Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com

Penggantian Panggilan Apple - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Penggantian Panggilan Apple)

  • 3.8V 1715mah lithium battery kanggo iphone 6s

    3.8V 1715mah lithium battery kanggo iphone 6s

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterei iPhone 6s ukurane padha karo baterei asli, iku `s 100% cocok karo iPhone 6s karo ukuran paling cocok ukurane.This iPhone kaluwihan: 1) Kapasitas dhuwur: inti baterei seluler anyar kanthi kapasitas dhuwur, siklus 0.2) Stabil perform: diadopsi chip chip diimpor unggul lan panel fungsional teknologi maju lan sel...

    Hubungi Saiki

  • Grosir standar ukuran iPhone 6s ndandani baterei

    Grosir standar ukuran iPhone 6s ndandani baterei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai iPhone 6s sampurna cocog karo iPhone 6s, kanthi nggunakake chip TI chip smart-quality thigh, menehi tingkat konversi dhuwur lan kinerja apik.Kita nggawe kualitas paling apik kanggo kabeh model baterei telpon , hal pertama sing diserap yaiku keamanan . Adhedhasar tujuan iki, kita nggunakake sel baterei polimer...

    Hubungi Saiki

  • iPhone 6 diganti karo baterei

    iPhone 6 diganti karo baterei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai iPhone 6s sampurna cocog karo iPhone 6s, kanthi nggunakake chip TI chip smart-quality thigh, menehi tingkat konversi dhuwur lan kinerja apik.Kita nggawe kualitas paling apik kanggo kabeh model baterei telpon , hal pisanan sing diserap yaiku keamanan . Adhedhasar tujuan iki, kita nggunakake sel baterei polimer...

    Hubungi Saiki

  • bathi super cepet ndelok apple 6 baterei

    bathi super cepet ndelok apple 6 baterei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Pisanan, alesan umum lan perawatan baterei iPhone 1. Alasan nggunakake wektu ponsel yaiku cara paling apik kanggo ngluwihi urip baterei Apple . 2. Instal piranti lunak manajemen daya ing telpon kanggo nyebarake daya kanthi akal. 3. Setel setelan daya listrik kanggo telpon, kayata mateni volume, mateni geter, lan...

    Hubungi Saiki

  • Tuku Apple iPhone 8 Plus Baterei Anyar

    Tuku Apple iPhone 8 Plus Baterei Anyar

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Smartphone Apple 8 nggunakake coprocessor Apple A8 + M8, saengga smartphone iki tuku akeh wong nalika semana. Nganti saiki, akeh konsumen sing nggunakake smartphone Smartphone 8. Lan kabeh wong ngerti manawa baterei ponsel 8 8 mung 1821mAh, lan sawise suwe digunakake, baterei iPhone bakal umure lan urip baterei mobile...

    Hubungi Saiki

  • OEM apple iphone 6s ditambahake baterei panggantos

    OEM apple iphone 6s ditambahake baterei panggantos

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Kabeh wong ngerti manawa baterei ponsel Apple ora tahan lama, lan biasane bakal diganti sajrone rong taun. Utamane ing musim salju, baterei iPhone bakal mlumpat kanthi angel. Temenan bakal ana biaya listrik 30 utawa 40 kanggo sawetara wektu. Saiki, akeh kanca sing kudu ngganti baterei telpon ing iPhone ing mangsa!...

    Hubungi Saiki

  • Tuku Baterai Apple Iphone SE Ing Line

    Tuku Baterai Apple Iphone SE Ing Line

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Dokumen Apple internal nuduhake yen manawa baterei iPhone mbesuk ora ana gandhengane karo baterei, mula Genius Bar utawa toko sing sah bisa nglirwakake baterei iPhone pihak katelu lan layanan biasane, ngisi biaya ndandani normal, tanpa meksa pangguna ngganti baterei Apple resmi resmi. Yen babar pisan utawa ndandani...

    Hubungi Saiki

  • Ganti Baterei Lithium Lechium Apple iPhone 5C

    Ganti Baterei Lithium Lechium Apple iPhone 5C

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterei ponsel Apple bisa diganti, nanging baterei iPhone bisa diganti utawa ora. Apa maneh, nalika nilai puncak ponsel Apple sing anyar dituku mudhun ing ngisor 80% sajrone setahun, Baterei Cell telpon bisa diganti kanthi gratis Ing wektu iki, sampeyan mung kudu mriksa manawa telpon kasebut ana ing garansi. . Yen...

    Hubungi Saiki

  • Panggantos Bathi Apple iPhone 6S Battey

    Panggantos Bathi Apple iPhone 6S Battey

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Napa Ngapikake Baterai Apple.Reason siji: Kapasitas baterei Cell telpon wis kakehan kurang, lan pancen kudu diganti. Mesthi wae, sampeyan bisa terus nggunakake tanpa ngganti. Nanging, biasane baterei ponsel bisa uga kudu asring diisi, lan sok-sok ana bakal ora sengaja sawise gagal listrik. Gawe loro: Pangguna mung...

    Hubungi Saiki

  • Apple iphone cadangan ulang isi baterei

    Apple iphone cadangan ulang isi baterei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Iphone 8 plus baterei kanthi desain unik tanpa dagu, rancangan sleek design.It `s efektif ngalangi telpon pinter saka goresan lan gagal. Kanthi desain pangisian daya lan sinkronisasi sing luwih maju, sampeyan bisa ngisi telpon sampeyan lan nggunakake ponsel bebarengan. daya iki 5V1A karo sel baterei safety, kasus...

    Hubungi Saiki

  • lithium rechargeable apple iphone 6s battery

    lithium rechargeable apple iphone 6s battery

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai lithium rechargeable apple iphone 6s ora akihe battery.It nduweni kapasitas super 2200mAh, 485mAh sing luwih dhuwur tinimbang baterei asli iphone.So nganggo kapasitas gedhe iPhone 6s baterei, bakal ngecek telpon sampeyan siyaga wektu siaga. teknologi produksi bisa nggawe baterei kualitas apik. Kabeh sing kita...

    Hubungi Saiki

  • 0 siklus iphone apple 6s battery replacement

    0 siklus iphone apple 6s battery replacement

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai 0 siklus 6 apple iphone 6 iku merek anyar, duwe performa apik minangka baterei asli.Kita nggunakake LiCoO2 eco-ramah materi, aman lan dhuwur Kapadhetan, supaya bisa kuat telpon kabeh day.Better saka Baterei LiNiCoMnO2, baterei iphone 6s duwe umur kerja sing dawa, wektu sing bisa diisi maneh tekan luwih saka...

    Hubungi Saiki

  • Penggantian baterai pinggiran Li-polimer Samsung S7

    Penggantian baterai pinggiran Li-polimer Samsung S7

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 50 Piece/Pieces

    Samsung S7 Edge Battery minangka salah siji saka baterai Samsung paling populer njupuk keuntungan saka kualitas dhuwur, kapasitas lengkap lan tahan lama nggunakake. Iku `s 100% kompatibel kanggo Samsung S7 Edge, ora ana sembarang masalah nganyari occurs.Adopped karo diimpor maju Chip lan kertu baterai kobalt murni...

    Hubungi Saiki

  • Layanan penggantian baterai samsung S7 Edge Li-polimer

    Layanan penggantian baterai samsung S7 Edge Li-polimer

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai Samsung Galaxy S7 Edge nganggo kapasitas baterei polimer 3600mAh Li-ion kapasitas lan IC ganda, papan PCB unggul. Iku kompatibel karo macem-macem baterei Samsung kayata Samsung Galaxy S7 Edge / Galaxy S7 Edge XLTE / Pahlawan 2 / SC-02H / SCV33 / SGH-N611 / SM-G93 / SM-G935F / SM-G935J / SM-G935P / SM-G935R4 /...

    Hubungi Saiki

  • Hot sale Apple iPhone 8 repair battery

    Hot sale Apple iPhone 8 repair battery

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Kita duwe kapasitas dhuwur 2200mAh kanggo baterei iPhone 6, baterei iPhone 6s, baterei iPhone 7 , lan baterei iPhone 8 , lan 3300mAh kanggo baterei iPhone 6 Plus, baterei iPhone 6s Plus, baterei iPhone 7 Plus , lan baterei iPhone 8 Plus. kapasitas baterei kanggo iPhone saka standar biasa, sing menehi telpon kanthi...

    Hubungi Saiki

  • Penggantian baterei smartphone kanggo Huawei

    Penggantian baterei smartphone kanggo Huawei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Minangka kapasitas super saka 3400mah baterei ponsel , Huawei P20 Baterai njupuk wolung kaluwihan: 1) Ngirit energi lan resistance internal kurang 2) Teknologi katup cacing 3) Cetakan injeksi tekanan rendah 4) Stand suhu 45 derajat 5) liwat 500 kali siklus 6) 72 jam proses penuaan 7) Tidak ada efek memori 8) Dengan...

    Hubungi Saiki

  • Penggantian baterei Huawei Mate 10

    Penggantian baterei Huawei Mate 10

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei Mate 10 baterai ana ing kontrol kualitas sing ketat kanggo kualitas stabil: 3-line test kualitas, lan karo pengiriman cepet: 3-7 dina, cocok kanggo sumber urgent, kita duwe pengalaman gedhe kanggo OEM / ODM orders.All kita iPhone baterei , Baterei Huawei lan baterei Samsung lan sanes-sanesipun. Baterai ing...

    Hubungi Saiki

  • Eksternal apple iphone 6 / 6s / 7/8 case battery

    Eksternal apple iphone 6 / 6s / 7/8 case battery

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 50 Piece/Pieces

    Iki hot sale lan model anyar iPhone Baterai Kaset , kekandelan tipis 12.5mm ndadekake pangisi daya telpon cahya lan ramping, karo chip cerdas lan nganyari biaya telpon mung 1.5hours kanggo full.We nggunakake misuwur sel baterei sel lan ora kapasitas palsu .Koleksi baterai lithium polimer sing duwur banget ngluwihi...

    Hubungi Saiki

  • Kapasitas Super baterai Apple iPhone 6s

    Kapasitas Super baterai Apple iPhone 6s

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Minangka produksi profesional kanggo baterei iPhone luwih saka 8 taun, HQQN komprehensif lan kompetitif ing kualitas lan rega. Kabeh saka iPhone baterei kita bakal ing kapasitas grading karo mesin kanggo nggawe manawa saben item sing qualified, kita nggawe manawa saben Piece baterei telpon kapasitas lan kapasitas sing...

    Hubungi Saiki

  • Grosir Apple Iphone 7 plus baterei

    Grosir Apple Iphone 7 plus baterei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Minangka produksi profesional kanggo baterei iPhone luwih saka 8 taun, HQQN komprehensif lan kompetitif ing kualitas lan rega. Kabeh baterai iPhone kita bakal ing kapasitas grading karo mesin kanggo nggawe manawa saben item sing qualified, kita nggawe manawa saben Piece baterei telpon kapasitas lan kapasitas sing...

    Hubungi Saiki

  • Apple iPhone 7 baterei asli

    Apple iPhone 7 baterei asli

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Minangka produksi profesional kanggo baterei iPhone luwih saka 8 taun, HQQN komprehensif lan kompetitif ing kualitas lan rega. Kabeh baterai iPhone kita bakal ing kapasitas grading karo mesin kanggo nggawe manawa saben item sing qualified, kita nggawe manawa saben Piece baterei telpon kapasitas lan kapasitas sing...

    Hubungi Saiki

  • Apple iPhone 6s uga ndandani baterei

    Apple iPhone 6s uga ndandani baterei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Minangka produksi profesional kanggo baterei iPhone luwih saka 8 taun, HQQN komprehensif lan kompetitif ing kualitas lan rega. Kabeh baterai iPhone kita bakal ing kapasitas grading karo mesin kanggo nggawe manawa saben item sing qualified, kita nggawe manawa saben Piece baterei telpon kapasitas lan kapasitas sing...

    Hubungi Saiki

  • Baterai kapasitas super apple iPhone 6s internal

    Baterai kapasitas super apple iPhone 6s internal

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Kanthi nggunakake standar teknis terpadu global, iPhone Capacity Battery kami ditampilake ing kualitas asli, kapasitas luwih gedhe. Saka asli, kapasitas update, nambah 385nAh ~ 550mAh, urip luwih tahan lama. Super battery isih nganggo kesehatan 95% sawise 400 kali eksperimen muatan lan mondhuksi internal, kahanan...

    Hubungi Saiki

  • Kasus pengisi daya njaba apple iPhone 6 Plus

    Kasus pengisi daya njaba apple iPhone 6 Plus

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Baterai Iphone 6 Plus nduweni kapasitas gedhe 4800mah minangka bank daya lengkap sing kuwat lan bisa diisi ulang. Sing ora perlu kabel kanggo ngisi daya lan indikator tingkat daya, sampeyan bakal ambruk luwih gampang kanggo nggunakake. Jaket ramah lingkungan nyegah bekas driji & grease Non-slip.better pegangan....

    Hubungi Saiki

  • Video
  • 3.8V 1715mah lithium battery kanggo iphone 6s
  • Grosir standar ukuran iPhone 6s ndandani baterei
  • iPhone 6 diganti karo baterei
  • bathi super cepet ndelok apple 6 baterei
  • Tuku Apple iPhone 8 Plus Baterei Anyar
  • OEM apple iphone 6s ditambahake baterei panggantos
  • Tuku Baterai Apple Iphone SE Ing Line
  • Ganti Baterei Lithium Lechium Apple iPhone 5C
  • Panggantos Bathi Apple iPhone 6S Battey
  • Apple iphone cadangan ulang isi baterei
  • lithium rechargeable apple iphone 6s battery
  • 0 siklus iphone apple 6s battery replacement
  • Layanan penggantian baterai samsung S7 Edge Li-polimer
  • Hot sale Apple iPhone 8 repair battery
  • Penggantian baterei smartphone kanggo Huawei
  • Penggantian baterei Huawei Mate 10
  • Eksternal apple iphone 6 / 6s / 7/8 case battery
  • Kapasitas Super baterai Apple iPhone 6s
  • Grosir Apple Iphone 7 plus baterei
  • Apple iPhone 7 baterei asli
  • Apple iPhone 6s uga ndandani baterei
  • Baterai kapasitas super apple iPhone 6s internal

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki