Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com

Penggantian Baterai Galaxy S6 - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Penggantian Baterai Galaxy S6)

  • Baterai Telpon Bisa Digunakake maneh Baterai iPhone 7

    Baterai Telpon Bisa Digunakake maneh Baterai iPhone 7

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterei Telpon Polimer Apple dibangun ing saben iPhone, iPad, iPod, Apple Watch, MacBook, lan AirPods kanggo mbantu nindakake kabeh kedadeyan. Sinau luwih lengkap babagan baterei lan supaya bisa nyedhaki potensial sajrone urip sing migunani, sanajan ngluwihi urip sing migunani. Lan w hy nggunakake baterei litium-ion?...

    Hubungi Saiki

  • Tuku Baterai Apple Iphone SE Ing Line

    Tuku Baterai Apple Iphone SE Ing Line

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Dokumen Apple internal nuduhake yen manawa baterei iPhone mbesuk ora ana gandhengane karo baterei, mula Genius Bar utawa toko sing sah bisa nglirwakake baterei iPhone pihak katelu lan layanan biasane, ngisi biaya ndandani normal, tanpa meksa pangguna ngganti baterei Apple resmi resmi. Yen babar pisan utawa ndandani...

    Hubungi Saiki

  • Baterai panggantos smartphone Grosir kanggo iPhone 6 6s

    Baterai panggantos smartphone Grosir kanggo iPhone 6 6s

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Apple generasi sabanjure iPhone 6 duwe rong versi, siji yaiku iPhone6 ​​4,7 inci lan liyane yaiku iPhone 5,5 inci iPhone 5,5. Loro versi kasebut duwe macem-macem dibangun ing Baterei Ponsel kapasitas amarga ukuran awak sing beda. Kapasitas baterei iPhone 4,7 inci : 1810mAH; lan 5.5-inch Iphone 6 Plus baterei ca p...

    Hubungi Saiki

  • Tuku Smartphone Iphone 5C Replacement Baterai

    Tuku Smartphone Iphone 5C Replacement Baterai

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Tuku Smartphone Iphone 5C Replacement Baterai HQQN gawé kabeh baterei model saka i Ph siji 4 baterei kanggo baterei iPhone X. IPhone kapasitas batere 5C Iki 1510 mAh, iku nganggo murni kobalt lithium sel baterei Polymer, TI chip. Kinerja kualitas baterai iphone lan iphone padha karo asli. Kabeh produk finest diperiksa...

    Hubungi Saiki

  • Penggantian baterai pinggiran Li-polimer Samsung S7

    Penggantian baterai pinggiran Li-polimer Samsung S7

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 50 Piece/Pieces

    Samsung S7 Edge Battery minangka salah siji saka baterai Samsung paling populer njupuk keuntungan saka kualitas dhuwur, kapasitas lengkap lan tahan lama nggunakake. Iku `s 100% kompatibel kanggo Samsung S7 Edge, ora ana sembarang masalah nganyari occurs.Adopped karo diimpor maju Chip lan kertu baterai kobalt murni...

    Hubungi Saiki

  • 3.8V Baterai polimer Li-ion Samsung S7 Edge

    3.8V Baterai polimer Li-ion Samsung S7 Edge

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 50 Piece/Pieces

    Samsung S7 Edge Battery minangka salah siji saka baterai Samsung paling populer njupuk keuntungan saka kualitas dhuwur, kapasitas lengkap lan tahan lama nggunakake. Iku `s 100% kompatibel kanggo Samsung S7 Edge, ora ana sembarang masalah nganyari occurs.Adopped karo diimpor maju Chip lan kertu baterai kobalt murni...

    Hubungi Saiki

  • Layanan penggantian baterai samsung S7 Edge Li-polimer

    Layanan penggantian baterai samsung S7 Edge Li-polimer

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai Samsung Galaxy S7 Edge nganggo kapasitas baterei polimer 3600mAh Li-ion kapasitas lan IC ganda, papan PCB unggul. Iku kompatibel karo macem-macem baterei Samsung kayata Samsung Galaxy S7 Edge / Galaxy S7 Edge XLTE / Pahlawan 2 / SC-02H / SCV33 / SGH-N611 / SM-G93 / SM-G935F / SM-G935J / SM-G935P / SM-G935R4 /...

    Hubungi Saiki

  • Hot sale kabeh model iphone baterai

    Hot sale kabeh model iphone baterai

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Kanggo ngluwihi wektu siyaga lan wicara iPhone, kita bakal nggali baterei kapasitas super kanggo iPhone , dibandhingake karo kapasitas reguler, kapasitas baterai super kapasitas sing njupuk kaluwihan kapasitas sing luwih dhuwur lan tahan suwe. Ana 2200mAh kanggo iPhone 6 Battery , iPhone 6s Battery , iPhone 7 baterei...

    Hubungi Saiki

  • Lihtium polimer iPhone 8 plus baterai kapasitas dhuwur

    Lihtium polimer iPhone 8 plus baterai kapasitas dhuwur

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    We kudu dhuwur kapasitas 2200mAh kanggo iPhone 6 baterei, iPhone 6s baterei, iPhone 7 baterei, lan iPhone 8 baterei, lan 3400mAh baterei iPhone 6 Plus, 6s iPhone Plus baterei, baterei iPhone 7 Plus, lan baterei iPhone 8 Plus .Wong super kapasitas baterei kanggo iPhone saka standar biasa, sing menehi telpon kanthi...

    Hubungi Saiki

  • Bisa diisi maneh iPhone 8 plus baterai kapasitas dhuwur

    Bisa diisi maneh iPhone 8 plus baterai kapasitas dhuwur

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    We kudu dhuwur kapasitas 2200mAh kanggo iPhone 6 baterei, iPhone 6s baterei, iPhone 7 baterei, lan iPhone 8 baterei, lan 3400mAh baterei iPhone 6 Plus, 6s iPhone Plus baterei, baterei iPhone 7 Plus, lan baterei iPhone 8 Plus .Wong super kapasitas baterei kanggo iPhone saka standar biasa, sing menehi telpon kanthi...

    Hubungi Saiki

  • Super kapasitas iPhone 8 baterai 2200mAh

    Super kapasitas iPhone 8 baterai 2200mAh

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Kita duwe kapasitas dhuwur 2200mAh kanggo baterei iPhone 6, baterei iPhone 6s, baterei iPhone 7 , lan baterei iPhone 8 , lan 3300mAh kanggo baterei iPhone 6 Plus, baterei iPhone 6s Plus, baterei iPhone 7 Plus , lan baterei iPhone 8 Plus. kapasitas baterei kanggo iPhone saka standar biasa, sing menehi telpon kanthi...

    Hubungi Saiki

  • Li-poly20 isi ulang liyo P20 baterai

    Li-poly20 isi ulang liyo P20 baterai

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Ngadopsi IC proteksi pindho kanthi PCB lanjutan, panggantos baterei HQQN Huawei kanthi proteksi overcharge, proteksi over-current lan perlindungan short circuit. Kanthi nggunakake safety and stabil, hi-tech cell battery lithium , kita ngalami test drop, smash test lan test puncture kanggo njamin kualitas sèl baterei ,...

    Hubungi Saiki

  • iPhone 7 Plus Kapasitas Baterai

    iPhone 7 Plus Kapasitas Baterai

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    We kudu dhuwur kapasitas 2200mAh kanggo iPhone 6 baterei, iPhone 6s baterei, iPhone 7 baterei, lan iPhone 8 baterei, lan 3300mAh baterei iPhone 6 Plus, 6s iPhone Plus baterei, baterei iPhone 7 Plus, lan baterei iPhone 8 Plus .Wong super kapasitas baterei kanggo iPhone saka standar biasa, sing menehi telpon kanthi...

    Hubungi Saiki

  • Penggantian baterei smartphone kanggo Huawei

    Penggantian baterei smartphone kanggo Huawei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Minangka kapasitas super saka 3400mah baterei ponsel , Huawei P20 Baterai njupuk wolung kaluwihan: 1) Ngirit energi lan resistance internal kurang 2) Teknologi katup cacing 3) Cetakan injeksi tekanan rendah 4) Stand suhu 45 derajat 5) liwat 500 kali siklus 6) 72 jam proses penuaan 7) Tidak ada efek memori 8) Dengan...

    Hubungi Saiki

  • Baterai telpon grosir Huawei

    Baterai telpon grosir Huawei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Baterai Huawei P10 Plus sampurna cocok karo telpon sampeyan Huawei P10 Plus kanthi kapasitas penuh 3750mAh, kanthi bener miturut GB / t18287-2013 standar baterei telpon. Kanthi 500 siklus wektu, iki baterei telpon baterei kanggo 3-5 years.Intelligent chip lan teknologi papan fungsional ndadekake baterai Huawei P10...

    Hubungi Saiki

  • Baterai maksimal Huawei P10 lipo

    Baterai maksimal Huawei P10 lipo

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei P10 Baterai sampurna cocog karo Huawei P10 Mobile, teknologi membran keramik lan gel nggawe baterai telpon luwih saka 500 siklus kothak, saben baterei huawei nemu liwat inspeksi kualitas ekstrim sadurunge metu saka pabrik, kita duwe papat kaping mriksa saka materi test, teknis test, setengah ujung tes kanggo...

    Hubungi Saiki

  • Android Huawei baterai telpon 3400mAh

    Android Huawei baterai telpon 3400mAh

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Minangka kapasitas super saka 3400mah baterei ponsel , Huawei P20 Baterai njupuk wolung kaluwihan: 1) Ngirit energi lan resistance internal kurang 2) Teknologi katup cacing 3) Cetakan injeksi tekanan rendah 4) Stand suhu 45 derajat 5) liwat 500 kali siklus 6) 72 jam proses penuaan 7) Tidak ada efek memori 8) Dengan...

    Hubungi Saiki

  • Li-polymer Huawei P10 baterai

    Li-polymer Huawei P10 baterai

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei P10 Baterai sampurna cocog karo Huawei P10 Mobile, teknologi membran keramik lan gel nggawe baterai telpon luwih saka 500 siklus kothak, saben baterei huawei nemu liwat inspeksi kualitas ekstrim sadurunge metu saka pabrik, kita duwe papat kaping mriksa saka materi test, teknis test, setengah ujung tes kanggo...

    Hubungi Saiki

  • Penggantian baterei Huawei Mate 10

    Penggantian baterei Huawei Mate 10

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei Mate 10 baterai ana ing kontrol kualitas sing ketat kanggo kualitas stabil: 3-line test kualitas, lan karo pengiriman cepet: 3-7 dina, cocok kanggo sumber urgent, kita duwe pengalaman gedhe kanggo OEM / ODM orders.All kita iPhone baterei , Baterei Huawei lan baterei Samsung lan sanes-sanesipun. Baterai ing...

    Hubungi Saiki

  • 100% anyar asli Samsung Galaxy S9 baterei

    100% anyar asli Samsung Galaxy S9 baterei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Penggantian merek anyar kita Samsung galaxy s9 baterei asli baterei sing bisa diisi ulang kanggo ngganti baterei umur sampeyan. Iku 100% kompatibel karo Samsung Galaxy S9, karo kapasitas padha karo baterei s9 asli, ing kualitas dhuwur. Kanthi Samsung s9 iki baterei, bakal nggawa telpon dadi urip sing kapindho....

    Hubungi Saiki

  • Samsung galaxy A8 asli telpon baterei

    Samsung galaxy A8 asli telpon baterei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai gengganti ponsel galaksi A8 saka Samsung ngidini sampeyan seneng ngobrol lan nduwe wektu tunggu siaga sing dawa. Iki nduweni kapasitas sing padha karo baterei Samsung A8 sing asli. Nambahake inti baterei kelas A kanthi IC merek sing misuwur kanggo njamin kualitas lan performa dhuwur. Ana kapasitas penyimpanan...

    Hubungi Saiki

  • Asli baterei Samsung Galaxy A8 sing bisa dicolot

    Asli baterei Samsung Galaxy A8 sing bisa dicolot

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai asli Samsung Galaxy note A9 nduweni kualitas dhuwur lan performa apik. Kita nggunakake sel baterei tingkat karo Seiko IC, kabeh baterai A9 Samsung bakal diuji 3 kali paling sethithik. Standar inspeksi ketat nggawe baterei telpon ing kualitas stabil lan banget populer ing pasar. Sugeng rawuh tatanan ujicoba...

    Hubungi Saiki

  • 3300mAh iphone 7 plus baterai kapasitas dhuwur

    3300mAh iphone 7 plus baterai kapasitas dhuwur

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterei Iphone 7 Plus nduweni kapasitas gedhe 3300mAh supaya tahan lama kanthi nggunakake wektu 2915mAh sing asli, sampeyan bakal nikmati lan ngendhokke kanthi inti polimer dhuwur, dipenuhi daya, tahan lama lan luwih nyaman. Baterei iPhone bisa diisi / dibuang ing sembarang pangisian daya, kapasitas total batere tetep...

    Hubungi Saiki

  • Pengisi daya baterei baterai kanggo iPhone 6 Plus

    Pengisi daya baterei baterai kanggo iPhone 6 Plus

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 50 Piece/Pieces

    Iki minangka penjualan panas lan model iPhone Baterai , sing kompatibel karo iPhone 6 plus, iPhone 6 plus, iPhone 7 plus lan iPhone 8 plus kapasitas 4000mAh, ketebalan tipis 12.5mm ndadekake pangisi daya iki cahya lan ramping, kanthi cerdas lan nganyarke chip sing ngisi telpon sampeyan mung sedheng telung jam nganti...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • Baterai Telpon Bisa Digunakake maneh Baterai iPhone 7
  • Tuku Baterai Apple Iphone SE Ing Line
  • Tuku Smartphone Iphone 5C Replacement Baterai
  • Layanan penggantian baterai samsung S7 Edge Li-polimer
  • Hot sale kabeh model iphone baterai
  • Lihtium polimer iPhone 8 plus baterai kapasitas dhuwur
  • Bisa diisi maneh iPhone 8 plus baterai kapasitas dhuwur
  • Super kapasitas iPhone 8 baterai 2200mAh
  • Li-poly20 isi ulang liyo P20 baterai
  • iPhone 7 Plus Kapasitas Baterai
  • Penggantian baterei smartphone kanggo Huawei
  • Baterai telpon grosir Huawei
  • Baterai maksimal Huawei P10 lipo
  • Android Huawei baterai telpon 3400mAh
  • Li-polymer Huawei P10 baterai
  • Penggantian baterei Huawei Mate 10
  • 100% anyar asli Samsung Galaxy S9 baterei
  • Samsung galaxy A8 asli telpon baterei
  • Asli baterei Samsung Galaxy A8 sing bisa dicolot
  • 3300mAh iphone 7 plus baterai kapasitas dhuwur

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki