Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com

Lithium Batteries - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Lithium Batteries)

  • IPhone 5 Customized New Battery Baterai Kanggo Repair

    IPhone 5 Customized New Battery Baterai Kanggo Repair

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    New iPhone 5 Baterei Baterei Kanggo Layanan Diposaken Kapasitas baterai iPhone 5 iki 1440 mAh, cocok kanggo baterei iphone Repaire lan Service Maintenance sawise -sale. Kabeh bahan mentah sing dipigunakaké minangka bahan anyar lan berkualitas tinggi kanthi kontrol kualitas sing ketat, prodhuk final dicenthang kaping 3...

    Hubungi Saiki

  • Baterai Cell Phone iPhone 5 Battery Replacement

    Baterai Cell Phone iPhone 5 Battery Replacement

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai Cell Phone iPhone 5 Battery Replacement Pabrik langsung nyedhiyakake baterei iphone 5 , kabeh baterei sing nggunakake sel kobalt lithium murni, supaya kinerja baterei iphone kita luwih apik tinimbang umum, sawise siklus 500 kali, kapasitas isih sethithik 80%. Bobot bobot, kapasitas dhuwur lan impedansi kurang....

    Hubungi Saiki

  • Pengganti baterei iPhone 5 paling apik sing cedhak karo aku

    Pengganti baterei iPhone 5 paling apik sing cedhak karo aku

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Apple iPhone 5 baterei cocog karo iPhone 5 sampurna, kita Manufaktur kabeh batre iPhone saka iPhone 5 Battery , iPhone 5C Battery , iPhone 5s Battery , iPhone 6 Battery , iPhone 6s Battery , iPhone 6 Plus Battery , iPhone 7 Battery , iPhone 7 Plus Battery , iPhone 8 Battery , iPhone 8 Plus Battery

    Hubungi Saiki

  • 0 Siklus Internal li-ion iPhone 5 Baterei

    0 Siklus Internal li-ion iPhone 5 Baterei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Apple iPhone 5 baterei cocog karo iPhone 5 sampurna, kita Manufaktur kabeh batre iPhone saka iPhone 5 baterei, iPhone 5C baterei, iPhone 5S baterei, iPhone 6 baterei, iPhone 6s baterei, iPhone 6 Plus baterei, iPhone 7 baterei, iPhone 7 Plus baterei, iPhone 8 baterei, iPhone 8 Plus baterei

    Hubungi Saiki

  • Urip baterei lithium polimer iPhone 5

    Urip baterei lithium polimer iPhone 5

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterei sel telpon iPhone 5 Panggantos Baterei Seri iPhone 11 seri Apple, kanthi kapasitas baterei paling dhuwur, wis nganyari nganti 3.969mAh lan dilengkapi standar kanthi biaya 18W cepet (kepala pangisi daya 5W leluhur pungkasane wis nganyari). Yen ora tundhuk karo Huawei, OPPO, vivo, Xiaomi lan ponsel domestik...

    Hubungi Saiki

  • New Polymer internal iPhone 5 repair battery

    New Polymer internal iPhone 5 repair battery

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai Cell Phone iPhone 5 Battery Replacement Pabrik langsung nyedhiyakake baterei iphone 5 , kabeh baterei sing nggunakake sel kobalt lithium murni, supaya kinerja baterei iphone kita luwih apik tinimbang umum, sawise siklus 500 kali, kapasitas isih sethithik 80%. Bobot bobot, kapasitas dhuwur lan impedansi kurang....

    Hubungi Saiki

  • Pangatur baterei iPhone 5 sing bisa dicabut maneh

    Pangatur baterei iPhone 5 sing bisa dicabut maneh

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Apa sing kudu ditindakake yen baterei iphone 5 ora tahan lama. Pisanan, njaga frekuensi panggunaan normal. Wangsulan: Bab ingkang sapisan yaiku priksa manawa sampeyan ora terus nyekel iPhone, iPad utawa iPod sampeyan sedina. Iki bisa uga muni bodho, nanging yen piranti duwe fitur-fitur anyar, utawa sampeyan duwe...

    Hubungi Saiki

  • Ganti Baterei Lithium Lechium Apple iPhone 5C

    Ganti Baterei Lithium Lechium Apple iPhone 5C

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterei ponsel Apple bisa diganti, nanging baterei iPhone bisa diganti utawa ora. Apa maneh, nalika nilai puncak ponsel Apple sing anyar dituku mudhun ing ngisor 80% sajrone setahun, Baterei Cell telpon bisa diganti kanthi gratis Ing wektu iki, sampeyan mung kudu mriksa manawa telpon kasebut ana ing garansi. . Yen...

    Hubungi Saiki

  • lithium rechargeable apple iphone 6s battery

    lithium rechargeable apple iphone 6s battery

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai lithium rechargeable apple iphone 6s ora akihe battery.It nduweni kapasitas super 2200mAh, 485mAh sing luwih dhuwur tinimbang baterei asli iphone.So nganggo kapasitas gedhe iPhone 6s baterei, bakal ngecek telpon sampeyan siyaga wektu siaga. teknologi produksi bisa nggawe baterei kualitas apik. Kabeh sing kita...

    Hubungi Saiki

  • Lithium polymer rechargeable Huawei Battery

    Lithium polymer rechargeable Huawei Battery

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Ngadopsi IC proteksi pindho kanthi PCB lanjutan, panggantos baterei HQQN Huawei kanthi proteksi overcharge, proteksi over-current lan perlindungan short circuit. Kanthi nggunakake safety and stabil, hi-tech cell battery lithium , kita ngalami test drop, smash test lan test puncture kanggo njamin kualitas sèl baterei ,...

    Hubungi Saiki

  • Lithium Samsung S8 Plus 5000mAh daya pangisi daya bank

    Lithium Samsung S8 Plus 5000mAh daya pangisi daya bank

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Kasus Samsung Charger minangka pangisi daya bank cahya lan slim kanggo Samsung kanthi desain sing nyenengake lan akeh fungsi. Iku ora mung pangisi daya telpon nanging kasus apik banget nglindhungi telpon saka nyabrang lan nggeser. Kanthi Pengisi Port SB Type-C, sampeyan aja nyusahake kesalahane, awit iku trep kanggo...

    Hubungi Saiki

  • lithium 4000mAh Samsung Galaxy S8 Charger Case

    lithium 4000mAh Samsung Galaxy S8 Charger Case

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Minangka manufacture profesional kanggo iPhone baterei , Huawei Battery , Samsung Battery , lan Battery Baterai kanggo iPhone , Kasus baterei kanggo Samsung lan Battery Baterai kanggo Huawei luwih saka 8 taun, kita SHENZHEN HEQUANQINGNUO ELECTRONIC TECHNOLOGY CO, LTD fokus kualitas tinggi lan kapasitas lengkap. Jeneng...

    Hubungi Saiki

  • Kapasitas lithium kapasitas dhuwur kanggo iPhone 6 Plus

    Kapasitas lithium kapasitas dhuwur kanggo iPhone 6 Plus

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterei Iphone 6 Plus kanthi kapasitas gedhe 3300mAh dadi awet awet nganggo wektu 2915mAh sing asli, sampeyan bakal nikmati lan rileks kanthi inti polimer dhuwur, dipenuhi karo daya, tahan lama lan luwih nyaman. Baterei iPhone bisa diisi / dibuang ing sembarang pangisian daya, kapasitas total batere tetep padha. Iki...

    Hubungi Saiki

  • Lithium ngisi daya telpon iPhone 6s

    Lithium ngisi daya telpon iPhone 6s

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Kasus pengisi daya iPhone kanggo iPhone 6S minangka salah siji saka cilik pangisi daya iphone setelan kanggo ngisi daya iPhone 6S njupuk sawetara fitur khas kayata: 1) Baterei Charger Case : Terusake musik lan telpon. Iku `s batere kapindho kanggo iPhone. 2) Kapasitas Besar: 3000mAh supaya telpon ora kekuwatan. 3)...

    Hubungi Saiki

  • Paket baterai lithium polimer iphone 8

    Paket baterai lithium polimer iphone 8

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Tambahan saka HQQNUO baterai telpon kanggo iPhone 8 : 1. Proteksi kaping pindho IC karo NTC PCB penawaran overcharge, over-discharging, liwat proteksi sirkuit saiki lan cendhak. 2. Aman lan stabil, baterei lithium, ngalami tes glepung, smash test lan test puncture kanggo mesthekake, ora ana geni lan bledosan ing...

    Hubungi Saiki

  • baterai lithium bisa diisi ulang kanggo pasangan Huawei 10

    baterai lithium bisa diisi ulang kanggo pasangan Huawei 10

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei Mate 10 baterai ana ing kontrol kualitas sing ketat kanggo kualitas stabil: 3-line test kualitas, lan karo pengiriman cepet: 3-7 dina, cocok kanggo sumber urgent, kita duwe pengalaman gedhe kanggo OEM / ODM orders.All kita iPhone baterei , Baterei Huawei lan baterei Samsung lan sanes-sanesipun. Baterai ing...

    Hubungi Saiki

  • lithium ion polymer battery kanggo Samsung A8

    lithium ion polymer battery kanggo Samsung A8

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai Sumsung a9 ponsel ing kualitas apik lan kinerja apik. Kanthi baterei iki, sampeyan ora bakal nandhang sangsara saka daya cendhak, bisa menehi sampeyan paling sethithik saklawasé telpon kanthi apik. IC, desain perpect karo standar kontrol kualitas ketat nggawa metu dhuwur mburi product.This samsung baterei A9...

    Hubungi Saiki

  • Lithium polimer baterai kanggo Samsung Galaxy S8

    Lithium polimer baterai kanggo Samsung Galaxy S8

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai ponsel Samsung galaxy s8 iki bisa cocog karo telpon sampeyan, ukurane padha karo baterei s8 sing asli. Kapasitas, lan siklus 100% 0, kita mung nggunakake inti baterai merek tingkat lan IC kanggo njamin quality.The upgrade IC kontrol bakal nglindhungi telpon Samsung marang liwat dadi panas, liwat daya lan...

    Hubungi Saiki

  • Baterei kobalt lithium Huawei mate 9

    Baterei kobalt lithium Huawei mate 9

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Baterai Huawei Mate 9 digawe saka materi kobalt murni lan teknologi Ti, evey Baterai Ponsel kita 100% dicenthang dening pabrik kita saka materi menyang produk pungkasan.Kita duwe papan fungsional kompetitif dhewe lan sel baterei saka merek misuwur, kita kabeh pengawasan teknis kanggo entuk tingkat kualifikasi sing...

    Hubungi Saiki

  • lithium isi ulang Huawei P20 baterai

    lithium isi ulang Huawei P20 baterai

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Minangka kapasitas super saka 3400mah baterei ponsel , Huawei P20 Baterai njupuk wolung kaluwihan: 1) Ngirit energi lan resistance internal kurang 2) Teknologi katup cacing 3) Cetakan injeksi tekanan rendah 4) Stand suhu 45 derajat 5) liwat 500 kali siklus 6) 72 jam proses penuaan 7) Tidak ada efek memori 8) Dengan...

    Hubungi Saiki

  • 3.8V cadangan baterai lithium iphone rechargeable SE

    3.8V cadangan baterai lithium iphone rechargeable SE

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Tuku Apple Iphone SE Baterei On Line Baterei kapasitas Iphone SE Iki 1624 mAh, iku duwe performace apik kanggo urip baterei iPhone, wektu siyaga kira 10 jam. iku pilihan apik kanggo ndandani baterei iphone. Iku nganggo batterry murni kobalt li-polimer , sawise siklus 500 kaping, isih duwe kapasitas luwih saka 80%,...

    Hubungi Saiki

  • 3.8V baterai eksternal lithium polimer iPhone 5C

    3.8V baterai eksternal lithium polimer iPhone 5C

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Grosir Apple iPhone 5C Replika Replika Baterai Lithium Baterai HQQN ngedol kabeh model li-polimer iPhone baterei saka iPhone 4 baterei kanggo baterei iphone X. Baterei iki 1510 mAh murni kobalt li-po baterei kanggo iPhone 5C, Kualitas lan ukuran padha asli iphone 5c battery . wektu siyaga kira 100 jam, 4 G Waktu...

    Hubungi Saiki

  • Program penggantian baterai lithium iphone 5s

    Program penggantian baterai lithium iphone 5s

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai Telepon Seluler New iphone 5S Replacement Baterai Baterai iki cocok kanggo panggantos baterei 5S , kapasitas lan ukuran padha karo baterei iphone asli . Desain proteksi Dual IC njamin safety lan ngluwihi siklus urip baterei. Tegangan standar padha karo baterei asli. Kurang daya lan energi, sirkulasi tambah...

    Hubungi Saiki

  • 3.8V 1715mah lithium battery kanggo iphone 6s

    3.8V 1715mah lithium battery kanggo iphone 6s

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterei iPhone 6s ukurane padha karo baterei asli, iku `s 100% cocok karo iPhone 6s karo ukuran paling cocok ukurane.This iPhone kaluwihan: 1) Kapasitas dhuwur: inti baterei seluler anyar kanthi kapasitas dhuwur, siklus 0.2) Stabil perform: diadopsi chip chip diimpor unggul lan panel fungsional teknologi maju lan sel...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • IPhone 5 Customized New Battery Baterai Kanggo Repair
  • Baterai Cell Phone iPhone 5 Battery Replacement
  • Pengganti baterei iPhone 5 paling apik sing cedhak karo aku
  • 0 Siklus Internal li-ion iPhone 5 Baterei
  • Urip baterei lithium polimer iPhone 5
  • New Polymer internal iPhone 5 repair battery
  • Pangatur baterei iPhone 5 sing bisa dicabut maneh
  • Ganti Baterei Lithium Lechium Apple iPhone 5C
  • lithium rechargeable apple iphone 6s battery
  • Kapasitas lithium kapasitas dhuwur kanggo iPhone 6 Plus
  • Paket baterai lithium polimer iphone 8
  • 3.8V cadangan baterai lithium iphone rechargeable SE
  • 3.8V baterai eksternal lithium polimer iPhone 5C
  • Program penggantian baterai lithium iphone 5s
  • 3.8V 1715mah lithium battery kanggo iphone 6s

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki