Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com

Gawe Serep - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 4 Produk kanggo Gawe Serep)

  • Bateri iPhone li-polymer anyar sing paling anyar SE

    Bateri iPhone li-polymer anyar sing paling anyar SE

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Kanggo ngrampungake masalah baterei iPhone SE , ing syarat-syarat sistem, iPhone SE dilengkapi sistem 9.9 paling anyar kanggo iOS. Fitur paling pinunjul saka versi resmi iOS 9.3 ing iPhone SE yaiku mode Night Shift. Sawise diuripake, piranti iOS bisa nyetel suhu warna layar kanthi otomatis miturut wektu lan lokasi...

    Hubungi Saiki

  • Menehi daya baterei baterei Li-ion polimargeable Li-ion polimer

    Menehi daya baterei baterei Li-ion polimargeable Li-ion polimer

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    2200 mAh Lithium Polymer iPhone 7 Panggantos Baterei Baterei 2200 mAh iki sing cocog kanggo panggantos bathi iPhone 7 . Kita nggunakake sel baterei merek kelas A kanggo mesthekake baterei iPhone bisa tahan lan stabil. Iku bobot entheng, kapasitas dhuwur lan impedansi rendah, kualitas padha karo asli. Wektu siklus...

    Hubungi Saiki

  • Kapabilitas iPhone 8 8 serep tambahan

    Kapabilitas iPhone 8 8 serep tambahan

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Kapasitas baterei Apple 8 ? Baterei iPhone 8 yaiku 1821mAh, sing luwih cilik tinimbang bathi 1960mAh saka iPhone 7 . Baterei 8plus iPhone uga luwih cilik tinimbang bathi iPhone 7plus , nanging Apple njamin manawa urip baterei iPhone 8, iphone Baterei 8plus padha karo baterei iPhone 7 lan iPhone 7plus . Kepiye babagan...

    Hubungi Saiki

  • 100% baterei iPhone 7 sing anyar didol

    100% baterei iPhone 7 sing anyar didol

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterei 2200 mAh iki sing cocog kanggo baterei iPhone 7 . Kita nggunakake sel baterei merek kelas A kanggo mesthekake baterei iPhone bisa tahan lan stabil. Iku bobot entheng, kapasitas dhuwur lan impedansi rendah, kualitas padha karo asli. Wektu siklus kira-kira 500 ~ 800 kaping, saben produk pungkasan dicenthang...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • Bateri iPhone li-polymer anyar sing paling anyar SE
  • Menehi daya baterei baterei Li-ion polimargeable Li-ion polimer
  • Kapabilitas iPhone 8 8 serep tambahan
  • 100% baterei iPhone 7 sing anyar didol

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki