Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com

Lithium Polymer Battery - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Lithium Polymer Battery)

  • Pola lithium polimer anyar iPhone 6 baterei

    Pola lithium polimer anyar iPhone 6 baterei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai polimer lithium brand new iphone 6 yaiku 100% 0 cycel, kapasitas penuh lan ukurane padha karo asli iphone 6 battery.We diadopsi karo inti baterai merek tingkat lan TI IC, iku item tingkat kualitas paling dhuwur ing perusahaan kita. Kabeh iPhone 6 baterei bakal diproses sak tenane sadurunge pangiriman, lan...

    Hubungi Saiki

  • lithium ion polymer battery kanggo Samsung A8

    lithium ion polymer battery kanggo Samsung A8

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai Sumsung a9 ponsel ing kualitas apik lan kinerja apik. Kanthi baterei iki, sampeyan ora bakal nandhang sangsara saka daya cendhak, bisa menehi sampeyan paling sethithik saklawasé telpon kanthi apik. IC, desain perpect karo standar kontrol kualitas ketat nggawa metu dhuwur mburi product.This samsung baterei A9...

    Hubungi Saiki

  • Samsung S8 anyar plus diganti baterei

    Samsung S8 anyar plus diganti baterei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Penggantian baterei ponsel Samsung smartphone s8plus wis dileksanakake kanthi cetha , kita duwe standar inspeksi QC luwih ketat tinimbang standar pemasok biasa liyane. Kabeh baterai ponsel Samsung dibangun ing inti baterei Grade A +, CE, FCC lan RoHS certified.Our S8 plus battery baterei bakal nyedhiyakake sampeyan...

    Hubungi Saiki

  • Baterei Li-ion polymer iPhone 6s Super Extended

    Baterei Li-ion polymer iPhone 6s Super Extended

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Model sing clarified miturut kapasitas luwih saka iPhone baterei standar, 2200mah universal kanggo iPhone 6 baterei, iPhone 6S baterei, iPhone 7 baterei lan 3300mah kanggo iPhone 6 Plus baterei, iPhone 6S Plus baterei, lan iPhone 7 Plus baterei. Kanthi nggunakake standar technical ndadekake global, kita Kapasitas...

    Hubungi Saiki

  • Ganti Baterei Lithium Lechium Apple iPhone 5C

    Ganti Baterei Lithium Lechium Apple iPhone 5C

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterei ponsel Apple bisa diganti, nanging baterei iPhone bisa diganti utawa ora. Apa maneh, nalika nilai puncak ponsel Apple sing anyar dituku mudhun ing ngisor 80% sajrone setahun, Baterei Cell telpon bisa diganti kanthi gratis Ing wektu iki, sampeyan mung kudu mriksa manawa telpon kasebut ana ing garansi. . Yen...

    Hubungi Saiki

  • Full capacity iphone 6s battery replacement cost

    Full capacity iphone 6s battery replacement cost

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Packed with white box

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Since the beginning of 2018, there has been a burst of iPhone 6s battery replacement trends on the Internet. Netizens from all walks of life have shown great magic power and have replaced their favorite devices with iPhone battery. The reason is that the iPhone 6s battery, which has been in service for about two...

    Hubungi Saiki

  • Urip baterei lithium polimer iPhone 5

    Urip baterei lithium polimer iPhone 5

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterei sel telpon iPhone 5 Panggantos Baterei Seri iPhone 11 seri Apple, kanthi kapasitas baterei paling dhuwur, wis nganyari nganti 3.969mAh lan dilengkapi standar kanthi biaya 18W cepet (kepala pangisi daya 5W leluhur pungkasane wis nganyari). Yen ora tundhuk karo Huawei, OPPO, vivo, Xiaomi lan ponsel domestik...

    Hubungi Saiki

  • Bateri iPhone li-polymer anyar sing paling anyar SE

    Bateri iPhone li-polymer anyar sing paling anyar SE

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Kanggo ngrampungake masalah baterei iPhone SE , ing syarat-syarat sistem, iPhone SE dilengkapi sistem 9.9 paling anyar kanggo iOS. Fitur paling pinunjul saka versi resmi iOS 9.3 ing iPhone SE yaiku mode Night Shift. Sawise diuripake, piranti iOS bisa nyetel suhu warna layar kanthi otomatis miturut wektu lan lokasi...

    Hubungi Saiki

  • Li-Polymer mini power bank nganggo kabel tanpa kabel

    Li-Polymer mini power bank nganggo kabel tanpa kabel

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 50 Piece/Pieces

    Ngenalake sampeyan Wireless anyar sing anyar ing 2019 bank listrik 10000mAh kanthi kapasitas lengkap lan nyata, ukuran cilik nanging kapasitas gedhe ndadekake telpon sampeyan tetep daya, tampilan LED sing jelas kanthi jelas nuduhake kekuwatan kiwa, sampeyan bisa ngisi telpon kanthi bebarengan ngrungokake musik utawa...

    Hubungi Saiki

  • lithium rechargeable apple iphone 6s battery

    lithium rechargeable apple iphone 6s battery

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai lithium rechargeable apple iphone 6s ora akihe battery.It nduweni kapasitas super 2200mAh, 485mAh sing luwih dhuwur tinimbang baterei asli iphone.So nganggo kapasitas gedhe iPhone 6s baterei, bakal ngecek telpon sampeyan siyaga wektu siaga. teknologi produksi bisa nggawe baterei kualitas apik. Kabeh sing kita...

    Hubungi Saiki

  • 0 siklus iphone apple 6s battery replacement

    0 siklus iphone apple 6s battery replacement

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai 0 siklus 6 apple iphone 6 iku merek anyar, duwe performa apik minangka baterei asli.Kita nggunakake LiCoO2 eco-ramah materi, aman lan dhuwur Kapadhetan, supaya bisa kuat telpon kabeh day.Better saka Baterei LiNiCoMnO2, baterei iphone 6s duwe umur kerja sing dawa, wektu sing bisa diisi maneh tekan luwih saka...

    Hubungi Saiki

  • IPhone XS MAX Battery Case Charger

    IPhone XS MAX Battery Case Charger

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Kaset tektonik iPhone XS Max 2019 sing anyar Tergabung karo sel baterei polimer Li-ion sing diimpor, kapasitas gedhe sing gedhe, aman, luwih cepet. Kasus baterei + daya telpon nggawe momentum sing kuat. Ana port daya ing sisi saka Case Charger iPhone , iku entuk daya kanggo baterei lan ponsel ing wektu sing padha....

    Hubungi Saiki

  • Kapabilitas super iPhone 6 Plus Battery replacement

    Kapabilitas super iPhone 6 Plus Battery replacement

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Kanggo ngluwihi wektu siyaga lan wicara iPhone, kita bakal nggolèki baterai kapasitas super kanggo iPhone , dibandhingake karo kapasitas reguler, kapasitas baterai super kapasitas sing njupuk kaluwihan kapasitas sing luwih dhuwur lan tahan suwe. Ana 2200mAh kanggo iPhone 6 Battery , iPhone 6s Battery , iPhone 7...

    Hubungi Saiki

  • Hot sale Apple iPhone 8 repair battery

    Hot sale Apple iPhone 8 repair battery

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Kita duwe kapasitas dhuwur 2200mAh kanggo baterei iPhone 6, baterei iPhone 6s, baterei iPhone 7 , lan baterei iPhone 8 , lan 3300mAh kanggo baterei iPhone 6 Plus, baterei iPhone 6s Plus, baterei iPhone 7 Plus , lan baterei iPhone 8 Plus. kapasitas baterei kanggo iPhone saka standar biasa, sing menehi telpon kanthi...

    Hubungi Saiki

  • Super kapasitas 2200mAh iphone 8 repair battery

    Super kapasitas 2200mAh iphone 8 repair battery

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Kita duwe kapasitas dhuwur 2200mAh kanggo baterei iPhone 6, baterei iPhone 6s, baterei iPhone 7 , lan baterei iPhone 8 , lan 3300mAh kanggo baterei iPhone 6 Plus, baterei iPhone 6s Plus, baterei iPhone 7 Plus , lan baterei iPhone 8 Plus. kapasitas baterei kanggo iPhone saka standar biasa, sing menehi telpon kanthi...

    Hubungi Saiki

  • Lithium polymer rechargeable Huawei Battery

    Lithium polymer rechargeable Huawei Battery

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Ngadopsi IC proteksi pindho kanthi PCB lanjutan, panggantos baterei HQQN Huawei kanthi proteksi overcharge, proteksi over-current lan perlindungan short circuit. Kanthi nggunakake safety and stabil, hi-tech cell battery lithium , kita ngalami test drop, smash test lan test puncture kanggo njamin kualitas sèl baterei ,...

    Hubungi Saiki

  • Huawei P10 Replace Battery Replacement

    Huawei P10 Replace Battery Replacement

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Ngadopsi IC proteksi pindho kanthi PCB lanjutan, panggantos baterei HQQN Huawei kanthi proteksi overcharge, proteksi over-current lan perlindungan short circuit. Kanthi nggunakake safety and stabil, hi-tech cell battery lithium , kita ngalami test drop, smash test lan test puncture kanggo njamin kualitas sèl baterei ,...

    Hubungi Saiki

  • Super kapasitas 3300mAh iPhone 6 Plus Battery

    Super kapasitas 3300mAh iPhone 6 Plus Battery

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    We kudu dhuwur kapasitas 2200mAh kanggo iPhone 6 baterei, iPhone 6s baterei, iPhone 7 baterei, lan iPhone 8 baterei, lan 3300mAh baterei iPhone 6 Plus, 6s iPhone Plus baterei, baterei iPhone 7 Plus, lan baterei iPhone 8 Plus .Wong super kapasitas baterei kanggo iPhone saka standar biasa, sing menehi telpon kanthi...

    Hubungi Saiki

  • Li-polymer Huawei P10 baterai

    Li-polymer Huawei P10 baterai

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei P10 Baterai sampurna cocog karo Huawei P10 Mobile, teknologi membran keramik lan gel nggawe baterai telpon luwih saka 500 siklus kothak, saben baterei huawei nemu liwat inspeksi kualitas ekstrim sadurunge metu saka pabrik, kita duwe papat kaping mriksa saka materi test, teknis test, setengah ujung tes kanggo...

    Hubungi Saiki

  • iPhone 7 Plus Magnetic External Battery Case

    iPhone 7 Plus Magnetic External Battery Case

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 50 Piece/Pieces

    Iki minangka penjualan panas lan model iPhone Baterai , sing kompatibel karo iPhone 6 plus, iPhone 6 plus, iPhone 7 plus lan iPhone 8 plus kapasitas 4000mAh, ketebalan tipis 12.5mm ndadekake pangisi daya iki cahya lan ramping, kanthi cerdas lan nganyarke chip sing ngisi telpon sampeyan mung sedheng telung jam nganti...

    Hubungi Saiki

  • Polymer 3000mAh iphone charger case

    Polymer 3000mAh iphone charger case

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 50 Piece/Pieces

    Iki hot sale lan model anyar iPhone Baterai Kaset , kekandelan tipis 12.5mm ndadekake pangisi daya telpon cahya lan ramping, karo chip cerdas lan nganyari biaya telpon mung 1.5hours kanggo full.We nggunakake misuwur sel baterei sel lan ora kapasitas palsu .Koleksi baterai lithium polimer sing duwur banget ngluwihi...

    Hubungi Saiki

  • Eksternal apple iphone 6 / 6s / 7/8 case battery

    Eksternal apple iphone 6 / 6s / 7/8 case battery

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 50 Piece/Pieces

    Iki hot sale lan model anyar iPhone Baterai Kaset , kekandelan tipis 12.5mm ndadekake pangisi daya telpon cahya lan ramping, karo chip cerdas lan nganyari biaya telpon mung 1.5hours kanggo full.We nggunakake misuwur sel baterei sel lan ora kapasitas palsu .Koleksi baterai lithium polimer sing duwur banget ngluwihi...

    Hubungi Saiki

  • 2716mAh li-polymer battery for iPhone X

    2716mAh li-polymer battery for iPhone X

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Minangka produksi profesional kanggo baterei iPhone luwih saka 8 taun, HQQN komprehensif lan kompetitif ing kualitas lan rega. Kabeh baterai iPhone kita bakal ing kapasitas grading karo mesin kanggo nggawe manawa saben item sing qualified, kita nggawe manawa saben Piece baterei telpon kapasitas lan kapasitas sing...

    Hubungi Saiki

  • Huawei P9 case rechargeable li-polymer case

    Huawei P9 case rechargeable li-polymer case

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei Battery Case ditampilake saka tips follwoing: [PROTECTION & SMART CHOWING POWER] : Kasus TPU Soft nyedhiyakake perlindungan awak; Kripik aman internal bisa nyegah kasus daya saka short-circuiting, overheating lan over charging. [EASY TO USE] : Prasaja tombol ON / OFF ing mburi kanggo miwiti utawa mungkasi...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • Pola lithium polimer anyar iPhone 6 baterei
  • Baterei Li-ion polymer iPhone 6s Super Extended
  • Ganti Baterei Lithium Lechium Apple iPhone 5C
  • Full capacity iphone 6s battery replacement cost
  • Urip baterei lithium polimer iPhone 5
  • Bateri iPhone li-polymer anyar sing paling anyar SE
  • Li-Polymer mini power bank nganggo kabel tanpa kabel
  • lithium rechargeable apple iphone 6s battery
  • 0 siklus iphone apple 6s battery replacement
  • IPhone XS MAX Battery Case Charger
  • Kapabilitas super iPhone 6 Plus Battery replacement
  • Hot sale Apple iPhone 8 repair battery
  • Super kapasitas 2200mAh iphone 8 repair battery
  • Huawei P10 Replace Battery Replacement
  • Super kapasitas 3300mAh iPhone 6 Plus Battery
  • Li-polymer Huawei P10 baterai
  • iPhone 7 Plus Magnetic External Battery Case
  • Polymer 3000mAh iphone charger case
  • Eksternal apple iphone 6 / 6s / 7/8 case battery
  • 2716mAh li-polymer battery for iPhone X
  • Huawei P9 case rechargeable li-polymer case

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki