Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com

Iphone Battery - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Iphone Battery)

  • Baterai lithium portabel bisa diganti kanggo telpon Huawei

    Baterai lithium portabel bisa diganti kanggo telpon Huawei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei Mate 10 baterei model baterei Cell Phone kang cocog kanggo mobile Huawei Mate 10, karo kapasitas kebak lan diimpor teknologi IC, baterei telpon seluler ndadekake daya telpon dawa langgeng lan awet nggunakake, wis kaping fungsi pangayoman, kang bisa kanthi efektif nguripake baterei, lan kanthi otomatis bakal...

    Hubungi Saiki

  • Dhuwur kapasitas Lipo Huawei P9 lipo baterei

    Dhuwur kapasitas Lipo Huawei P9 lipo baterei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 100K

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei P9 baterei diadopsi chip cerdas internal kanggo sing cocog kanggo sing cerdas lan Proteksi Cell Phone baterei , kanthi nggunakake teknologi sing luwih dhuwur ing tingkat efisiensi Baterai Ponsel iki lan kapasitas sing loro di kuatake. Bagian lithium-polimer migunakake elektrolit koloid kanggo nyegah kamungkinan...

    Hubungi Saiki

  • asli isi ulang baterei lithium kanggo Huawei P9

    asli isi ulang baterei lithium kanggo Huawei P9

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei P9 Battery nduweni fungsi pangreksan liyane, sing kanthi efektif bisa ngindhari baterei, lan kanthi otomatis bakal medhot nalika kebak. Fungsi proteksi sing multi kalebu proteksi sirkuit cendhak, liwat proteksi sing discharge, proteksi IC cerdas, luwih saka pangayoman pangayoman, lan pangayoman suhu. Minangka...

    Hubungi Saiki

  • Asli 0 Siklus diganti baterai Aksesoris Huawei

    Asli 0 Siklus diganti baterai Aksesoris Huawei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Baterai Huawei P10 Plus sampurna cocok karo telpon sampeyan Huawei P10 Plus kanthi kapasitas penuh 3750mAh, kanthi bener miturut GB / t18287-2013 standar baterei telpon. Kanthi 500 siklus wektu, iki baterei telpon baterei kanggo 3-5 years.Intelligent chip lan teknologi papan fungsional ndadekake baterai Huawei P10...

    Hubungi Saiki

  • Repair spare parts baterai sing bisa didol maneh

    Repair spare parts baterai sing bisa didol maneh

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei Mate 9 minangka salah siji saka Baterai Huawei kita, digawe ing bahan LiCoO2 kanthi kapasitas dhuwur 4000mAh lan stabilitas. Kabeh Baterai Cell Phone kita bakal dititi- priksa kanthi teliti sadurunge pengiriman. Qualitas lan Jujur iku budaya kita! digunakake kanggo njamin sirkuit pangayoman kita, kapasitas sing...

    Hubungi Saiki

  • Baterei asli 3.8V baterei diganti huawei P20

    Baterei asli 3.8V baterei diganti huawei P20

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Minangka kapasitas super saka 3400mah baterei ponsel , Huawei P20 Baterai njupuk wolung kaluwihan: 1) Ngirit energi lan resistance internal kurang 2) Teknologi katup cacing 3) Cetakan injeksi tekanan rendah 4) Stand suhu 45 derajat 5) liwat 500 kali siklus 6) 72 jam proses penuaan 7) Tidak ada efek memori 8) Dengan...

    Hubungi Saiki

  • Original Huawei Cellphone lithium lipo battery

    Original Huawei Cellphone lithium lipo battery

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei P9 Plus baterei 100% dicocogaké ing seluler Huawei P9 Plus asli, Sejatine baterei telpon seluler aman iku ana ing paling penting kanggo pangguna, kita nganggo teknologi pangayoman safety tutup cerdas lan sistem pangayoman papan sirkuit diwasa kanggo nggawe kedhaftar relaxed.This baterei Cellphone tetep adoh...

    Hubungi Saiki

  • 100% penggantian baterei asli kanggo hp P20

    100% penggantian baterei asli kanggo hp P20

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei P20 Battery mengadopsi teknologi sel IC cerdas lan nggunakake teknologi baterei siklus 0 paling anyar kanggo nggawe manawa kapasitas sing luwih gedhe lan luwih tahan lama nggunakake. Sel nganyari saka ion siji-lapisan lawas menyang siklus ion polyenergetic kanthi daya tahan sing luwih kuat. Sel merek liyane...

    Hubungi Saiki

  • Huawei mate9 karo 500 siklus kapasitas gedhe Baterei

    Huawei mate9 karo 500 siklus kapasitas gedhe Baterei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Baterai Huawei Mate 9 digawe saka materi kobalt murni lan teknologi Ti, evey Baterai Ponsel kita 100% dicenthang dening pabrik kita saka materi menyang produk pungkasan.Kita duwe papan fungsional kompetitif dhewe lan sel baterei saka merek misuwur, kita kabeh pengawasan teknis kanggo entuk tingkat kualifikasi sing...

    Hubungi Saiki

  • baterei standar lithium kanggo Huawei mate 10

    baterei standar lithium kanggo Huawei mate 10

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei Mate 10 baterai ana ing kontrol kualitas sing ketat kanggo kualitas stabil: 3-line test kualitas, lan karo pengiriman cepet: 3-7 dina, cocok kanggo sumber urgent, kita duwe pengalaman gedhe kanggo OEM / ODM orders.All kita iPhone baterei , Baterei Huawei lan baterei Samsung lan sanes-sanesipun. Baterai ing...

    Hubungi Saiki

  • Pengisi daya baterei iPhone 6

    Pengisi daya baterei iPhone 6

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Kasus Baterai iPhone 6 nduweni kaluwihan liyane competitive sing dirancang kanggo luwih apik nggunakake, kayata proteksi kamera, Perlengkapan Paket lengkap, lan desain posisi bolongan sing akurat. Gaya asli tanpa dagu ndadekake kasus luwih menarik. Kanthi kapasitas lan ukuran baterei sing beda-beda, Case Baterai...

    Hubungi Saiki

  • rega penggantian baterai Android huawei

    rega penggantian baterai Android huawei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei P9 Plus Baterei digawe saka IC cerdas sing diimpor lan sel baterei ramah lingkungan polimer kobalt Li , mujudake saingan saka supplier liyane kanggo kapasitas penuh, inspeksi QC ketat, sel unggul, lan standar seluler asli. Fitur-fitur kasebut yaiku baterei asli , polimer luwih tahan lama, lan ora ana kasehatan....

    Hubungi Saiki

  • Urip baterei tahan lama lan bisa diisi ulang

    Urip baterei tahan lama lan bisa diisi ulang

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Baterai Huawei P10 Plus stabil kanthi nggunakake sèl baterei sing unggul, wigatine discharge lan kinerja aman supaya sampeyan bisa nyisihake telpon ala kanthi bener. Kabeh baterei Huawei kita didhelikake kanthi kapasitas lengkap lan kuat, Iku menehi daya kilat pengalaman kanggo musik sing nyenengake, seneng nyimak lan...

    Hubungi Saiki

  • Huawei lithium ion polymer replacable battery

    Huawei lithium ion polymer replacable battery

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei P10 Baterai sampurna cocog karo Huawei P10 Mobile, teknologi membran keramik lan gel nggawe baterai telpon luwih saka 500 siklus kothak, saben baterei huawei nemu liwat inspeksi kualitas ekstrim sadurunge metu saka pabrik, kita duwe papat kaping mriksa saka materi test, teknis test, setengah ujung tes kanggo...

    Hubungi Saiki

  • Aksesoris ponsel Huawei kanggo baterei sing bisa diisi ulang

    Aksesoris ponsel Huawei kanggo baterei sing bisa diisi ulang

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei P10 baterei minangka salah siji saka baterei Huawei, babar blas cocog P10 telpon Huawei, baterei telpon seluler unggul iki nolak kapasitas nyata, daur ulang sel baterei lan tingkat konversi Inflated .Aku nggunakake mesin test praktis kanggo njamin saben kualitas baterei lan pengawasan, iku: internal baterei...

    Hubungi Saiki

  • 3000mAh baterai panggantos Samsung Galaxy S8

    3000mAh baterai panggantos Samsung Galaxy S8

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai Samsung Galaxy S8 iki wis ana ing standar kontrol kualitas sing ketat, kanggo mesthekake manawa baterei maneh, pangiriman kacepetan dhuwur lan efisiensin. Sawise 500times ngisi daya siklus, baterei telpon S8 iki bakal nyimpen 80% kapasitas. kinerja sempurna. Saben 12 wulan babar pisan, sertifikat FCC CE RoHS...

    Hubungi Saiki

  • Baterei Samsung galaxy s8

    Baterei Samsung galaxy s8

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai ponsel Samsung galaxy s8 iki bisa cocog karo telpon sampeyan, ukurane padha karo baterei s8 sing asli. Kapasitas, lan siklus 100% 0, kita mung nggunakake inti baterai merek tingkat lan IC kanggo njamin quality.The upgrade IC kontrol bakal nglindhungi telpon Samsung marang liwat dadi panas, liwat daya lan...

    Hubungi Saiki

  • Samsung Galaxy S8 anyar

    Samsung Galaxy S8 anyar

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Penggantian merek anyar kita Samsung galaxy s9 baterei asli baterei sing bisa diisi ulang kanggo ngganti baterei umur sampeyan. Iku 100% kompatibel karo Samsung Galaxy S9, karo kapasitas padha karo baterei s9 asli, ing kualitas dhuwur. Kanthi Samsung s9 iki baterei, bakal nggawa telpon dadi urip sing kapindho....

    Hubungi Saiki

  • Pengganti baterei ponsel Samsung smartphone s8plus

    Pengganti baterei ponsel Samsung smartphone s8plus

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Penggantian baterei ponsel Samsung smartphone s8plus wis dileksanakake kanthi cetha , kita duwe standar inspeksi QC luwih ketat tinimbang standar pemasok biasa liyane. Kabeh baterai ponsel Samsung dibangun ing inti baterei Grade A +, CE, FCC lan RoHS certified.Our S8 plus battery baterei bakal nyedhiyakake sampeyan...

    Hubungi Saiki

  • Samsung galaxy s9 baterai telpon panggantos

    Samsung galaxy s9 baterai telpon panggantos

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    1.Baterai genggam Samsung galaxy s9 ing kapasitas penuh lan nyata 3000mAh.It wis ing go go 100% lengkap testing sadurunge dikirim out.The dhuwur standar samusng S9 baterei bakal nggawa ponsel sampeyan life.All anyar kita Cell Phone Baterei diadopsi karo materi baterei polimer lithium murni cobalt, kita mung nggunakake...

    Hubungi Saiki

  • iPhone X kapasitas gedhe bank daya

    iPhone X kapasitas gedhe bank daya

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Kasus baterai iPhone dirancang ora mung tutup telpon nanging uga anyar upgrade bank daya gedhe , nanging luwih kuwat lan kuwat saka bank daya karo kapasitas gedhe lan nyata. Terintegrasi desain ultra tipis lan cahya, pangisian daya pengisian daya baterai luwih cepet, tegangan output cerdas, kasus baterei iphone iki...

    Hubungi Saiki

  • Baterei Samsung galaxy a8

    Baterei Samsung galaxy a8

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai gengganti ponsel galaksi A8 saka Samsung ngidini sampeyan seneng ngobrol lan nduwe wektu tunggu siaga sing dawa. Iki nduweni kapasitas sing padha karo baterei Samsung A8 sing asli. Nambahake inti baterei kelas A kanthi IC merek sing misuwur kanggo njamin kualitas lan performa dhuwur. Ana kapasitas penyimpanan...

    Hubungi Saiki

  • asli Samsung Galaxy note a9 battery

    asli Samsung Galaxy note a9 battery

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Original Samsung Galaxy note a9 battery ing kualitas dhuwur lan kinerja apik. Kita nggunakake sel baterei tingkat karo Seiko IC, kabeh Baterai A9 Samsung kita bakal diuji 3times paling sethithik. Standar inspeksi ketat nggawe baterei telpon ing kualitas stabil lan banget populer ing pasar. Sugeng rawuh kahanan nyoba...

    Hubungi Saiki

  • 2019 hot sale Sumsung a9 baterai ponsel

    2019 hot sale Sumsung a9 baterai ponsel

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai Sumsung a9 ponsel ing kualitas apik lan kinerja apik. Kanthi baterei iki, sampeyan ora bakal nandhang sangsara saka daya cendhak, bisa menehi sampeyan paling sethithik saklawasé telpon kanthi apik. IC, desain perpect karo standar kontrol kualitas ketat nggawa metu dhuwur mburi product.This samsung baterei A9...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • Huawei mate9 karo 500 siklus kapasitas gedhe Baterei
  • baterei standar lithium kanggo Huawei mate 10
  • Pengisi daya baterei iPhone 6
  • rega penggantian baterai Android huawei
  • Urip baterei tahan lama lan bisa diisi ulang
  • Huawei lithium ion polymer replacable battery
  • 3000mAh baterai panggantos Samsung Galaxy S8
  • Baterei Samsung galaxy s8
  • Samsung Galaxy S8 anyar
  • Pengganti baterei ponsel Samsung smartphone s8plus
  • Samsung galaxy s9 baterai telpon panggantos
  • iPhone X kapasitas gedhe bank daya
  • Baterei Samsung galaxy a8
  • asli Samsung Galaxy note a9 battery
  • 2019 hot sale Sumsung a9 baterai ponsel

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki