Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com

Huawei Li Ion Battery - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Huawei Li Ion Battery)

  • Lithium polymer rechargeable Huawei Battery

    Lithium polymer rechargeable Huawei Battery

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Ngadopsi IC proteksi pindho kanthi PCB lanjutan, panggantos baterei HQQN Huawei kanthi proteksi overcharge, proteksi over-current lan perlindungan short circuit. Kanthi nggunakake safety and stabil, hi-tech cell battery lithium , kita ngalami test drop, smash test lan test puncture kanggo njamin kualitas sèl baterei ,...

    Hubungi Saiki

  • Baterei Li-ion polymer iPhone 6s Super Extended

    Baterei Li-ion polymer iPhone 6s Super Extended

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Model sing clarified miturut kapasitas luwih saka iPhone baterei standar, 2200mah universal kanggo iPhone 6 baterei, iPhone 6S baterei, iPhone 7 baterei lan 3300mah kanggo iPhone 6 Plus baterei, iPhone 6S Plus baterei, lan iPhone 7 Plus baterei. Kanthi nggunakake standar technical ndadekake global, kita Kapasitas...

    Hubungi Saiki

  • baterei apel asli sing bisa diisi ulang asli

    baterei apel asli sing bisa diisi ulang asli

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Bubar, Apple wis ngeculake "pamindhahan gedhe". Yen sampeyan tuku lan ngganti baterei Apple pihak katelu tinimbang baterei iPhone resmi, bakal ngaktifake "kunci perlindungan baterei" telpon Apple, sing bakal ngalangi kesehatan baterei ponsel lan fungsi liyane. Iki dadi tuku ponsel sing digunakake....

    Hubungi Saiki

  • dawa urip asli iphone 6 baterei

    dawa urip asli iphone 6 baterei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Peranan pangowahan baterei iPhone 6 : Kanggo piranti iOS lawas sing wis digunakake sajrone pirang-pirang taun, bagean sing paling akeh pengaruh yaiku urip baterei i iPhone dadi luwih cendhek lan luwih cendhek. Biyen, siji biaya digunakake saben dinane. Dina iki, umume rong biaya saben dina, malah luwih. Kanthi ngganti...

    Hubungi Saiki

  • lihium panggantos sel telpon iphone 6s ditambahake baterei

    lihium panggantos sel telpon iphone 6s ditambahake baterei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    "Baterei Apple Iphone 6s yaiku kapasitas bathi 1715mAh. Kapasitas baterei IPhone 6s Plus yaiku kapasitas 2750mAh. Informasi lengkap: Pangopènan baterei telpon Apple : 1. iPhone nggunakake baterei telpon polimer lithium, ora ana efek memori, mula pancen ora ana sing kudu mbayar kanthi lengkap. lan ngeculake saben...

    Hubungi Saiki

  • litium ion polimer litium iphone 6s

    litium ion polimer litium iphone 6s

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterei lithium ion polimer sing paling apik ing baterei 6s ing voltase 3.82V, voltase maksimal yaiku 4,35V, iku padha karo baterei iPhone asli. Baterei 6s iki mung kanggo 6s iPhone, ora kompatibel karo model iPhone liyane. iPhone 5 iphone 6 lan iphone 7 lan liya-liyane .Kapasitas luwih saka 1750mah, bisa tekan...

    Hubungi Saiki

  • Tuku Baterai Apple Iphone SE Ing Line

    Tuku Baterai Apple Iphone SE Ing Line

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Dokumen Apple internal nuduhake yen manawa baterei iPhone mbesuk ora ana gandhengane karo baterei, mula Genius Bar utawa toko sing sah bisa nglirwakake baterei iPhone pihak katelu lan layanan biasane, ngisi biaya ndandani normal, tanpa meksa pangguna ngganti baterei Apple resmi resmi. Yen babar pisan utawa ndandani...

    Hubungi Saiki

  • Ganti Baterei Lithium Lechium Apple iPhone 5C

    Ganti Baterei Lithium Lechium Apple iPhone 5C

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterei ponsel Apple bisa diganti, nanging baterei iPhone bisa diganti utawa ora. Apa maneh, nalika nilai puncak ponsel Apple sing anyar dituku mudhun ing ngisor 80% sajrone setahun, Baterei Cell telpon bisa diganti kanthi gratis Ing wektu iki, sampeyan mung kudu mriksa manawa telpon kasebut ana ing garansi. . Yen...

    Hubungi Saiki

  • Baterei Li-polimer kanggo iPhone 6s 1715mAh

    Baterei Li-polimer kanggo iPhone 6s 1715mAh

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Kapasitas baterei iPhone 6 wis mudhun dibandhingake karo iPhone 6, kapasitas baterei Apple iPhon e 6s yaiku 1715mAh, lan kita ngerti manawa kapasitas baterei iPhone 6 yaiku 1810mAh, nuduhake manawa kurang daya 95mAh. Wiwit iPhone 6s nggunakake aloi aluminium seri 7000 anyar lan sawetara pangaturan internal wis digawe,...

    Hubungi Saiki

  • ndandani laptop lipo anyar 6s

    ndandani laptop lipo anyar 6s

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterei ponsel Apple bisa diganti, nanging baterei telpon bisa diganti utawa ora. Apa maneh, nalika nilai puncak ponsel Apple sing mentas dituku mudhun ing ngisor 80% sajrone setahun, baterei iPhone bisa diganti kanthi gratis Ing wektu iki, sampeyan mung kudu mriksa apa telpon kasebut ana ing garansi. Yen sampeyan...

    Hubungi Saiki

  • Best baterei iPhone 6s baterei paling apik kanggo didol

    Best baterei iPhone 6s baterei paling apik kanggo didol

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Nalika Baterei ponsel ana ing kahanan kekuwatan sing kurang, utawa umur kimia saya dhuwur, utawa diselehake ing lingkungan suhu sing kurang, pangguna luwih gampang nemoni mati sing ora dikarepke. Ing kasus sing ekstrem, mati ora aktif, nyebabake piranti dadi ora stabil utawa ora bisa digunakake. Kanggo iPhone 6...

    Hubungi Saiki

  • Full capacity iphone 6s battery replacement cost

    Full capacity iphone 6s battery replacement cost

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Packed with white box

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Since the beginning of 2018, there has been a burst of iPhone 6s battery replacement trends on the Internet. Netizens from all walks of life have shown great magic power and have replaced their favorite devices with iPhone battery. The reason is that the iPhone 6s battery, which has been in service for about two...

    Hubungi Saiki

  • Panggantos baterei apel asli 6s apel asli

    Panggantos baterei apel asli 6s apel asli

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Pintu baterei Apple nuduhake sawetara masalah baterei iPhone berkualitas kayata pembakaran spontan lan bledosan baterei Apple ponsel . Iki menehi tandha akeh para penggemar Apple. Tanggal 10 Januari 2018, telpon Apple njeblug ing toko toko ing Valencia, Spanyol Minangka profesional Produsèn liwat 7 taun pengalaman,...

    Hubungi Saiki

  • Paket baterei sing bisa diisi ulang liyane saka Samsung S7edge

    Paket baterei sing bisa diisi ulang liyane saka Samsung S7edge

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 50 Piece/Pieces

    Bisa dingerteni manawa USB Type-C bakal ngganti antarmuka USB mikro sing ana minangka standar anyar kanggo data lan antarmuka daya kanggo telpon Android ing mangsa ngarep, nanging seri Samsung Gala xy S7, Samsung Battery S7 Edge pathokan industri, wis ora sengaja ngethok antarmuka kasebut. Sampeyan ngerti, LG G5,...

    Hubungi Saiki

  • Urip baterei lithium polimer iPhone 5

    Urip baterei lithium polimer iPhone 5

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterei sel telpon iPhone 5 Panggantos Baterei Seri iPhone 11 seri Apple, kanthi kapasitas baterei paling dhuwur, wis nganyari nganti 3.969mAh lan dilengkapi standar kanthi biaya 18W cepet (kepala pangisi daya 5W leluhur pungkasane wis nganyari). Yen ora tundhuk karo Huawei, OPPO, vivo, Xiaomi lan ponsel domestik...

    Hubungi Saiki

  • bagean ganti Baterei ploymer Li kanggo panggantos iphone

    bagean ganti Baterei ploymer Li kanggo panggantos iphone

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Yen aku ujar Apple ora bisa ngatasi masalah baterei amarga teknologi, apa ya? Aku ora percaya maneh! Alasan Apple kanggo nate nindakake akeh bathi bathi bathi.spare Li batre ploymer for iphone replacement.iPhone Battery Near Me. Kaping pisanan, Apple rumangsa yen optimisasi piranti lunak bisa entuk kekurangan baterei...

    Hubungi Saiki

  • Bateri Internasional Ganti 8-Plus Plus

    Bateri Internasional Ganti 8-Plus Plus

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Pisanan, kenapa ngganti baterei iPhone 8 Plus ? Amarga wektu siyaga ponsel yaiku konsumsi daya cekak kanthi cepet, wektu iki akeh wong mikir babagan ngganti baterei supaya bisa ngatasi, nanging panggunaan daya ponsel ora mung alasan baterei, piranti lunak, sistem, hardware, iPhone 8 Plus Li-ion Ganti Internal Batré...

    Hubungi Saiki

  • Kapabilitas iPhone 8 8 serep tambahan

    Kapabilitas iPhone 8 8 serep tambahan

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Kapasitas baterei Apple 8 ? Baterei iPhone 8 yaiku 1821mAh, sing luwih cilik tinimbang bathi 1960mAh saka iPhone 7 . Baterei 8plus iPhone uga luwih cilik tinimbang bathi iPhone 7plus , nanging Apple njamin manawa urip baterei iPhone 8, iphone Baterei 8plus padha karo baterei iPhone 7 lan iPhone 7plus . Kepiye babagan...

    Hubungi Saiki

  • Gantian baterei polimer 8 8 sing paling apik

    Gantian baterei polimer 8 8 sing paling apik

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Sanajan baterei iPhone 8 Plus nemen dibandhingake karo bathi iPhone 7plus sadurunge, kayata chip A11 kanthi dandan kinerja 25% lan lensa kamera dual sing ngalami, kapasitas batere Apple 8 Plus ora banget puas. Baterei Apple iPhone 8 Plus duwe kapasitas 2675mAh, dene kapasitas baterei Apple iPhone 7 Plus ing 2900mAh....

    Hubungi Saiki

  • Pangisi daya baterei Li-polimer iPhone SE

    Pangisi daya baterei Li-polimer iPhone SE

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Kami Teknologi Elektronik Shenzhen Hequanqingnuo Co, Ltd fokus ing dhaptar lengkap baterei iPhone loro kapasitas biasa lan kapasitas super, saka baterei iPhone 4 nganti baterei iPhone XS MAX .Kami ngetrapake Ti chipset lan sel baterei kobalt murni 100%, sawise 500-800 kaping, baterei isih tetep efisiensi 80%. Kanggo...

    Hubungi Saiki

  • Bateri iPhone li-polymer anyar sing paling anyar SE

    Bateri iPhone li-polymer anyar sing paling anyar SE

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Kanggo ngrampungake masalah baterei iPhone SE , ing syarat-syarat sistem, iPhone SE dilengkapi sistem 9.9 paling anyar kanggo iOS. Fitur paling pinunjul saka versi resmi iOS 9.3 ing iPhone SE yaiku mode Night Shift. Sawise diuripake, piranti iOS bisa nyetel suhu warna layar kanthi otomatis miturut wektu lan lokasi...

    Hubungi Saiki

  • QC 3.0 nirkabel kanthi cepet 10000mah bank listrik

    QC 3.0 nirkabel kanthi cepet 10000mah bank listrik

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 50 Piece/Pieces

    2019 rawuh QC 3.0 10000 mah Wireless bank listrik kanthi kapasitas lengkap lan nyata, ukuran cilik, nanging kapasitas gedhe ndadekake telpon sampeyan terus-terusan, tampilan LED sing jelas kanthi jelas nuduhake daya kiwa, sampeyan bisa ngisi telpon kanthi bebarengan ngrungokake musik utawa nonton film, kompatibel...

    Hubungi Saiki

  • Bank listrik mini adol panas karo pangisi daya cepet

    Bank listrik mini adol panas karo pangisi daya cepet

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 50 Piece/Pieces

    Ngenalake sampeyan Wireless anyar sing anyar ing 2019 bank listrik 10000mAh kanthi kapasitas lengkap lan nyata, ukuran cilik nanging kapasitas gedhe ndadekake telpon sampeyan tetep daya, tampilan LED sing jelas kanthi jelas nuduhake kekuwatan kiwa, sampeyan bisa ngisi telpon kanthi bebarengan ngrungokake musik utawa...

    Hubungi Saiki

  • Bank listrik Mini 20000mAh kanthi masukan Tipe C

    Bank listrik Mini 20000mAh kanthi masukan Tipe C

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 50 Piece/Pieces

    Ngenalake bank listrik tekan 10000mAh anyar sing anyar ing 2019 kanthi kapasitas lengkap lan nyata, ukuran cilik nanging kapasitas gedhe ndadekake telpon sampeyan terus-terusan, tampilan LED sing jelas kanthi jelas nuduhake daya kiwa, sampeyan bisa ngisi telpon kanthi bebarengan ngrungokake musik utawa nonton film ,...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • Baterei Li-ion polymer iPhone 6s Super Extended
  • baterei apel asli sing bisa diisi ulang asli
  • dawa urip asli iphone 6 baterei
  • lihium panggantos sel telpon iphone 6s ditambahake baterei
  • litium ion polimer litium iphone 6s
  • Tuku Baterai Apple Iphone SE Ing Line
  • Ganti Baterei Lithium Lechium Apple iPhone 5C
  • Baterei Li-polimer kanggo iPhone 6s 1715mAh
  • ndandani laptop lipo anyar 6s
  • Best baterei iPhone 6s baterei paling apik kanggo didol
  • Full capacity iphone 6s battery replacement cost
  • Panggantos baterei apel asli 6s apel asli
  • Urip baterei lithium polimer iPhone 5
  • bagean ganti Baterei ploymer Li kanggo panggantos iphone
  • Bateri Internasional Ganti 8-Plus Plus
  • Kapabilitas iPhone 8 8 serep tambahan
  • Gantian baterei polimer 8 8 sing paling apik
  • Pangisi daya baterei Li-polimer iPhone SE
  • Bateri iPhone li-polymer anyar sing paling anyar SE
  • Bank listrik mini adol panas karo pangisi daya cepet
  • Bank listrik Mini 20000mAh kanthi masukan Tipe C

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki