Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com

Cell Phone Battery - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Cell Phone Battery)

  • Baterai lithium portabel bisa diganti kanggo telpon Huawei

    Baterai lithium portabel bisa diganti kanggo telpon Huawei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei Mate 10 baterei model baterei Cell Phone kang cocog kanggo mobile Huawei Mate 10, karo kapasitas kebak lan diimpor teknologi IC, baterei telpon seluler ndadekake daya telpon dawa langgeng lan awet nggunakake, wis kaping fungsi pangayoman, kang bisa kanthi efektif nguripake baterei, lan kanthi otomatis bakal...

    Hubungi Saiki

  • Dhuwur kapasitas Lipo Huawei P9 lipo baterei

    Dhuwur kapasitas Lipo Huawei P9 lipo baterei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 100K

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei P9 baterei diadopsi chip cerdas internal kanggo sing cocog kanggo sing cerdas lan Proteksi Cell Phone baterei , kanthi nggunakake teknologi sing luwih dhuwur ing tingkat efisiensi Baterai Ponsel iki lan kapasitas sing loro di kuatake. Bagian lithium-polimer migunakake elektrolit koloid kanggo nyegah kamungkinan...

    Hubungi Saiki

  • Asli 0 Siklus diganti baterai Aksesoris Huawei

    Asli 0 Siklus diganti baterai Aksesoris Huawei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Baterai Huawei P10 Plus sampurna cocok karo telpon sampeyan Huawei P10 Plus kanthi kapasitas penuh 3750mAh, kanthi bener miturut GB / t18287-2013 standar baterei telpon. Kanthi 500 siklus wektu, iki baterei telpon baterei kanggo 3-5 years.Intelligent chip lan teknologi papan fungsional ndadekake baterai Huawei P10...

    Hubungi Saiki

  • Repair spare parts baterai sing bisa didol maneh

    Repair spare parts baterai sing bisa didol maneh

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei Mate 9 minangka salah siji saka Baterai Huawei kita, digawe ing bahan LiCoO2 kanthi kapasitas dhuwur 4000mAh lan stabilitas. Kabeh Baterai Cell Phone kita bakal dititi- priksa kanthi teliti sadurunge pengiriman. Qualitas lan Jujur iku budaya kita! digunakake kanggo njamin sirkuit pangayoman kita, kapasitas sing...

    Hubungi Saiki

  • Baterei asli 3.8V baterei diganti huawei P20

    Baterei asli 3.8V baterei diganti huawei P20

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Minangka kapasitas super saka 3400mah baterei ponsel , Huawei P20 Baterai njupuk wolung kaluwihan: 1) Ngirit energi lan resistance internal kurang 2) Teknologi katup cacing 3) Cetakan injeksi tekanan rendah 4) Stand suhu 45 derajat 5) liwat 500 kali siklus 6) 72 jam proses penuaan 7) Tidak ada efek memori 8) Dengan...

    Hubungi Saiki

  • Original Huawei Cellphone lithium lipo battery

    Original Huawei Cellphone lithium lipo battery

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei P9 Plus baterei 100% dicocogaké ing seluler Huawei P9 Plus asli, Sejatine baterei telpon seluler aman iku ana ing paling penting kanggo pangguna, kita nganggo teknologi pangayoman safety tutup cerdas lan sistem pangayoman papan sirkuit diwasa kanggo nggawe kedhaftar relaxed.This baterei Cellphone tetep adoh...

    Hubungi Saiki

  • 100% penggantian baterei asli kanggo hp P20

    100% penggantian baterei asli kanggo hp P20

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei P20 Battery mengadopsi teknologi sel IC cerdas lan nggunakake teknologi baterei siklus 0 paling anyar kanggo nggawe manawa kapasitas sing luwih gedhe lan luwih tahan lama nggunakake. Sel nganyari saka ion siji-lapisan lawas menyang siklus ion polyenergetic kanthi daya tahan sing luwih kuat. Sel merek liyane...

    Hubungi Saiki

  • Huawei mate9 karo 500 siklus kapasitas gedhe Baterei

    Huawei mate9 karo 500 siklus kapasitas gedhe Baterei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Baterai Huawei Mate 9 digawe saka materi kobalt murni lan teknologi Ti, evey Baterai Ponsel kita 100% dicenthang dening pabrik kita saka materi menyang produk pungkasan.Kita duwe papan fungsional kompetitif dhewe lan sel baterei saka merek misuwur, kita kabeh pengawasan teknis kanggo entuk tingkat kualifikasi sing...

    Hubungi Saiki

  • baterei standar lithium kanggo Huawei mate 10

    baterei standar lithium kanggo Huawei mate 10

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei Mate 10 baterai ana ing kontrol kualitas sing ketat kanggo kualitas stabil: 3-line test kualitas, lan karo pengiriman cepet: 3-7 dina, cocok kanggo sumber urgent, kita duwe pengalaman gedhe kanggo OEM / ODM orders.All kita iPhone baterei , Baterei Huawei lan baterei Samsung lan sanes-sanesipun. Baterai ing...

    Hubungi Saiki

  • Pengisi daya QI standar iPhone Charger Baterai Nirkabel

    Pengisi daya QI standar iPhone Charger Baterai Nirkabel

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    iPhone 6 Battery Case digunakake kanggo ngisi daya iPhone seluler minangka baterei sing kapindho. Iku ora mung iPhone nglindhungi cilik, nanging uga pengisi daya. Cahya, slim lan kelangan ndadekake kasus Baterai iPhone luwih kompetitif tinimbang bank daya , kanthi nggunakake cangkang karet keras lan alus, jenis...

    Hubungi Saiki

  • Pengisi daya baterei iPhone 6

    Pengisi daya baterei iPhone 6

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Kasus Baterai iPhone 6 nduweni kaluwihan liyane competitive sing dirancang kanggo luwih apik nggunakake, kayata proteksi kamera, Perlengkapan Paket lengkap, lan desain posisi bolongan sing akurat. Gaya asli tanpa dagu ndadekake kasus luwih menarik. Kanthi kapasitas lan ukuran baterei sing beda-beda, Case Baterai...

    Hubungi Saiki

  • 5V 1A kasus baterei telpon kanggo iphone7

    5V 1A kasus baterei telpon kanggo iphone7

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Kasus Baterai Samsung Galaxy katon saka cahya lan slim kanggo ngisi daya baterei iphone 7, kasus baterei iki kompatibel karo iPhone 7/8 (4.7inch), nglindhungi iPhone saka sing dicelupake lan digoreng, perlindungan 360 derajat ngluwihi umur iPhone. Iku penting kanggo lelungan, kemah, lelungan lan lelungan bisnis....

    Hubungi Saiki

  • Pengisi daya baterei njaba nirkabel kanggo iPhone

    Pengisi daya baterei njaba nirkabel kanggo iPhone

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Kasus Baterai Samsung 7 kualifikasi saka merek. Papan sirkuit merek bakal ngilangi daya kanggo nyegah pambrontakan saka ngisi daya overcharging.and minangka sel baterei keamanan , nduweni fungsi perlindungan over-current lan fungsi proteksi termal, saiki output stabil bakal nglindhungi telpon lan baterei. Kanthi...

    Hubungi Saiki

  • rega penggantian baterai Android huawei

    rega penggantian baterai Android huawei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei P9 Plus Baterei digawe saka IC cerdas sing diimpor lan sel baterei ramah lingkungan polimer kobalt Li , mujudake saingan saka supplier liyane kanggo kapasitas penuh, inspeksi QC ketat, sel unggul, lan standar seluler asli. Fitur-fitur kasebut yaiku baterei asli , polimer luwih tahan lama, lan ora ana kasehatan....

    Hubungi Saiki

  • Urip baterei tahan lama lan bisa diisi ulang

    Urip baterei tahan lama lan bisa diisi ulang

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Baterai Huawei P10 Plus stabil kanthi nggunakake sèl baterei sing unggul, wigatine discharge lan kinerja aman supaya sampeyan bisa nyisihake telpon ala kanthi bener. Kabeh baterei Huawei kita didhelikake kanthi kapasitas lengkap lan kuat, Iku menehi daya kilat pengalaman kanggo musik sing nyenengake, seneng nyimak lan...

    Hubungi Saiki

  • Huawei lithium ion polymer replacable battery

    Huawei lithium ion polymer replacable battery

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei P10 Baterai sampurna cocog karo Huawei P10 Mobile, teknologi membran keramik lan gel nggawe baterai telpon luwih saka 500 siklus kothak, saben baterei huawei nemu liwat inspeksi kualitas ekstrim sadurunge metu saka pabrik, kita duwe papat kaping mriksa saka materi test, teknis test, setengah ujung tes kanggo...

    Hubungi Saiki

  • Aksesoris ponsel Huawei kanggo baterei sing bisa diisi ulang

    Aksesoris ponsel Huawei kanggo baterei sing bisa diisi ulang

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei P10 baterei minangka salah siji saka baterei Huawei, babar blas cocog P10 telpon Huawei, baterei telpon seluler unggul iki nolak kapasitas nyata, daur ulang sel baterei lan tingkat konversi Inflated .Aku nggunakake mesin test praktis kanggo njamin saben kualitas baterei lan pengawasan, iku: internal baterei...

    Hubungi Saiki

  • iPhone 7 lithium power bank charging case

    iPhone 7 lithium power bank charging case

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Cilik baterei Iphone 7 njupuk kaluwihan saka kapasitas amba, desain slim, pangayoman lengkap lan kualitas dhuwur. Kanthi nggunakake chip pinter upgrade, arus keluaran kanthi otomatis ngontrol lan nggeser daya luwih stabil. Audio + Tanggal Transmisi entuk Pengisian, ngrungokake lagu, lan tanggal transmisi tanpa nyopot...

    Hubungi Saiki

  • kasus baterei apel nirkabel eksternal 8

    kasus baterei apel nirkabel eksternal 8

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Reguler karo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Sanajan IOS loro-lorone ngirit listrik lan sistem optimisasi wis rampung, nanging sawise kepengin banget "kamulyan raja", sanajan apel 3 ngisi saben dina, yen aku tiba alarm baterei, utawa cepet-cepet golek biaya lokal, utawa njupuk bandha sing dakkirim, aku muncul ing pungkasan, luwih kurang bandha bandha...

    Hubungi Saiki

  • QI standar iPhone 8 eksternal maneh cilik

    QI standar iPhone 8 eksternal maneh cilik

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Punika gaya anyar saka baterai adsorpsi magnetik gaya inovatif kanggo ponsel iphone, kasus baterei iphone 8 iki minangka pangisi daya panggung shell kanggo multipurpose, pisanane yaiku kerang perlindungan lengkap nglindhungi ponselmu kanthi saksama lan supaya ora dirugihake kanthi sengaja mudhun, Kapindho iku...

    Hubungi Saiki

  • Baterei Samsung galaxy s8

    Baterei Samsung galaxy s8

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai ponsel Samsung galaxy s8 iki bisa cocog karo telpon sampeyan, ukurane padha karo baterei s8 sing asli. Kapasitas, lan siklus 100% 0, kita mung nggunakake inti baterai merek tingkat lan IC kanggo njamin quality.The upgrade IC kontrol bakal nglindhungi telpon Samsung marang liwat dadi panas, liwat daya lan...

    Hubungi Saiki

  • Iphone X Slim Power Case Charging

    Iphone X Slim Power Case Charging

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Kasus baterei Iphone X minangka pangisi daya inovatif kanggo model anyar iPhone X nduweni daya tarik sing apik. Versi proteksi lengkap: Nguripake bezel alus lan fleksibel nglindhungi scree nalika telpon pasuryan mudhun ing tabel. Sabanjure, polimer 3000mah baterai ndadekake pangisi daya cilik iki lan bobot entheng,...

    Hubungi Saiki

  • Pengganti baterei ponsel Samsung smartphone s8plus

    Pengganti baterei ponsel Samsung smartphone s8plus

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Penggantian baterei ponsel Samsung smartphone s8plus wis dileksanakake kanthi cetha , kita duwe standar inspeksi QC luwih ketat tinimbang standar pemasok biasa liyane. Kabeh baterai ponsel Samsung dibangun ing inti baterei Grade A +, CE, FCC lan RoHS certified.Our S8 plus battery baterei bakal nyedhiyakake sampeyan...

    Hubungi Saiki

  • Kaset sing bisa diisi ulang saka iPhone lan tahan rambute

    Kaset sing bisa diisi ulang saka iPhone lan tahan rambute

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    iPhone Baterai kasus iki gaya anyar kita pangisi daya karo akeh jaminan kualitas competitive: a.12 Warranty sasi b.CE, RoHS, sertifikat FCC c.Comply karo deteksi hardware standar d.Intelligent sirkuit pangayoman, aman lan dipercaya e.Intelligent ngalih desain, kanthi efektif ndawakake umur baterei, hemat energi, lan...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • Huawei mate9 karo 500 siklus kapasitas gedhe Baterei
  • baterei standar lithium kanggo Huawei mate 10
  • Pengisi daya baterei iPhone 6
  • rega penggantian baterai Android huawei
  • Urip baterei tahan lama lan bisa diisi ulang
  • Huawei lithium ion polymer replacable battery
  • iPhone 7 lithium power bank charging case
  • QI standar iPhone 8 eksternal maneh cilik
  • Baterei Samsung galaxy s8
  • Iphone X Slim Power Case Charging
  • Pengganti baterei ponsel Samsung smartphone s8plus
  • Kaset sing bisa diisi ulang saka iPhone lan tahan rambute

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki