Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com

Penggantian Baterai Samsung S5 - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Penggantian Baterai Samsung S5)

  • Baterai Telpon Bisa Digunakake maneh Baterai iPhone 7

    Baterai Telpon Bisa Digunakake maneh Baterai iPhone 7

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterei Telpon Polimer Apple dibangun ing saben iPhone, iPad, iPod, Apple Watch, MacBook, lan AirPods kanggo mbantu nindakake kabeh kedadeyan. Sinau luwih lengkap babagan baterei lan supaya bisa nyedhaki potensial sajrone urip sing migunani, sanajan ngluwihi urip sing migunani. Lan w hy nggunakake baterei litium-ion?...

    Hubungi Saiki

  • Tuku Baterai Apple Iphone SE Ing Line

    Tuku Baterai Apple Iphone SE Ing Line

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Dokumen Apple internal nuduhake yen manawa baterei iPhone mbesuk ora ana gandhengane karo baterei, mula Genius Bar utawa toko sing sah bisa nglirwakake baterei iPhone pihak katelu lan layanan biasane, ngisi biaya ndandani normal, tanpa meksa pangguna ngganti baterei Apple resmi resmi. Yen babar pisan utawa ndandani...

    Hubungi Saiki

  • Baterai panggantos smartphone Grosir kanggo iPhone 6 6s

    Baterai panggantos smartphone Grosir kanggo iPhone 6 6s

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Apple generasi sabanjure iPhone 6 duwe rong versi, siji yaiku iPhone6 ​​4,7 inci lan liyane yaiku iPhone 5,5 inci iPhone 5,5. Loro versi kasebut duwe macem-macem dibangun ing Baterei Ponsel kapasitas amarga ukuran awak sing beda. Kapasitas baterei iPhone 4,7 inci : 1810mAH; lan 5.5-inch Iphone 6 Plus baterei ca p...

    Hubungi Saiki

  • Paket baterei sing bisa diisi ulang liyane saka Samsung S7edge

    Paket baterei sing bisa diisi ulang liyane saka Samsung S7edge

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 50 Piece/Pieces

    Bisa dingerteni manawa USB Type-C bakal ngganti antarmuka USB mikro sing ana minangka standar anyar kanggo data lan antarmuka daya kanggo telpon Android ing mangsa ngarep, nanging seri Samsung Gala xy S7, Samsung Battery S7 Edge pathokan industri, wis ora sengaja ngethok antarmuka kasebut. Sampeyan ngerti, LG G5,...

    Hubungi Saiki

  • Tuku Smartphone Iphone 5C Replacement Baterai

    Tuku Smartphone Iphone 5C Replacement Baterai

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Tuku Smartphone Iphone 5C Replacement Baterai HQQN gawé kabeh baterei model saka i Ph siji 4 baterei kanggo baterei iPhone X. IPhone kapasitas batere 5C Iki 1510 mAh, iku nganggo murni kobalt lithium sel baterei Polymer, TI chip. Kinerja kualitas baterai iphone lan iphone padha karo asli. Kabeh produk finest diperiksa...

    Hubungi Saiki

  • Penggantian baterai pinggiran Li-polimer Samsung S7

    Penggantian baterai pinggiran Li-polimer Samsung S7

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 50 Piece/Pieces

    Samsung S7 Edge Battery minangka salah siji saka baterai Samsung paling populer njupuk keuntungan saka kualitas dhuwur, kapasitas lengkap lan tahan lama nggunakake. Iku `s 100% kompatibel kanggo Samsung S7 Edge, ora ana sembarang masalah nganyari occurs.Adopped karo diimpor maju Chip lan kertu baterai kobalt murni...

    Hubungi Saiki

  • 3.8V Baterai polimer Li-ion Samsung S7 Edge

    3.8V Baterai polimer Li-ion Samsung S7 Edge

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 50 Piece/Pieces

    Samsung S7 Edge Battery minangka salah siji saka baterai Samsung paling populer njupuk keuntungan saka kualitas dhuwur, kapasitas lengkap lan tahan lama nggunakake. Iku `s 100% kompatibel kanggo Samsung S7 Edge, ora ana sembarang masalah nganyari occurs.Adopped karo diimpor maju Chip lan kertu baterai kobalt murni...

    Hubungi Saiki

  • Layanan penggantian baterai samsung S7 Edge Li-polimer

    Layanan penggantian baterai samsung S7 Edge Li-polimer

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai Samsung Galaxy S7 Edge nganggo kapasitas baterei polimer 3600mAh Li-ion kapasitas lan IC ganda, papan PCB unggul. Iku kompatibel karo macem-macem baterei Samsung kayata Samsung Galaxy S7 Edge / Galaxy S7 Edge XLTE / Pahlawan 2 / SC-02H / SCV33 / SGH-N611 / SM-G93 / SM-G935F / SM-G935J / SM-G935P / SM-G935R4 /...

    Hubungi Saiki

  • paling apik ing mobil charger nirkabel samsung

    paling apik ing mobil charger nirkabel samsung

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Sampeyan bakal nemu daya nalika ngoperasikake telpon karo mobil QI Car Charger 2019 inovatif iki tanpa nggawa kabel pangisian daya. Nduwèni daya mobil Q iki super gampang kanggo nggunakake miturut ubungan gravitasi pinter; Mung sijine ing telpon, bakal ngawat-ngawati otomatis lan kempal telpon karo daya nirkabel...

    Hubungi Saiki

  • new iphone samsung charger nirkabel

    new iphone samsung charger nirkabel

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Iki pangisi mobil QI yaiku a prabawa utomatic pangisi daya nirkabel cepet karo 3 model poto-adaptif Samsung daya nirkabel cepet (10W), iPhone daya cepet nirkabel (7.5W) lan daya nirkabel standar (5W) .Kanthi kompatibilitas dhuwur, iku: s setelan kanggo samubarang Q didhukung mobiles, jarak daya kurang saka 8mm, lan...

    Hubungi Saiki

  • Hot sale kabeh model iphone baterai

    Hot sale kabeh model iphone baterai

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Kanggo ngluwihi wektu siyaga lan wicara iPhone, kita bakal nggali baterei kapasitas super kanggo iPhone , dibandhingake karo kapasitas reguler, kapasitas baterai super kapasitas sing njupuk kaluwihan kapasitas sing luwih dhuwur lan tahan suwe. Ana 2200mAh kanggo iPhone 6 Battery , iPhone 6s Battery , iPhone 7 baterei...

    Hubungi Saiki

  • Lihtium polimer iPhone 8 plus baterai kapasitas dhuwur

    Lihtium polimer iPhone 8 plus baterai kapasitas dhuwur

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    We kudu dhuwur kapasitas 2200mAh kanggo iPhone 6 baterei, iPhone 6s baterei, iPhone 7 baterei, lan iPhone 8 baterei, lan 3400mAh baterei iPhone 6 Plus, 6s iPhone Plus baterei, baterei iPhone 7 Plus, lan baterei iPhone 8 Plus .Wong super kapasitas baterei kanggo iPhone saka standar biasa, sing menehi telpon kanthi...

    Hubungi Saiki

  • Bisa diisi maneh iPhone 8 plus baterai kapasitas dhuwur

    Bisa diisi maneh iPhone 8 plus baterai kapasitas dhuwur

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    We kudu dhuwur kapasitas 2200mAh kanggo iPhone 6 baterei, iPhone 6s baterei, iPhone 7 baterei, lan iPhone 8 baterei, lan 3400mAh baterei iPhone 6 Plus, 6s iPhone Plus baterei, baterei iPhone 7 Plus, lan baterei iPhone 8 Plus .Wong super kapasitas baterei kanggo iPhone saka standar biasa, sing menehi telpon kanthi...

    Hubungi Saiki

  • Super kapasitas iPhone 8 baterai 2200mAh

    Super kapasitas iPhone 8 baterai 2200mAh

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Kita duwe kapasitas dhuwur 2200mAh kanggo baterei iPhone 6, baterei iPhone 6s, baterei iPhone 7 , lan baterei iPhone 8 , lan 3300mAh kanggo baterei iPhone 6 Plus, baterei iPhone 6s Plus, baterei iPhone 7 Plus , lan baterei iPhone 8 Plus. kapasitas baterei kanggo iPhone saka standar biasa, sing menehi telpon kanthi...

    Hubungi Saiki

  • Li-poly20 isi ulang liyo P20 baterai

    Li-poly20 isi ulang liyo P20 baterai

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Ngadopsi IC proteksi pindho kanthi PCB lanjutan, panggantos baterei HQQN Huawei kanthi proteksi overcharge, proteksi over-current lan perlindungan short circuit. Kanthi nggunakake safety and stabil, hi-tech cell battery lithium , kita ngalami test drop, smash test lan test puncture kanggo njamin kualitas sèl baterei ,...

    Hubungi Saiki

  • iPhone 7 Plus Kapasitas Baterai

    iPhone 7 Plus Kapasitas Baterai

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    We kudu dhuwur kapasitas 2200mAh kanggo iPhone 6 baterei, iPhone 6s baterei, iPhone 7 baterei, lan iPhone 8 baterei, lan 3300mAh baterei iPhone 6 Plus, 6s iPhone Plus baterei, baterei iPhone 7 Plus, lan baterei iPhone 8 Plus .Wong super kapasitas baterei kanggo iPhone saka standar biasa, sing menehi telpon kanthi...

    Hubungi Saiki

  • Penggantian baterei smartphone kanggo Huawei

    Penggantian baterei smartphone kanggo Huawei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Minangka kapasitas super saka 3400mah baterei ponsel , Huawei P20 Baterai njupuk wolung kaluwihan: 1) Ngirit energi lan resistance internal kurang 2) Teknologi katup cacing 3) Cetakan injeksi tekanan rendah 4) Stand suhu 45 derajat 5) liwat 500 kali siklus 6) 72 jam proses penuaan 7) Tidak ada efek memori 8) Dengan...

    Hubungi Saiki

  • Baterai telpon grosir Huawei

    Baterai telpon grosir Huawei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Baterai Huawei P10 Plus sampurna cocok karo telpon sampeyan Huawei P10 Plus kanthi kapasitas penuh 3750mAh, kanthi bener miturut GB / t18287-2013 standar baterei telpon. Kanthi 500 siklus wektu, iki baterei telpon baterei kanggo 3-5 years.Intelligent chip lan teknologi papan fungsional ndadekake baterai Huawei P10...

    Hubungi Saiki

  • Baterai maksimal Huawei P10 lipo

    Baterai maksimal Huawei P10 lipo

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei P10 Baterai sampurna cocog karo Huawei P10 Mobile, teknologi membran keramik lan gel nggawe baterai telpon luwih saka 500 siklus kothak, saben baterei huawei nemu liwat inspeksi kualitas ekstrim sadurunge metu saka pabrik, kita duwe papat kaping mriksa saka materi test, teknis test, setengah ujung tes kanggo...

    Hubungi Saiki

  • Android Huawei baterai telpon 3400mAh

    Android Huawei baterai telpon 3400mAh

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Minangka kapasitas super saka 3400mah baterei ponsel , Huawei P20 Baterai njupuk wolung kaluwihan: 1) Ngirit energi lan resistance internal kurang 2) Teknologi katup cacing 3) Cetakan injeksi tekanan rendah 4) Stand suhu 45 derajat 5) liwat 500 kali siklus 6) 72 jam proses penuaan 7) Tidak ada efek memori 8) Dengan...

    Hubungi Saiki

  • Li-polymer Huawei P10 baterai

    Li-polymer Huawei P10 baterai

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei P10 Baterai sampurna cocog karo Huawei P10 Mobile, teknologi membran keramik lan gel nggawe baterai telpon luwih saka 500 siklus kothak, saben baterei huawei nemu liwat inspeksi kualitas ekstrim sadurunge metu saka pabrik, kita duwe papat kaping mriksa saka materi test, teknis test, setengah ujung tes kanggo...

    Hubungi Saiki

  • Penggantian baterei Huawei Mate 10

    Penggantian baterei Huawei Mate 10

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei Mate 10 baterai ana ing kontrol kualitas sing ketat kanggo kualitas stabil: 3-line test kualitas, lan karo pengiriman cepet: 3-7 dina, cocok kanggo sumber urgent, kita duwe pengalaman gedhe kanggo OEM / ODM orders.All kita iPhone baterei , Baterei Huawei lan baterei Samsung lan sanes-sanesipun. Baterai ing...

    Hubungi Saiki

  • Asli Samsung Wigati 8 baterei

    Asli Samsung Wigati 8 baterei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai merek anyar Samsung iki sing dicathet kanggo Samsung mung kanggo cathetan galaksi 8.Bisa lan kapasitas penuh kanthi kualitas merek IC.Our merek kualitas bisa liwat standar GB / T-2014, kabeh item sing diadopsi ing A sel tingkat saka perusahaan public.Plus, kita duwe proses QC sing ketat kanggo mesthekake...

    Hubungi Saiki

  • 100% anyar asli Samsung Galaxy S9 baterei

    100% anyar asli Samsung Galaxy S9 baterei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Penggantian merek anyar kita Samsung galaxy s9 baterei asli baterei sing bisa diisi ulang kanggo ngganti baterei umur sampeyan. Iku 100% kompatibel karo Samsung Galaxy S9, karo kapasitas padha karo baterei s9 asli, ing kualitas dhuwur. Kanthi Samsung s9 iki baterei, bakal nggawa telpon dadi urip sing kapindho....

    Hubungi Saiki

  • Video
  • Baterai Telpon Bisa Digunakake maneh Baterai iPhone 7
  • Tuku Baterai Apple Iphone SE Ing Line
  • Tuku Smartphone Iphone 5C Replacement Baterai
  • Layanan penggantian baterai samsung S7 Edge Li-polimer
  • Hot sale kabeh model iphone baterai
  • Lihtium polimer iPhone 8 plus baterai kapasitas dhuwur
  • Bisa diisi maneh iPhone 8 plus baterai kapasitas dhuwur
  • Super kapasitas iPhone 8 baterai 2200mAh
  • Li-poly20 isi ulang liyo P20 baterai
  • iPhone 7 Plus Kapasitas Baterai
  • Penggantian baterei smartphone kanggo Huawei
  • Baterai telpon grosir Huawei
  • Baterai maksimal Huawei P10 lipo
  • Android Huawei baterai telpon 3400mAh
  • Li-polymer Huawei P10 baterai
  • Penggantian baterei Huawei Mate 10
  • Asli Samsung Wigati 8 baterei
  • 100% anyar asli Samsung Galaxy S9 baterei

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki