Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com

Lithium Ion Batteries - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Lithium Ion Batteries)

  • Baterei Li-ion polymer iPhone 6s Super Extended

    Baterei Li-ion polymer iPhone 6s Super Extended

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Model sing clarified miturut kapasitas luwih saka iPhone baterei standar, 2200mah universal kanggo iPhone 6 baterei, iPhone 6S baterei, iPhone 7 baterei lan 3300mah kanggo iPhone 6 Plus baterei, iPhone 6S Plus baterei, lan iPhone 7 Plus baterei. Kanthi nggunakake standar technical ndadekake global, kita Kapasitas...

    Hubungi Saiki

  • litium ion polimer litium iphone 6s

    litium ion polimer litium iphone 6s

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterei lithium ion polimer sing paling apik ing baterei 6s ing voltase 3.82V, voltase maksimal yaiku 4,35V, iku padha karo baterei iPhone asli. Baterei 6s iki mung kanggo 6s iPhone, ora kompatibel karo model iPhone liyane. iPhone 5 iphone 6 lan iphone 7 lan liya-liyane .Kapasitas luwih saka 1750mah, bisa tekan...

    Hubungi Saiki

  • Ganti Baterei Lithium Lechium Apple iPhone 5C

    Ganti Baterei Lithium Lechium Apple iPhone 5C

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterei ponsel Apple bisa diganti, nanging baterei iPhone bisa diganti utawa ora. Apa maneh, nalika nilai puncak ponsel Apple sing anyar dituku mudhun ing ngisor 80% sajrone setahun, Baterei Cell telpon bisa diganti kanthi gratis Ing wektu iki, sampeyan mung kudu mriksa manawa telpon kasebut ana ing garansi. . Yen...

    Hubungi Saiki

  • Urip baterei lithium polimer iPhone 5

    Urip baterei lithium polimer iPhone 5

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterei sel telpon iPhone 5 Panggantos Baterei Seri iPhone 11 seri Apple, kanthi kapasitas baterei paling dhuwur, wis nganyari nganti 3.969mAh lan dilengkapi standar kanthi biaya 18W cepet (kepala pangisi daya 5W leluhur pungkasane wis nganyari). Yen ora tundhuk karo Huawei, OPPO, vivo, Xiaomi lan ponsel domestik...

    Hubungi Saiki

  • Bateri Internasional Ganti 8-Plus Plus

    Bateri Internasional Ganti 8-Plus Plus

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Pisanan, kenapa ngganti baterei iPhone 8 Plus ? Amarga wektu siyaga ponsel yaiku konsumsi daya cekak kanthi cepet, wektu iki akeh wong mikir babagan ngganti baterei supaya bisa ngatasi, nanging panggunaan daya ponsel ora mung alasan baterei, piranti lunak, sistem, hardware, iPhone 8 Plus Li-ion Ganti Internal Batré...

    Hubungi Saiki

  • Menehi daya baterei baterei Li-ion polimargeable Li-ion polimer

    Menehi daya baterei baterei Li-ion polimargeable Li-ion polimer

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    2200 mAh Lithium Polymer iPhone 7 Panggantos Baterei Baterei 2200 mAh iki sing cocog kanggo panggantos bathi iPhone 7 . Kita nggunakake sel baterei merek kelas A kanggo mesthekake baterei iPhone bisa tahan lan stabil. Iku bobot entheng, kapasitas dhuwur lan impedansi rendah, kualitas padha karo asli. Wektu siklus...

    Hubungi Saiki

  • Baterei super-bathi polimer iPhone Li-ion

    Baterei super-bathi polimer iPhone Li-ion

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    We kudu dhuwur kapasitas 2200mAh kanggo iPhone 6 baterei, iPhone 6s baterei, iPhone 7 baterei, lan iPhone 8 baterei, lan 3400mAh baterei iPhone 6 Plus, 6s iPhone Plus baterei, baterei iPhone 7 Plus, lan baterei iPhone 8 Plus .Wong super baterei kapasitas kanggo iPhone tinimbang standar biasa, sing menehi telpon luwih...

    Hubungi Saiki

  • lithium rechargeable apple iphone 6s battery

    lithium rechargeable apple iphone 6s battery

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai lithium rechargeable apple iphone 6s ora akihe battery.It nduweni kapasitas super 2200mAh, 485mAh sing luwih dhuwur tinimbang baterei asli iphone.So nganggo kapasitas gedhe iPhone 6s baterei, bakal ngecek telpon sampeyan siyaga wektu siaga. teknologi produksi bisa nggawe baterei kualitas apik. Kabeh sing kita...

    Hubungi Saiki

  • 3.8V Baterai polimer Li-ion Samsung S7 Edge

    3.8V Baterai polimer Li-ion Samsung S7 Edge

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 50 Piece/Pieces

    Samsung S7 Edge Battery minangka salah siji saka baterai Samsung paling populer njupuk keuntungan saka kualitas dhuwur, kapasitas lengkap lan tahan lama nggunakake. Iku `s 100% kompatibel kanggo Samsung S7 Edge, ora ana sembarang masalah nganyari occurs.Adopped karo diimpor maju Chip lan kertu baterai kobalt murni...

    Hubungi Saiki

  • Li-ion polimer iPhone 8 pangisi daya batere

    Li-ion polimer iPhone 8 pangisi daya batere

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Kita duwe kapasitas dhuwur 2200mAh kanggo baterei iPhone 6, baterei iPhone 6s, baterei iPhone 7 , lan baterei iPhone 8 , lan 3300mAh kanggo baterei iPhone 6 Plus, baterei iPhone 6s Plus, baterei iPhone 7 Plus , lan baterei iPhone 8 Plus. kapasitas baterei kanggo iPhone saka standar biasa, sing menehi telpon kanthi...

    Hubungi Saiki

  • Lithium polymer rechargeable Huawei Battery

    Lithium polymer rechargeable Huawei Battery

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Ngadopsi IC proteksi pindho kanthi PCB lanjutan, panggantos baterei HQQN Huawei kanthi proteksi overcharge, proteksi over-current lan perlindungan short circuit. Kanthi nggunakake safety and stabil, hi-tech cell battery lithium , kita ngalami test drop, smash test lan test puncture kanggo njamin kualitas sèl baterei ,...

    Hubungi Saiki

  • 3.7v Li-ion polimer baterei kanggo Huawei

    3.7v Li-ion polimer baterei kanggo Huawei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Ngadopsi IC proteksi pindho kanthi PCB lanjutan, panggantos baterei HQQN Huawei kanthi proteksi overcharge, proteksi over-current lan perlindungan short circuit. Kanthi nggunakake safety and stabil, hi-tech cell battery lithium , kita ngalami test drop, smash test lan test puncture kanggo njamin kualitas sèl baterei ,...

    Hubungi Saiki

  • Li-ion kapasitas baterei iPhone 8

    Li-ion kapasitas baterei iPhone 8

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Minangka produksi profesional kanggo baterei iPhone luwih saka 8 taun, HQQN komprehensif lan kompetitif ing kualitas lan rega. Kabeh baterai iPhone kita bakal ing kapasitas grading karo mesin kanggo nggawe manawa saben item sing qualified, kita nggawe manawa saben Piece baterei telpon kapasitas lan kapasitas sing...

    Hubungi Saiki

  • Lithium Samsung S8 Plus 5000mAh daya pangisi daya bank

    Lithium Samsung S8 Plus 5000mAh daya pangisi daya bank

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Kasus Samsung Charger minangka pangisi daya bank cahya lan slim kanggo Samsung kanthi desain sing nyenengake lan akeh fungsi. Iku ora mung pangisi daya telpon nanging kasus apik banget nglindhungi telpon saka nyabrang lan nggeser. Kanthi Pengisi Port SB Type-C, sampeyan aja nyusahake kesalahane, awit iku trep kanggo...

    Hubungi Saiki

  • lithium 4000mAh Samsung Galaxy S8 Charger Case

    lithium 4000mAh Samsung Galaxy S8 Charger Case

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Minangka manufacture profesional kanggo iPhone baterei , Huawei Battery , Samsung Battery , lan Battery Baterai kanggo iPhone , Kasus baterei kanggo Samsung lan Battery Baterai kanggo Huawei luwih saka 8 taun, kita SHENZHEN HEQUANQINGNUO ELECTRONIC TECHNOLOGY CO, LTD fokus kualitas tinggi lan kapasitas lengkap. Jeneng...

    Hubungi Saiki

  • Kapasitas baterai iPhone 7 Plus Li-ion 3.8V

    Kapasitas baterai iPhone 7 Plus Li-ion 3.8V

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterei Iphone 7 Plus nduweni kapasitas gedhe 3300mAh supaya tahan lama kanthi nggunakake wektu 2915mAh sing asli, sampeyan bakal nikmati lan ngendhokke kanthi inti polimer dhuwur, dipenuhi daya, tahan lama lan luwih nyaman. Baterei iPhone bisa diisi / dibuang ing sembarang pangisian daya, kapasitas total batere tetep...

    Hubungi Saiki

  • Kapasitas lithium kapasitas dhuwur kanggo iPhone 6 Plus

    Kapasitas lithium kapasitas dhuwur kanggo iPhone 6 Plus

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterei Iphone 6 Plus kanthi kapasitas gedhe 3300mAh dadi awet awet nganggo wektu 2915mAh sing asli, sampeyan bakal nikmati lan rileks kanthi inti polimer dhuwur, dipenuhi karo daya, tahan lama lan luwih nyaman. Baterei iPhone bisa diisi / dibuang ing sembarang pangisian daya, kapasitas total batere tetep padha. Iki...

    Hubungi Saiki

  • Lithium ngisi daya telpon iPhone 6s

    Lithium ngisi daya telpon iPhone 6s

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Kasus pengisi daya iPhone kanggo iPhone 6S minangka salah siji saka cilik pangisi daya iphone setelan kanggo ngisi daya iPhone 6S njupuk sawetara fitur khas kayata: 1) Baterei Charger Case : Terusake musik lan telpon. Iku `s batere kapindho kanggo iPhone. 2) Kapasitas Besar: 3000mAh supaya telpon ora kekuwatan. 3)...

    Hubungi Saiki

  • Paket baterai lithium polimer iphone 8

    Paket baterai lithium polimer iphone 8

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Tambahan saka HQQNUO baterai telpon kanggo iPhone 8 : 1. Proteksi kaping pindho IC karo NTC PCB penawaran overcharge, over-discharging, liwat proteksi sirkuit saiki lan cendhak. 2. Aman lan stabil, baterei lithium, ngalami tes glepung, smash test lan test puncture kanggo mesthekake, ora ana geni lan bledosan ing...

    Hubungi Saiki

  • Pengisi daya baterei polimer iPhone SE Li-ion

    Pengisi daya baterei polimer iPhone SE Li-ion

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Tuku Apple Iphone SE Baterei On Line Baterei kapasitas Iphone SE Iki 1624 mAh, iku duwe performace apik kanggo urip baterei iPhone, wektu siyaga kira 10 jam. iku pilihan apik kanggo ndandani baterei iphone. Iku nganggo batterry murni kobalt li-polimer , sawise siklus 500 kaping, isih duwe kapasitas luwih saka 80%,...

    Hubungi Saiki

  • baterai lithium bisa diisi ulang kanggo pasangan Huawei 10

    baterai lithium bisa diisi ulang kanggo pasangan Huawei 10

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei Mate 10 baterai ana ing kontrol kualitas sing ketat kanggo kualitas stabil: 3-line test kualitas, lan karo pengiriman cepet: 3-7 dina, cocok kanggo sumber urgent, kita duwe pengalaman gedhe kanggo OEM / ODM orders.All kita iPhone baterei , Baterei Huawei lan baterei Samsung lan sanes-sanesipun. Baterai ing...

    Hubungi Saiki

  • lithium ion polymer battery kanggo Samsung A8

    lithium ion polymer battery kanggo Samsung A8

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai Sumsung a9 ponsel ing kualitas apik lan kinerja apik. Kanthi baterei iki, sampeyan ora bakal nandhang sangsara saka daya cendhak, bisa menehi sampeyan paling sethithik saklawasé telpon kanthi apik. IC, desain perpect karo standar kontrol kualitas ketat nggawa metu dhuwur mburi product.This samsung baterei A9...

    Hubungi Saiki

  • Lithium polimer baterai kanggo Samsung Galaxy S8

    Lithium polimer baterai kanggo Samsung Galaxy S8

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai ponsel Samsung galaxy s8 iki bisa cocog karo telpon sampeyan, ukurane padha karo baterei s8 sing asli. Kapasitas, lan siklus 100% 0, kita mung nggunakake inti baterai merek tingkat lan IC kanggo njamin quality.The upgrade IC kontrol bakal nglindhungi telpon Samsung marang liwat dadi panas, liwat daya lan...

    Hubungi Saiki

  • Baterei kobalt lithium Huawei mate 9

    Baterei kobalt lithium Huawei mate 9

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Baterai Huawei Mate 9 digawe saka materi kobalt murni lan teknologi Ti, evey Baterai Ponsel kita 100% dicenthang dening pabrik kita saka materi menyang produk pungkasan.Kita duwe papan fungsional kompetitif dhewe lan sel baterei saka merek misuwur, kita kabeh pengawasan teknis kanggo entuk tingkat kualifikasi sing...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • Baterei Li-ion polymer iPhone 6s Super Extended
  • litium ion polimer litium iphone 6s
  • Ganti Baterei Lithium Lechium Apple iPhone 5C
  • Urip baterei lithium polimer iPhone 5
  • Bateri Internasional Ganti 8-Plus Plus
  • Menehi daya baterei baterei Li-ion polimargeable Li-ion polimer
  • Baterei super-bathi polimer iPhone Li-ion
  • lithium rechargeable apple iphone 6s battery
  • Li-ion polimer iPhone 8 pangisi daya batere
  • 3.7v Li-ion polimer baterei kanggo Huawei
  • Li-ion kapasitas baterei iPhone 8
  • Kapasitas baterai iPhone 7 Plus Li-ion 3.8V
  • Kapasitas lithium kapasitas dhuwur kanggo iPhone 6 Plus
  • Paket baterai lithium polimer iphone 8
  • Pengisi daya baterei polimer iPhone SE Li-ion

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki