandani...

    Hubungi Saiki

  • 1715mah gantos apel apel 6s

    1715mah gantos apel apel 6s

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Nalika nerangake telpon Apple, sing paling disenengi yaiku sistem, lan sing paling disenengi yaiku baterei ponsel kasebut . Urip baterei Apple pancen ora pati apik setaun setaun. 6s Apple sing digunakake dhewe wis digunakake 3 taun. Priksa manawa Apple 6s umur baterei wis tekan 76% lan jumlah recharge wis luwih saka...

    Hubungi Saiki

  • lihium panggantos sel telpon iphone 6s ditambahake baterei

    lihium panggantos sel telpon iphone 6s ditambahake baterei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    "Baterei Apple Iphone 6s yaiku kapasitas bathi 1715mAh. Kapasitas baterei IPhone 6s Plus yaiku kapasitas 2750mAh. Informasi lengkap: Pangopènan baterei telpon Apple : 1. iPhone nggunakake baterei telpon polimer lithium, ora ana efek memori, mula pancen ora ana sing kudu mbayar kanthi lengkap. lan ngeculake saben...

    Hubungi Saiki

  • dawa urip asli iphone 6 baterei

    dawa urip asli iphone 6 baterei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Peranan pangowahan baterei iPhone 6 : Kanggo piranti iOS lawas sing wis digunakake sajrone pirang-pirang taun, bagean sing paling akeh pengaruh yaiku urip baterei i iPhone dadi luwih cendhek lan luwih cendhek. Biyen, siji biaya digunakake saben dinane. Dina iki, umume rong biaya saben dina, malah luwih. Kanthi ngganti...

    Hubungi Saiki

  • Baterai Telpon Bisa Digunakake maneh Baterai iPhone 7

    Baterai Telpon Bisa Digunakake maneh Baterai iPhone 7

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterei Telpon Polimer Apple dibangun ing saben iPhone, iPad, iPod, Apple Watch, MacBook, lan AirPods kanggo mbantu nindakake kabeh kedadeyan. Sinau luwih lengkap babagan baterei lan supaya bisa nyedhaki potensial sajrone urip sing migunani, sanajan ngluwihi urip sing migunani. Lan w hy nggunakake baterei litium-ion?...

    Hubungi Saiki

  • ngganti bathi apel 6 6

    ngganti bathi apel 6 6

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Dadi awet sawise ngganti iPhone 6 baterei ? 1. Umumé, sawise ngganti baterei Apple 6 , urip Baterei Polimer telpon seluler telpon bakal saya tambah apik. Baterei Telpon ora tahan amarga kapasitas Baterei Iphone 6 bakal suda sawise ana pangisian daya tartamtu lan ngilangi Baterei Apple Iphone 6 , saengga urip baterei...

    Hubungi Saiki

  • anyar baterei apel apel 6 ganti

    anyar baterei apel apel 6 ganti

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Ora disaranake ngganti baterei telpon ponsel Apple. Kirimake ponsel menyang layanan Apple sawise dodolan utawa toko ndandani ponsel profesional kanggo panggantos baterei iPhone . Yen iPhone dijamin miturut garansi, rencana layanan AppleCare +, utawa hukum hak konsumen, Apple bakal ngganti baterei iPhone kanthi gratis....

    Hubungi Saiki

  • Bateri Telpon Tanpa kabel iPhone 7 Plus Baterei

    Bateri Telpon Tanpa kabel iPhone 7 Plus Baterei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterei iPhone nggunakake teknologi litium-ion. Dibandhingake karo teknologi baterei generasi sadurunge, biaya Baterei Polimer Telpon luwih cepet, luwih suwe, lan duwe kapadhetan listrik sing luwih dhuwur, nyedhiyakake umur baterei luwih dawa. Kanggo piranti sampeyan, teknologi Baterai telpon Polimer sing bisa diisi...

    Hubungi Saiki

  • Panggantos Baterei Iphone 8

    Panggantos Baterei Iphone 8

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    IPhone 8 dilengkapi baterei Telpon 1821mAh, udakara 100mAh kurang saka baterei iPhone 7 sadurunge. kapasitas baterei iPhone 8 Plus yaiku 2675mAh, yaiku 250mAh kurang saka baterei iPhone 7Plus sadurunge. Ora mung ketebalan tambah 1mm, nanging bobote bisa tekan 202g, yaiku 20g luwih saka generasi sadurunge. Kapasitas...

    Hubungi Saiki

  • baterei apel anyar 6 gantian merek anyar

    baterei apel anyar 6 gantian merek anyar

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Ora preduli apa jinis ponsel sing digunakake sawise setahun utawa rong, urip baterei seluler bakal suda, sanajan Apple iPhone ora dikecualekake. Supaya bisa nggunakake telpon kanthi luwih apik, akeh pangguna sing milih ngganti baterei iPhone . Batré Apple Asli luwih larang, lan baterei sing asli ora sithik. Cara milih...

    Hubungi Saiki

  • litium ion polimer litium iphone 6s

    litium ion polimer litium iphone 6s

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterei lithium ion polimer sing paling apik ing baterei 6s ing voltase 3.82V, voltase maksimal yaiku 4,35V, iku padha karo baterei iPhone asli. Baterei 6s iki mung kanggo 6s iPhone, ora kompatibel karo model iPhone liyane. iPhone 5 iphone 6 lan iphone 7 lan liya-liyane .Kapasitas luwih saka 1750mah, bisa tekan...

    Hubungi Saiki

  • baterei apel asli sing bisa diisi ulang asli

    baterei apel asli sing bisa diisi ulang asli

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Bubar, Apple wis ngeculake "pamindhahan gedhe". Yen sampeyan tuku lan ngganti baterei Apple pihak katelu tinimbang baterei iPhone resmi, bakal ngaktifake "kunci perlindungan baterei" telpon Apple, sing bakal ngalangi kesehatan baterei ponsel lan fungsi liyane. Iki dadi tuku ponsel sing digunakake....

    Hubungi Saiki

  • Tuku Apple iPhone 8 Plus Baterei Anyar

    Tuku Apple iPhone 8 Plus Baterei Anyar

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Smartphone Apple 8 nggunakake coprocessor Apple A8 + M8, saengga smartphone iki tuku akeh wong nalika semana. Nganti saiki, akeh konsumen sing nggunakake smartphone Smartphone 8. Lan kabeh wong ngerti manawa baterei ponsel 8 8 mung 1821mAh, lan sawise suwe digunakake, baterei iPhone bakal umure lan urip baterei mobile...

    Hubungi Saiki

  • ngatur baterei iPhone 6 panggantos anyar

    ngatur baterei iPhone 6 panggantos anyar

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterei Apple iPhone resmi kanggo tuku, umume wong pengin nggunakake pamindahan baterei iPhone kanggo ngganti nalika ana masalah baterei menyang iPhone, akeh merek ing pasar, mangga pilih HN merek kanthi tautan alibaba: szhqqn.en.alibaba.com utawa www.hqqnbattery.com, kita fokus ing baterei iPhone berkualitas paling...

    Hubungi Saiki

  • baterei panggantos anyar iPhone 6 apel

    baterei panggantos anyar iPhone 6 apel

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    IPhone 6 wis nglawan luwih saka patang taun, lan baterei telpon rada ora bisa ditemokake, mula aku nuli ngganteni baterei iPhone pihak katelu. Sampeyan bisa gampang nemokake nomer akeh pihak katelu Baterei iPhone ing bandha tartamtu. Sawetara dikenal minangka baterei apel asli, lan ana sawetara baterei sing dibongkar....

    Hubungi Saiki

  • OEM apple iphone 6s ditambahake baterei panggantos

    OEM apple iphone 6s ditambahake baterei panggantos

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Kabeh wong ngerti manawa baterei ponsel Apple ora tahan lama, lan biasane bakal diganti sajrone rong taun. Utamane ing musim salju, baterei iPhone bakal mlumpat kanthi angel. Temenan bakal ana biaya listrik 30 utawa 40 kanggo sawetara wektu. Saiki, akeh kanca sing kudu ngganti baterei telpon ing iPhone ing mangsa!...

    Hubungi Saiki

  • bathi super cepet ndelok apple 6 baterei

    bathi super cepet ndelok apple 6 baterei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Pisanan, alesan umum lan perawatan baterei iPhone 1. Alasan nggunakake wektu ponsel yaiku cara paling apik kanggo ngluwihi urip baterei Apple . 2. Instal piranti lunak manajemen daya ing telpon kanggo nyebarake daya kanthi akal. 3. Setel setelan daya listrik kanggo telpon, kayata mateni volume, mateni geter, lan...

    Hubungi Saiki

  • Panggantos Bathi Apple iPhone 6S Battey

    Panggantos Bathi Apple iPhone 6S Battey

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Napa Ngapikake Baterai Apple.Reason siji: Kapasitas baterei Cell telpon wis kakehan kurang, lan pancen kudu diganti. Mesthi wae, sampeyan bisa terus nggunakake tanpa ngganti. Nanging, biasane baterei ponsel bisa uga kudu asring diisi, lan sok-sok ana bakal ora sengaja sawise gagal listrik. Gawe loro: Pangguna mung...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • alat ijol-ijolan karo baterei iPhone 6 panggantos
  • baterei rega murah 6 baterei
  • Ganti Baterei Lithium Lechium Apple iPhone 5C
  • iPhone panggantos anyar anyar 6 baterei
  • umur baterei eksternal telpon iPhone 6plus
  • Tuku Baterai Apple Iphone SE Ing Line
  • 1715mah gantos apel apel 6s
  • lihium panggantos sel telpon iphone 6s ditambahake baterei
  • dawa urip asli iphone 6 baterei
  • Baterai Telpon Bisa Digunakake maneh Baterai iPhone 7
  • ngganti bathi apel 6 6
  • anyar baterei apel apel 6 ganti
  • Bateri Telpon Tanpa kabel iPhone 7 Plus Baterei
  • Panggantos Baterei Iphone 8
  • baterei apel anyar 6 gantian merek anyar
  • litium ion polimer litium iphone 6s
  • baterei apel asli sing bisa diisi ulang asli
  • Tuku Apple iPhone 8 Plus Baterei Anyar
  • ngatur baterei iPhone 6 panggantos anyar
  • baterei panggantos anyar iPhone 6 apel
  • OEM apple iphone 6s ditambahake baterei panggantos
  • bathi super cepet ndelok apple 6 baterei
  • Panggantos Bathi Apple iPhone 6S Battey

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki