Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com

Lithium Battery - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Lithium Battery)

  • Baterai lithium portabel bisa diganti kanggo telpon Huawei

    Baterai lithium portabel bisa diganti kanggo telpon Huawei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei Mate 10 baterei model baterei Cell Phone kang cocog kanggo mobile Huawei Mate 10, karo kapasitas kebak lan diimpor teknologi IC, baterei telpon seluler ndadekake daya telpon dawa langgeng lan awet nggunakake, wis kaping fungsi pangayoman, kang bisa kanthi efektif nguripake baterei, lan kanthi otomatis bakal...

    Hubungi Saiki

  • asli isi ulang baterei lithium kanggo Huawei P9

    asli isi ulang baterei lithium kanggo Huawei P9

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei P9 Battery nduweni fungsi pangreksan liyane, sing kanthi efektif bisa ngindhari baterei, lan kanthi otomatis bakal medhot nalika kebak. Fungsi proteksi sing multi kalebu proteksi sirkuit cendhak, liwat proteksi sing discharge, proteksi IC cerdas, luwih saka pangayoman pangayoman, lan pangayoman suhu. Minangka...

    Hubungi Saiki

  • Original Huawei Cellphone lithium lipo battery

    Original Huawei Cellphone lithium lipo battery

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei P9 Plus baterei 100% dicocogaké ing seluler Huawei P9 Plus asli, Sejatine baterei telpon seluler aman iku ana ing paling penting kanggo pangguna, kita nganggo teknologi pangayoman safety tutup cerdas lan sistem pangayoman papan sirkuit diwasa kanggo nggawe kedhaftar relaxed.This baterei Cellphone tetep adoh...

    Hubungi Saiki

  • baterei standar lithium kanggo Huawei mate 10

    baterei standar lithium kanggo Huawei mate 10

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei Mate 10 baterai ana ing kontrol kualitas sing ketat kanggo kualitas stabil: 3-line test kualitas, lan karo pengiriman cepet: 3-7 dina, cocok kanggo sumber urgent, kita duwe pengalaman gedhe kanggo OEM / ODM orders.All kita iPhone baterei , Baterei Huawei lan baterei Samsung lan sanes-sanesipun. Baterai ing...

    Hubungi Saiki

  • rega penggantian baterai Android huawei

    rega penggantian baterai Android huawei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei P9 Plus Baterei digawe saka IC cerdas sing diimpor lan sel baterei ramah lingkungan polimer kobalt Li , mujudake saingan saka supplier liyane kanggo kapasitas penuh, inspeksi QC ketat, sel unggul, lan standar seluler asli. Fitur-fitur kasebut yaiku baterei asli , polimer luwih tahan lama, lan ora ana kasehatan....

    Hubungi Saiki

  • Huawei lithium ion polymer replacable battery

    Huawei lithium ion polymer replacable battery

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei P10 Baterai sampurna cocog karo Huawei P10 Mobile, teknologi membran keramik lan gel nggawe baterai telpon luwih saka 500 siklus kothak, saben baterei huawei nemu liwat inspeksi kualitas ekstrim sadurunge metu saka pabrik, kita duwe papat kaping mriksa saka materi test, teknis test, setengah ujung tes kanggo...

    Hubungi Saiki

  • Baterai Baterai Polimer iPhone 5S Customized

    Baterai Baterai Polimer iPhone 5S Customized

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai Baterai Polimer iPhone 5S Customized Shenzhen HQQNUO Baterei polimer lithium khusus kanggo iPhone luwih saka 7 taun. Baterei iPhone 5S kita nganggo TI chip, account sel baterei kobalt murni anyar. saengga bisa nindakake performa apik ing urip baterei, sawise siklus 500 kali isih duwe kapasitas minimal 80%. Iku...

    Hubungi Saiki

  • lithium rechargeable apple iphone 6s battery

    lithium rechargeable apple iphone 6s battery

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai lithium rechargeable apple iphone 6s ora akihe battery.It nduweni kapasitas super 2200mAh, 485mAh sing luwih dhuwur tinimbang baterei asli iphone.So nganggo kapasitas gedhe iPhone 6s baterei, bakal ngecek telpon sampeyan siyaga wektu siaga. teknologi produksi bisa nggawe baterei kualitas apik. Kabeh sing kita...

    Hubungi Saiki

  • Baterai Telepon Seluler New iphone 5S Replacement Baterai

    Baterai Telepon Seluler New iphone 5S Replacement Baterai

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai Telepon Seluler New iphone 5S Replacement Baterai Baterai iki cocok kanggo panggantos baterei 5S , kapasitas lan ukuran padha karo baterei iphone asli . Desain proteksi Dual IC njamin safety lan ngluwihi siklus urip baterei. Tegangan standar padha karo baterei asli. Kurang daya lan energi, sirkulasi tambah...

    Hubungi Saiki

  • iPhone X lithium polimer baterei telpon

    iPhone X lithium polimer baterei telpon

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    IPhone X baterei kita diprodhuksi nggunakake diimpor IC lan mimpin-free teknologi kanggo nindakake stabil lan aman, karo 500-800 kaping siklus, baterei telpon iki adopts bahan lingkungan murni kobalt lipo lan liwat fungsi RoHS / CE / pangayoman FCC certificate.Different sing : Proteksi marang sirkuit puteran lan...

    Hubungi Saiki

  • 3.8V 1715mah lithium battery kanggo iphone 6s

    3.8V 1715mah lithium battery kanggo iphone 6s

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterei iPhone 6s ukurane padha karo baterei asli, iku `s 100% cocok karo iPhone 6s karo ukuran paling cocok ukurane.This iPhone kaluwihan: 1) Kapasitas dhuwur: inti baterei seluler anyar kanthi kapasitas dhuwur, siklus 0.2) Stabil perform: diadopsi chip chip diimpor unggul lan panel fungsional teknologi maju lan sel...

    Hubungi Saiki

  • iPhone 8 Li-ion polimer Penggantian Internal Battery

    iPhone 8 Li-ion polimer Penggantian Internal Battery

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    paling dawa baterai iPhone 8 baterei panggantos IPhone kapasitas panggantos 8 baterei 1821 mAh. Nggunakake baterei polimer tingkat, mundhut daya maneh sing kurang, kinerja tahan abadi, meh 20% urip luwih suwe tinimbang normal. Saben produk dicenthang kaping 3 paling sethithik sadurunge dikirim. Iku pilihan sing paling...

    Hubungi Saiki

  • Program penggantian baterai lithium iphone 5s

    Program penggantian baterai lithium iphone 5s

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai Telepon Seluler New iphone 5S Replacement Baterai Baterai iki cocok kanggo panggantos baterei 5S , kapasitas lan ukuran padha karo baterei iphone asli . Desain proteksi Dual IC njamin safety lan ngluwihi siklus urip baterei. Tegangan standar padha karo baterei asli. Kurang daya lan energi, sirkulasi tambah...

    Hubungi Saiki

  • hot sale Huawei panggantos daya baterei

    hot sale Huawei panggantos daya baterei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei Mate 10 baterai ana ing kontrol kualitas sing ketat kanggo kualitas stabil: 3-line test kualitas, lan karo pengiriman cepet: 3-7 dina, cocok kanggo sumber urgent, kita duwe pengalaman gedhe kanggo OEM / ODM orders.All kita iPhone baterei , Baterei Huawei lan baterei Samsung lan sanes-sanesipun. Baterai ing...

    Hubungi Saiki

  • Rechargeable Huawei P9 plus owahan baterei

    Rechargeable Huawei P9 plus owahan baterei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei P9 Plus baterei 100% dicocogaké ing seluler Huawei P9 Plus asli, Sejatine baterei telpon seluler aman iku ana ing paling penting kanggo pangguna, kita nganggo teknologi pangayoman safety tutup cerdas lan sistem pangayoman papan sirkuit diwasa kanggo nggawe kedhaftar relaxed.This baterei Cellphone tetep adoh...

    Hubungi Saiki

  • polimer sel baterai kanggo Huawei P9 Plus

    polimer sel baterai kanggo Huawei P9 Plus

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei P9 Plus baterei 100% dicocogaké ing seluler Huawei P9 Plus asli, Sejatine baterei telpon seluler aman iku ana ing paling penting kanggo pangguna, kita nganggo teknologi pangayoman safety tutup cerdas lan sistem pangayoman papan sirkuit diwasa kanggo nggawe kedhaftar relaxed.This baterei Cellphone tetep adoh...

    Hubungi Saiki

  • baterai lithium bisa diisi ulang kanggo pasangan Huawei 10

    baterai lithium bisa diisi ulang kanggo pasangan Huawei 10

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei Mate 10 baterai ana ing kontrol kualitas sing ketat kanggo kualitas stabil: 3-line test kualitas, lan karo pengiriman cepet: 3-7 dina, cocok kanggo sumber urgent, kita duwe pengalaman gedhe kanggo OEM / ODM orders.All kita iPhone baterei , Baterei Huawei lan baterei Samsung lan sanes-sanesipun. Baterai ing...

    Hubungi Saiki

  • pinten biaya iphone 5s

    pinten biaya iphone 5s

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai Telepon Seluler New iphone 5S Replacement Baterai Baterai iki cocok kanggo panggantos baterei 5S , kapasitas lan ukuran padha karo baterei iphone asli . Desain proteksi Dual IC njamin safety lan ngluwihi siklus urip baterei. Tegangan standar padha karo baterei asli. Kurang daya lan energi, sirkulasi tambah...

    Hubungi Saiki

  • Urip baterei Samsung Galaxy S8 Plus

    Urip baterei Samsung Galaxy S8 Plus

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Penggantian baterei ponsel Samsung smartphone s8plus wis dileksanakake kanthi cetha , kita duwe standar inspeksi QC luwih ketat tinimbang standar pemasok reguler liyane. Kabeh baterai ponsel Samsung dibangun ing inti baterei Grade A +, CE, FCC lan RoHS certified.Our S8 plus battery baterei bakal nyedhiyakake sampeyan...

    Hubungi Saiki

  • Apple iPhone 6s uga ndandani baterei

    Apple iPhone 6s uga ndandani baterei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Minangka produksi profesional kanggo baterei iPhone luwih saka 8 taun, HQQN komprehensif lan kompetitif ing kualitas lan rega. Kabeh baterai iPhone kita bakal ing kapasitas grading karo mesin kanggo nggawe manawa saben item sing qualified, kita nggawe manawa saben Piece baterei telpon kapasitas lan kapasitas sing...

    Hubungi Saiki

  • Penggantian baterei Huawei Mate 10

    Penggantian baterei Huawei Mate 10

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei Mate 10 baterai ana ing kontrol kualitas sing ketat kanggo kualitas stabil: 3-line test kualitas, lan karo pengiriman cepet: 3-7 dina, cocok kanggo sumber urgent, kita duwe pengalaman gedhe kanggo OEM / ODM orders.All kita iPhone baterei , Baterei Huawei lan baterei Samsung lan sanes-sanesipun. Baterai ing...

    Hubungi Saiki

  • Aksesoris Huawei aksesori baterei kanggo P9 Plus

    Aksesoris Huawei aksesori baterei kanggo P9 Plus

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei P9 Plus Baterei digawe saka IC cerdas sing diimpor lan sel baterei ramah lingkungan polimer kobalt Li , mujudake saingan saka pemasok liyane kanggo kapasitas penuh, inspeksi QC ketat, sel unggul, lan standar seluler asli. Fitur-fitur kasebut yaiku baterei asli , polimer luwih tahan lama, lan ora ana kasehatan....

    Hubungi Saiki

  • 3.7v Li-ion polimer baterei kanggo Huawei

    3.7v Li-ion polimer baterei kanggo Huawei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Ngadopsi IC proteksi pindho kanthi PCB lanjutan, panggantos baterei HQQN Huawei kanthi proteksi overcharge, proteksi over-current lan perlindungan short circuit. Kanthi nggunakake safety and stabil, hi-tech cell battery lithium , kita ngalami test drop, smash test lan test puncture kanggo njamin kualitas sèl baterei ,...

    Hubungi Saiki

  • Lithium polymer rechargeable Huawei Battery

    Lithium polymer rechargeable Huawei Battery

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Ngadopsi IC proteksi pindho kanthi PCB lanjutan, panggantos baterei HQQN Huawei kanthi proteksi overcharge, proteksi over-current lan perlindungan short circuit. Kanthi nggunakake safety and stabil, hi-tech cell battery lithium , kita ngalami test drop, smash test lan test puncture kanggo njamin kualitas sèl baterei ,...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • baterei standar lithium kanggo Huawei mate 10
  • rega penggantian baterai Android huawei
  • Huawei lithium ion polymer replacable battery
  • Baterai Baterai Polimer iPhone 5S Customized
  • lithium rechargeable apple iphone 6s battery
  • Baterai Telepon Seluler New iphone 5S Replacement Baterai
  • iPhone X lithium polimer baterei telpon
  • 3.8V 1715mah lithium battery kanggo iphone 6s
  • iPhone 8 Li-ion polimer Penggantian Internal Battery
  • Program penggantian baterai lithium iphone 5s
  • pinten biaya iphone 5s
  • Apple iPhone 6s uga ndandani baterei
  • Penggantian baterei Huawei Mate 10
  • Aksesoris Huawei aksesori baterei kanggo P9 Plus
  • 3.7v Li-ion polimer baterei kanggo Huawei

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki