Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com

Lipo Battery - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Lipo Battery)

  • Dhuwur kapasitas Lipo Huawei P9 lipo baterei

    Dhuwur kapasitas Lipo Huawei P9 lipo baterei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 100K

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei P9 baterei diadopsi chip cerdas internal kanggo sing cocog kanggo sing cerdas lan Proteksi Cell Phone baterei , kanthi nggunakake teknologi sing luwih dhuwur ing tingkat efisiensi Baterai Ponsel iki lan kapasitas sing loro di kuatake. Bagian lithium-polimer migunakake elektrolit koloid kanggo nyegah kamungkinan...

    Hubungi Saiki

  • asli isi ulang baterei lithium kanggo Huawei P9

    asli isi ulang baterei lithium kanggo Huawei P9

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei P9 Battery nduweni fungsi pangreksan liyane, sing kanthi efektif bisa ngindhari baterei, lan kanthi otomatis bakal medhot nalika kebak. Fungsi proteksi sing multi kalebu proteksi sirkuit cendhak, liwat proteksi sing discharge, proteksi IC cerdas, luwih saka pangayoman pangayoman, lan pangayoman suhu. Minangka...

    Hubungi Saiki

  • Original Huawei Cellphone lithium lipo battery

    Original Huawei Cellphone lithium lipo battery

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei P9 Plus baterei 100% dicocogaké ing seluler Huawei P9 Plus asli, Sejatine baterei telpon seluler aman iku ana ing paling penting kanggo pangguna, kita nganggo teknologi pangayoman safety tutup cerdas lan sistem pangayoman papan sirkuit diwasa kanggo nggawe kedhaftar relaxed.This baterei Cellphone tetep adoh...

    Hubungi Saiki

  • Huawei lithium ion polymer replacable battery

    Huawei lithium ion polymer replacable battery

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei P10 Baterai sampurna cocog karo Huawei P10 Mobile, teknologi membran keramik lan gel nggawe baterai telpon luwih saka 500 siklus kothak, saben baterei huawei nemu liwat inspeksi kualitas ekstrim sadurunge metu saka pabrik, kita duwe papat kaping mriksa saka materi test, teknis test, setengah ujung tes kanggo...

    Hubungi Saiki

  • Daya panjakane Huawei P9 lipo

    Daya panjakane Huawei P9 lipo

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei P9 baterei adopts chip cerdas internal kanggo kanggo cocog saiki pinter lan pangayoman baterei Cell Phone, kanthi nggunakake teknologi luwih dhuwur tingkat efisiensi baterei telpon Mobile iki lan kapasitas sing loro part strengthened.The lithium-Polymer migunakake elektrolit colloidal supaya kamungkinan saka...

    Hubungi Saiki

  • Aksesoris ponsel Huawei kanggo baterei sing bisa diisi ulang

    Aksesoris ponsel Huawei kanggo baterei sing bisa diisi ulang

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei P10 baterei minangka salah siji saka baterei Huawei, babar blas cocog P10 telpon Huawei, baterei telpon seluler unggul iki nolak kapasitas nyata, daur ulang sel baterei lan tingkat konversi Inflated .Aku nggunakake mesin test praktis kanggo njamin saben kualitas baterei lan pengawasan, iku: internal baterei...

    Hubungi Saiki

  • Penggantian baterai anyar Huawei P9 for sale

    Penggantian baterai anyar Huawei P9 for sale

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei P9 Battery nduweni fungsi pangreksan liyane, sing kanthi efektif bisa ngindhari baterei, lan kanthi otomatis bakal medhot nalika kebak. Fungsi proteksi sing multi kalebu proteksi sirkuit cendhak, liwat proteksi sing discharge, proteksi IC cerdas, luwih saka pangayoman pangayoman, lan pangayoman suhu. Minangka...

    Hubungi Saiki

  • Kapasitas kapasitas baterai 3200mAh Huawei P10

    Kapasitas kapasitas baterai 3200mAh Huawei P10

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei P10 baterei minangka salah siji saka baterei Huawei, babar blas cocog P10 telpon Huawei, baterei telpon seluler unggul iki nolak kapasitas nyata, daur ulang sel baterei lan tingkat konversi Inflated .Aku nggunakake mesin test praktis kanggo njamin saben kualitas baterei lan pengawasan, iku: internal baterei...

    Hubungi Saiki

  • Hot sale Huawei P9 battery

    Hot sale Huawei P9 battery

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei P9 Battery nduweni fungsi pangreksan liyane, sing kanthi efektif bisa ngindhari baterei, lan kanthi otomatis bakal medhot nalika kebak. Fungsi proteksi sing multi kalebu proteksi sirkuit cendhak, liwat proteksi sing discharge, proteksi IC cerdas, luwih saka pangayoman pangayoman, lan pangayoman suhu. Minangka...

    Hubungi Saiki

  • Tuku Huawei 3200mah P10 Battery asli

    Tuku Huawei 3200mah P10 Battery asli

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei P10 baterei minangka salah siji saka baterei Huawei, babar blas cocog P10 telpon Huawei, baterei telpon seluler unggul iki nolak kapasitas nyata, daur ulang sel baterei lan tingkat konversi Inflated .Aku nggunakake mesin test praktis kanggo njamin saben kualitas baterei lan pengawasan, iku: internal baterei...

    Hubungi Saiki

  • Li-polymer Huawei P10 baterai

    Li-polymer Huawei P10 baterai

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei P10 Baterai sampurna cocog karo Huawei P10 Mobile, teknologi membran keramik lan gel nggawe baterai telpon luwih saka 500 siklus kothak, saben baterei huawei nemu liwat inspeksi kualitas ekstrim sadurunge metu saka pabrik, kita duwe papat kaping mriksa saka materi test, teknis test, setengah ujung tes kanggo...

    Hubungi Saiki

  • Baterai maksimal Huawei P10 lipo

    Baterai maksimal Huawei P10 lipo

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei P10 Baterai sampurna cocog karo Huawei P10 Mobile, teknologi membran keramik lan gel nggawe baterai telpon luwih saka 500 siklus kothak, saben baterei huawei nemu liwat inspeksi kualitas ekstrim sadurunge metu saka pabrik, kita duwe papat kaping mriksa saka materi test, teknis test, setengah ujung tes kanggo...

    Hubungi Saiki

  • ndandani laptop lipo anyar 6s

    ndandani laptop lipo anyar 6s

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterei ponsel Apple bisa diganti, nanging baterei telpon bisa diganti utawa ora. Apa maneh, nalika nilai puncak ponsel Apple sing mentas dituku mudhun ing ngisor 80% sajrone setahun, baterei iPhone bisa diganti kanthi gratis Ing wektu iki, sampeyan mung kudu mriksa apa telpon kasebut ana ing garansi. Yen sampeyan...

    Hubungi Saiki

  • Full capacity iphone 6s battery replacement cost

    Full capacity iphone 6s battery replacement cost

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Packed with white box

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Since the beginning of 2018, there has been a burst of iPhone 6s battery replacement trends on the Internet. Netizens from all walks of life have shown great magic power and have replaced their favorite devices with iPhone battery. The reason is that the iPhone 6s battery, which has been in service for about two...

    Hubungi Saiki

  • lithium rechargeable apple iphone 6s battery

    lithium rechargeable apple iphone 6s battery

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai lithium rechargeable apple iphone 6s ora akihe battery.It nduweni kapasitas super 2200mAh, 485mAh sing luwih dhuwur tinimbang baterei asli iphone.So nganggo kapasitas gedhe iPhone 6s baterei, bakal ngecek telpon sampeyan siyaga wektu siaga. teknologi produksi bisa nggawe baterei kualitas apik. Kabeh sing kita...

    Hubungi Saiki

  • 0 siklus iphone apple 6s battery replacement

    0 siklus iphone apple 6s battery replacement

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai 0 siklus 6 apple iphone 6 iku merek anyar, duwe performa apik minangka baterei asli.Kita nggunakake LiCoO2 eco-ramah materi, aman lan dhuwur Kapadhetan, supaya bisa kuat telpon kabeh day.Better saka Baterei LiNiCoMnO2, baterei iphone 6s duwe umur kerja sing dawa, wektu sing bisa diisi maneh tekan luwih saka...

    Hubungi Saiki

  • IPhone XS MAX Battery Case Charger

    IPhone XS MAX Battery Case Charger

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Kaset tektonik iPhone XS Max 2019 sing anyar Tergabung karo sel baterei polimer Li-ion sing diimpor, kapasitas gedhe sing gedhe, aman, luwih cepet. Kasus baterei + daya telpon nggawe momentum sing kuat. Ana port daya ing sisi saka Case Charger iPhone , iku entuk daya kanggo baterei lan ponsel ing wektu sing padha....

    Hubungi Saiki

  • Kapabilitas super iPhone 6 Plus Battery replacement

    Kapabilitas super iPhone 6 Plus Battery replacement

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Kanggo ngluwihi wektu siyaga lan wicara iPhone, kita bakal nggolèki baterai kapasitas super kanggo iPhone , dibandhingake karo kapasitas reguler, kapasitas baterai super kapasitas sing njupuk kaluwihan kapasitas sing luwih dhuwur lan tahan suwe. Ana 2200mAh kanggo iPhone 6 Battery , iPhone 6s Battery , iPhone 7...

    Hubungi Saiki

  • Hot sale Apple iPhone 8 repair battery

    Hot sale Apple iPhone 8 repair battery

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Kita duwe kapasitas dhuwur 2200mAh kanggo baterei iPhone 6, baterei iPhone 6s, baterei iPhone 7 , lan baterei iPhone 8 , lan 3300mAh kanggo baterei iPhone 6 Plus, baterei iPhone 6s Plus, baterei iPhone 7 Plus , lan baterei iPhone 8 Plus. kapasitas baterei kanggo iPhone saka standar biasa, sing menehi telpon kanthi...

    Hubungi Saiki

  • Super kapasitas 2200mAh iphone 8 repair battery

    Super kapasitas 2200mAh iphone 8 repair battery

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Kita duwe kapasitas dhuwur 2200mAh kanggo baterei iPhone 6, baterei iPhone 6s, baterei iPhone 7 , lan baterei iPhone 8 , lan 3300mAh kanggo baterei iPhone 6 Plus, baterei iPhone 6s Plus, baterei iPhone 7 Plus , lan baterei iPhone 8 Plus. kapasitas baterei kanggo iPhone saka standar biasa, sing menehi telpon kanthi...

    Hubungi Saiki

  • Lithium polymer rechargeable Huawei Battery

    Lithium polymer rechargeable Huawei Battery

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Ngadopsi IC proteksi pindho kanthi PCB lanjutan, panggantos baterei HQQN Huawei kanthi proteksi overcharge, proteksi over-current lan perlindungan short circuit. Kanthi nggunakake safety and stabil, hi-tech cell battery lithium , kita ngalami test drop, smash test lan test puncture kanggo njamin kualitas sèl baterei ,...

    Hubungi Saiki

  • Huawei P10 Replace Battery Replacement

    Huawei P10 Replace Battery Replacement

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Ngadopsi IC proteksi pindho kanthi PCB lanjutan, panggantos baterei HQQN Huawei kanthi proteksi overcharge, proteksi over-current lan perlindungan short circuit. Kanthi nggunakake safety and stabil, hi-tech cell battery lithium , kita ngalami test drop, smash test lan test puncture kanggo njamin kualitas sèl baterei ,...

    Hubungi Saiki

  • Super kapasitas 3300mAh iPhone 6 Plus Battery

    Super kapasitas 3300mAh iPhone 6 Plus Battery

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    We kudu dhuwur kapasitas 2200mAh kanggo iPhone 6 baterei, iPhone 6s baterei, iPhone 7 baterei, lan iPhone 8 baterei, lan 3300mAh baterei iPhone 6 Plus, 6s iPhone Plus baterei, baterei iPhone 7 Plus, lan baterei iPhone 8 Plus .Wong super kapasitas baterei kanggo iPhone saka standar biasa, sing menehi telpon kanthi...

    Hubungi Saiki

  • iPhone 7 Plus Magnetic External Battery Case

    iPhone 7 Plus Magnetic External Battery Case

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 50 Piece/Pieces

    Iki minangka penjualan panas lan model iPhone Baterai , sing kompatibel karo iPhone 6 plus, iPhone 6 plus, iPhone 7 plus lan iPhone 8 plus kapasitas 4000mAh, ketebalan tipis 12.5mm ndadekake pangisi daya iki cahya lan ramping, kanthi cerdas lan nganyarke chip sing ngisi telpon sampeyan mung sedheng telung jam nganti...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • Huawei lithium ion polymer replacable battery
  • Li-polymer Huawei P10 baterai
  • Baterai maksimal Huawei P10 lipo
  • ndandani laptop lipo anyar 6s
  • Full capacity iphone 6s battery replacement cost
  • lithium rechargeable apple iphone 6s battery
  • 0 siklus iphone apple 6s battery replacement
  • IPhone XS MAX Battery Case Charger
  • Kapabilitas super iPhone 6 Plus Battery replacement
  • Hot sale Apple iPhone 8 repair battery
  • Super kapasitas 2200mAh iphone 8 repair battery
  • Huawei P10 Replace Battery Replacement
  • Super kapasitas 3300mAh iPhone 6 Plus Battery
  • iPhone 7 Plus Magnetic External Battery Case

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki