Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com

Iphone Battery Replacement - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Iphone Battery Replacement)

  • Baterai Baterai Polimer iPhone 5S Customized

    Baterai Baterai Polimer iPhone 5S Customized

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai Baterai Polimer iPhone 5S Customized Shenzhen HQQNUO Baterei polimer lithium khusus kanggo iPhone luwih saka 7 taun. Baterei iPhone 5S kita nganggo TI chip, account sel baterei kobalt murni anyar. saengga bisa nindakake performa apik ing urip baterei, sawise siklus 500 kali isih duwe kapasitas minimal 80%. Iku...

    Hubungi Saiki

  • Tuku Baterai Apple Iphone SE Ing Line

    Tuku Baterai Apple Iphone SE Ing Line

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Dokumen Apple internal nuduhake yen manawa baterei iPhone mbesuk ora ana gandhengane karo baterei, mula Genius Bar utawa toko sing sah bisa nglirwakake baterei iPhone pihak katelu lan layanan biasane, ngisi biaya ndandani normal, tanpa meksa pangguna ngganti baterei Apple resmi resmi. Yen babar pisan utawa ndandani...

    Hubungi Saiki

  • OEM apple iphone 6s ditambahake baterei panggantos

    OEM apple iphone 6s ditambahake baterei panggantos

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Kabeh wong ngerti manawa baterei ponsel Apple ora tahan lama, lan biasane bakal diganti sajrone rong taun. Utamane ing musim salju, baterei iPhone bakal mlumpat kanthi angel. Temenan bakal ana biaya listrik 30 utawa 40 kanggo sawetara wektu. Saiki, akeh kanca sing kudu ngganti baterei telpon ing iPhone ing mangsa!...

    Hubungi Saiki

  • 3300 mAh Penggantian Baterai Iphone 7 Plus

    3300 mAh Penggantian Baterai Iphone 7 Plus

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    3300 mAh Penggantian Baterai Iphone 7 Plus Kapasitas baterai iki 3300 mAh cocok kanggo iPhone 7 plus baterei , kapasitas sing luwih dhuwur 400 mAh saka baterei iphone asli . Kualitas lan ukuran padha asli. Kita nganggo sel baterei kobalt li-polimer murni, sirkuit duwe over-charging, over-discharging, over-current,...

    Hubungi Saiki

  • Penggantian Baterai Ponsel Kanggo Iphone 6S Plus

    Penggantian Baterai Ponsel Kanggo Iphone 6S Plus

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Penggantian Baterai Ponsel Kanggo Iphone 6S Plus Pasokan kabeh model iphone baterai , iku 2750 mAh iPhone 6s plus baterei . Sèl baterei murni bahan kobalt, saingga wektu siklus luwih dawa tinimbang sing umum. Saben baterei dicenthang kaping 3 paling sakdurunge sadurunge, cacat kita kira-kira 0.01%. Ukuran lan...

    Hubungi Saiki

  • Baterai Telepon Seluler New iphone 5S Replacement Baterai

    Baterai Telepon Seluler New iphone 5S Replacement Baterai

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai Telepon Seluler New iphone 5S Replacement Baterai Baterai iki cocok kanggo panggantos baterei 5S , kapasitas lan ukuran padha karo baterei iphone asli . Desain proteksi Dual IC njamin safety lan ngluwihi siklus urip baterei. Tegangan standar padha karo baterei asli. Kurang daya lan energi, sirkulasi tambah...

    Hubungi Saiki

  • Program penggantian baterai iphone 5S paling apik

    Program penggantian baterai iphone 5S paling apik

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Minangka manufaktur grosir, kita Hequanqingnuo Elektronik Technology Co, Ltd ndarbeni merek HQQN kanggo nyedhiyakake produk kualitas paling apik kanggo pelanggan saka donya lan menehi penghargaan gedhe saka negara mitra sing beda. iPhone 5s Batere minangka salah siji model iPhone Baterai kita sing cocog kanggo iPhone...

    Hubungi Saiki

  • apple iphone 6s Plus battery change

    apple iphone 6s Plus battery change

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Iphone 6S Plus Baterai nganggo kapasitas sing luwih dhuwur tinimbang iPhone 6 Plus Baterai , setelan sing cocog 100% kanggo iPhone 6S Plus, kaluwihan competitive yaiku: 1) Baterei kapasitas dhuwur ngluwihi waktu siaga lan wektu bicara. 2) Desain proteksi Dual IC njamin safety lan ngluwihi siklus urip baterei. 3)...

    Hubungi Saiki

  • Baterei iPhone 6s Plus kapasitas baterei nyata

    Baterei iPhone 6s Plus kapasitas baterei nyata

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Kapasitas ukuran 6 baterei iPhone 6 diwatesi. Alesan utama yaiku ruang utama telpon, mbatesi ukuran baterei iPhone. Bisa dingerteni manawa ponsel Apple duwe fungsi akeh, nanging sawetara fungsi kasebut mbutuhake hardware kanggo dhukungan, baterei iPhone 6 nalika telpon supaya nginstal hardware sing cocog, mula kamar...

    Hubungi Saiki

  • apple iphone 7 Plus battery original

    apple iphone 7 Plus battery original

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    3300 mAh Penggantian Baterai Iphone 7 Plus Kapasitas baterai iki 3300 mAh cocok kanggo iPhone 7 plus baterei , kapasitas sing luwih dhuwur 400 mAh saka baterei iphone asli . Kualitas lan ukuran padha asli. Kita nganggo sel baterei kobalt li-polimer murni, sirkuit duwe over-charging, over-discharging, over-current,...

    Hubungi Saiki

  • Program penggantian Apple Iphone SE Battery

    Program penggantian Apple Iphone SE Battery

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Tuku Apple Iphone SE Baterei On Line Baterei kapasitas Iphone SE Iki 1624 mAh, iku duwe performace apik kanggo urip baterei iPhone, wektu siyaga kira 10 jam. iku pilihan apik kanggo ndandani baterei iphone. Iku nganggo batterry murni kobalt li-polimer , sawise siklus 500 kaping, isih duwe kapasitas luwih saka 80%,...

    Hubungi Saiki

  • Program penggantian baterai lithium iphone 5s

    Program penggantian baterai lithium iphone 5s

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai Telepon Seluler New iphone 5S Replacement Baterai Baterai iki cocok kanggo panggantos baterei 5S , kapasitas lan ukuran padha karo baterei iphone asli . Desain proteksi Dual IC njamin safety lan ngluwihi siklus urip baterei. Tegangan standar padha karo baterei asli. Kurang daya lan energi, sirkulasi tambah...

    Hubungi Saiki

  • 3.8V cadangan baterai lithium iphone rechargeable SE

    3.8V cadangan baterai lithium iphone rechargeable SE

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Tuku Apple Iphone SE Baterei On Line Baterei kapasitas Iphone SE Iki 1624 mAh, iku duwe performace apik kanggo urip baterei iPhone, wektu siyaga kira 10 jam. iku pilihan apik kanggo ndandani baterei iphone. Iku nganggo batterry murni kobalt li-polimer , sawise siklus 500 kaping, isih duwe kapasitas luwih saka 80%,...

    Hubungi Saiki

  • Full capacity iphone 6s battery replacement cost

    Full capacity iphone 6s battery replacement cost

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Packed with white box

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Since the beginning of 2018, there has been a burst of iPhone 6s battery replacement trends on the Internet. Netizens from all walks of life have shown great magic power and have replaced their favorite devices with iPhone battery. The reason is that the iPhone 6s battery, which has been in service for about two...

    Hubungi Saiki

  • rega murah iPhone 6s Batere Plus cedhak kula

    rega murah iPhone 6s Batere Plus cedhak kula

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Iphone 6S Plus Baterai nganggo kapasitas sing luwih dhuwur tinimbang iPhone 6 Plus Baterai , setelan sing cocog 100% kanggo iPhone 6S Plus, kaluwihan competitive yaiku: 1) Baterei kapasitas dhuwur ngluwihi waktu siaga lan wektu bicara. 2) Desain proteksi Dual IC njamin safety lan ngluwihi siklus urip baterei. 3)...

    Hubungi Saiki

  • pinten biaya iphone 5s

    pinten biaya iphone 5s

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai Telepon Seluler New iphone 5S Replacement Baterai Baterai iki cocok kanggo panggantos baterei 5S , kapasitas lan ukuran padha karo baterei iphone asli . Desain proteksi Dual IC njamin safety lan ngluwihi siklus urip baterei. Tegangan standar padha karo baterei asli. Kurang daya lan energi, sirkulasi tambah...

    Hubungi Saiki

  • Pengisi daya baterei polimer iPhone SE Li-ion

    Pengisi daya baterei polimer iPhone SE Li-ion

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Tuku Apple Iphone SE Baterei On Line Baterei kapasitas Iphone SE Iki 1624 mAh, iku duwe performace apik kanggo urip baterei iPhone, wektu siyaga kira 10 jam. iku pilihan apik kanggo ndandani baterei iphone. Iku nganggo batterry murni kobalt li-polimer , sawise siklus 500 kaping, isih duwe kapasitas luwih saka 80%,...

    Hubungi Saiki

  • Pangisi daya baterei Li-polimer iPhone SE

    Pangisi daya baterei Li-polimer iPhone SE

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Kami Teknologi Elektronik Shenzhen Hequanqingnuo Co, Ltd fokus ing dhaptar lengkap baterei iPhone loro kapasitas biasa lan kapasitas super, saka baterei iPhone 4 nganti baterei iPhone XS MAX .Kami ngetrapake Ti chipset lan sel baterei kobalt murni 100%, sawise 500-800 kaping, baterei isih tetep efisiensi 80%. Kanggo...

    Hubungi Saiki

  • bisa iPhone 6s Plus batre bakal diganti

    bisa iPhone 6s Plus batre bakal diganti

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Iphone 6S Plus Baterai nganggo kapasitas sing luwih dhuwur tinimbang iPhone 6 Plus Baterai , setelan sing cocog 100% kanggo iPhone 6S Plus, kaluwihan competitive yaiku: 1) Baterei kapasitas dhuwur ngluwihi waktu siaga lan wektu bicara. 2) Desain proteksi Dual IC njamin safety lan ngluwihi siklus urip baterei. 3)...

    Hubungi Saiki

  • 100% asli iphone 8 Plus battery extender

    100% asli iphone 8 Plus battery extender

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterei Best Buy iPhone 8 Plus Battery Baterei 2675 mAh iPhone 8 Plus . Nggunakna sertifikat ROHS / CE / FCC, teknologi tanpa timbangan, siklus wektu kira-kira 500 kali nganti 800 kali. Perlindungan marang proteksi cendhek lan anti-bledosan. Wektu siyaga lan suwene wektu ngomong. Kapasitas lan ukuran padha asli, HQQN...

    Hubungi Saiki

  • AAA super baterai 3300mAh kanggo iPhone 7 Plus

    AAA super baterai 3300mAh kanggo iPhone 7 Plus

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    3300 mAh Penggantian Baterai Iphone 7 Plus Kapasitas baterai iki 3300 mAh cocok kanggo iPhone 7 plus baterei , kapasitas sing luwih dhuwur 400 mAh saka baterei iphone asli . Kualitas lan ukuran padha asli. Kita nganggo sel baterei kobalt li-polimer murni, sirkuit duwe over-charging, over-discharging, over-current,...

    Hubungi Saiki

  • Apple iPhone 6s uga ndandani baterei

    Apple iPhone 6s uga ndandani baterei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Minangka produksi profesional kanggo baterei iPhone luwih saka 8 taun, HQQN komprehensif lan kompetitif ing kualitas lan rega. Kabeh baterai iPhone kita bakal ing kapasitas grading karo mesin kanggo nggawe manawa saben item sing qualified, kita nggawe manawa saben Piece baterei telpon kapasitas lan kapasitas sing...

    Hubungi Saiki

  • Eksternal apple iphone 6 / 6s / 7/8 case battery

    Eksternal apple iphone 6 / 6s / 7/8 case battery

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 50 Piece/Pieces

    Iki hot sale lan model anyar iPhone Baterai Kaset , kekandelan tipis 12.5mm ndadekake pangisi daya telpon cahya lan ramping, karo chip cerdas lan nganyari biaya telpon mung 1.5hours kanggo full.We nggunakake misuwur sel baterei sel lan ora kapasitas palsu .Koleksi baterai lithium polimer sing duwur banget ngluwihi...

    Hubungi Saiki

  • Kasus baterei umum kanggo iPhone 6 / 6s / 7/8

    Kasus baterei umum kanggo iPhone 6 / 6s / 7/8

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 50 Piece/Pieces

    Iki hot sale lan model anyar iPhone Baterai Kaset , kekandelan tipis 12.5mm ndadekake pangisi daya telpon cahya lan ramping, karo chip cerdas lan nganyari biaya telpon mung 1.5hours kanggo full.We nggunakake misuwur sel baterei sel lan ora kapasitas palsu .Koleksi baterai lithium polimer sing duwur banget ngluwihi...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • Baterai Baterai Polimer iPhone 5S Customized
  • Tuku Baterai Apple Iphone SE Ing Line
  • OEM apple iphone 6s ditambahake baterei panggantos
  • 3300 mAh Penggantian Baterai Iphone 7 Plus
  • Penggantian Baterai Ponsel Kanggo Iphone 6S Plus
  • Baterai Telepon Seluler New iphone 5S Replacement Baterai
  • Program penggantian baterai iphone 5S paling apik
  • apple iphone 6s Plus battery change
  • Baterei iPhone 6s Plus kapasitas baterei nyata
  • apple iphone 7 Plus battery original
  • Program penggantian Apple Iphone SE Battery
  • Program penggantian baterai lithium iphone 5s
  • 3.8V cadangan baterai lithium iphone rechargeable SE
  • Full capacity iphone 6s battery replacement cost
  • rega murah iPhone 6s Batere Plus cedhak kula
  • pinten biaya iphone 5s
  • Pengisi daya baterei polimer iPhone SE Li-ion
  • Pangisi daya baterei Li-polimer iPhone SE
  • bisa iPhone 6s Plus batre bakal diganti
  • 100% asli iphone 8 Plus battery extender
  • AAA super baterai 3300mAh kanggo iPhone 7 Plus
  • Apple iPhone 6s uga ndandani baterei
  • Eksternal apple iphone 6 / 6s / 7/8 case battery
  • Kasus baterei umum kanggo iPhone 6 / 6s / 7/8

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki