Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com

Phone Case Charger - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Phone Case Charger)

  • 4800mAh kapasitas pangisi daya ponsel iPhone gedhe

    4800mAh kapasitas pangisi daya ponsel iPhone gedhe

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Kaset Baterai Iphone 7 Plus minangka baterei eksternal lan pangisi daya kanggo iphone 7 plus , iku portabel, trep, gampang digunakake kanthi kapasitas 4800mAh.The dhuwur kanggo kasus sing qualified saka merek. Kita nggunakake sirkuit papan sirkuit, bakal ngilangi daya kanggo nyegah bledosan saka ngisi daya. Sampeyan...

    Hubungi Saiki

  • 0 siklus iphone apple 6s battery replacement

    0 siklus iphone apple 6s battery replacement

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai 0 siklus 6 apple iphone 6 iku merek anyar, duwe performa apik minangka baterei asli.Kita nggunakake LiCoO2 eco-ramah materi, aman lan dhuwur Kapadhetan, supaya bisa kuat telpon kabeh day.Better saka Baterei LiNiCoMnO2, baterei iphone 6s duwe umur kerja sing dawa, wektu sing bisa diisi maneh tekan luwih saka...

    Hubungi Saiki

  • kapasitas gedhe panggantos apple iphone 6s battery

    kapasitas gedhe panggantos apple iphone 6s battery

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Iki kapasitas penggantian gedhe apple iphone 6s yakuwi Brand 0 Cycle. Dibangun nganti luwih saka 500 siklus, umur baterei sing tahan lama. Tingkat konversi IC sing dhuwur ngupaya migunakake kapasitas batere. Nganyarke menyang lapisan dual-ion, sing ndadekake wilayah sirkulasi luwih gedhe tinimbang lapisan tunggal....

    Hubungi Saiki

  • lithium rechargeable apple iphone 6s battery

    lithium rechargeable apple iphone 6s battery

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai lithium rechargeable apple iphone 6s ora akihe battery.It nduweni kapasitas super 2200mAh, 485mAh sing luwih dhuwur tinimbang baterei asli iphone.So nganggo kapasitas gedhe iPhone 6s baterei, bakal ngecek telpon sampeyan siyaga wektu siaga. teknologi produksi bisa nggawe baterei kualitas apik. Kabeh sing kita...

    Hubungi Saiki

  • kapasitas super apple iphone 6plus battery pengganti

    kapasitas super apple iphone 6plus battery pengganti

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Kapabilitas Apple apple iphone 6plus baterai gantian iku item premium.Kami duwe prosedur kontrol kualitas sing ketat saka materi kanggo produk pungkasan, lan ora tau kerja sama karo bengkel cilik tanpa garansi. Kabeh baterai sing diadopsi murni kobalt lithium polimer ing sel baterei karo IC merek saka perusahaan sing...

    Hubungi Saiki

  • 2200 mAh Lithium Polymer iPhone 7 Replacement Battery

    2200 mAh Lithium Polymer iPhone 7 Replacement Battery

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    2200 mAh Lithium Polymer iPhone 7 Replacement Battery Iki baterei 2200 mAh cocok kanggo panggantos baterei 7 . Kita nggunakake sel baterei merek kelas kanggo manawa baterei iphone tahan lama lan stabil. Bobot bobot, kapasitas dhuwur lan impedansi kurang, kualitas padha karo asli. Wektu siklus luwih saka 500 ~ 800...

    Hubungi Saiki

  • 3300 mAh Penggantian Baterai Iphone 7 Plus

    3300 mAh Penggantian Baterai Iphone 7 Plus

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    3300 mAh Penggantian Baterai Iphone 7 Plus Kapasitas baterai iki 3300 mAh cocok kanggo iPhone 7 plus baterei , kapasitas sing luwih dhuwur 400 mAh saka baterei iphone asli . Kualitas lan ukuran padha asli. Kita nganggo sel baterei kobalt li-polimer murni, sirkuit duwe over-charging, over-discharging, over-current,...

    Hubungi Saiki

  • Tuku New Iphone 6 Battery Low Cost Penggantian

    Tuku New Iphone 6 Battery Low Cost Penggantian

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Tuku New Iphone 6 Battery Low Cost Penggantian Baterei telpon 1810 mAh sing disesuaikan kanggo iPhone 6, sel baterei iki nggunakake bahan polimer lithium murni kobalt, bisa nyepetake sertifikat CE, FCC lan ROHS. Chip iki digunakake TI, ora ana pangaribawa sawise nganyari IOS iphone. Kita ngasilake kabeh model iphone...

    Hubungi Saiki

  • Paket Ponsel Baterai Iphone 6 Plus

    Paket Ponsel Baterai Iphone 6 Plus

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Paket Ponsel Baterai Iphone 6 Plus OEM & ODM kualitas tinggi iPhone 6 plus baterei , karo bahan mentahan lan teknologi sing apik, iki baterei iphone duwe wektu siyaga sing dawa lan suwe ngomong. Rancangan perlindungan IC dual njamin keamanan lan ngukur siklus urip baterei . Sawise siklus 500 kaping, kapasitas isih...

    Hubungi Saiki

  • Penggantian Baterai Ponsel Kanggo Iphone 6S Plus

    Penggantian Baterai Ponsel Kanggo Iphone 6S Plus

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Penggantian Baterai Ponsel Kanggo Iphone 6S Plus Pasokan kabeh model iphone baterai , iku 2750 mAh iPhone 6s plus baterei . Sèl baterei murni bahan kobalt, saingga wektu siklus luwih dawa tinimbang sing umum. Saben baterei dicenthang kaping 3 paling sakdurunge sadurunge, cacat kita kira-kira 0.01%. Ukuran lan...

    Hubungi Saiki

  • Dhuwur kapasitas 2200mAh apple iphone 6s battery

    Dhuwur kapasitas 2200mAh apple iphone 6s battery

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Ndhuwur saka batere standar, teknologi Hequanqingnuo enggo bareng sampeyan iPhone Capacity Battery Baterai sing njupuk luwih saka kaluwihan langgeng, tahan lama nggunakake lan kapasitas sing apik. Model diklarifikasi miturut kapasitas sing luwih dhuwur saka standar iPhone Battery , universal 2200mah kanggo iPhone 6...

    Hubungi Saiki

  • apple iphone 6s Plus battery change

    apple iphone 6s Plus battery change

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Iphone 6S Plus Baterai nganggo kapasitas sing luwih dhuwur tinimbang iPhone 6 Plus Baterai , setelan sing cocog 100% kanggo iPhone 6S Plus, kaluwihan competitive yaiku: 1) Baterei kapasitas dhuwur ngluwihi waktu siaga lan wektu bicara. 2) Desain proteksi Dual IC njamin safety lan ngluwihi siklus urip baterei. 3)...

    Hubungi Saiki

  • rega murah kanggo iPhone 6 kit

    rega murah kanggo iPhone 6 kit

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai pengganti apple iphone 6 sing anyar iki hot sale ing company.We kabeh ngerti sing asli iPhone baterei sawise babagan 500cycle kaping, daya bakal nyelehake luwih cepet lan luwih cepet, banjur iku sampeyan kudu ngganti sing anyar. A baterei qualified bakal nggawa sampeyan pengalaman panganggo sing luwih apik....

    Hubungi Saiki

  • apple iphone 7 Plus battery original

    apple iphone 7 Plus battery original

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    3300 mAh Penggantian Baterai Iphone 7 Plus Kapasitas baterai iki 3300 mAh cocok kanggo iPhone 7 plus baterei , kapasitas sing luwih dhuwur 400 mAh saka baterei iphone asli . Kualitas lan ukuran padha asli. Kita nganggo sel baterei kobalt li-polimer murni, sirkuit duwe over-charging, over-discharging, over-current,...

    Hubungi Saiki

  • Kapabilitas super njaba 6mm baterei iPhone

    Kapabilitas super njaba 6mm baterei iPhone

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Ndhuwur saka batere standar, teknologi Hequanqingnuo enggo bareng sampeyan iPhone Capacity Battery Baterai sing njupuk luwih saka kaluwihan langgeng, tahan lama nggunakake lan kapasitas sing apik. Model diklarifikasi miturut kapasitas sing luwih dhuwur saka standar iPhone Battery , universal 2200mah kanggo iPhone 6...

    Hubungi Saiki

  • iPhone Dhuwur lan Super Kapasitas Baterei 2200mAh

    iPhone Dhuwur lan Super Kapasitas Baterei 2200mAh

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Ndhuwur saka batere standar, teknologi Hequanqingnuo enggo bareng sampeyan iPhone Capacity Battery Baterai sing njupuk luwih saka kaluwihan langgeng, tahan lama nggunakake lan kapasitas sing apik. Model diklarifikasi miturut kapasitas sing luwih dhuwur saka standar iPhone Battery , universal 2200mah kanggo iPhone 6...

    Hubungi Saiki

  • Nganyarke Apple iPhone penggantian baterai dhuwur

    Nganyarke Apple iPhone penggantian baterai dhuwur

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Kanthi nggunakake standar teknis terpadu global, iPhone Capacity Battery kami ditampilake ing kualitas asli, kapasitas luwih gedhe. Saka asli, kapasitas update, nambah 385nAh ~ 550mAh, urip luwih tahan lama. Super battery isih nganggo kesehatan 95% sawise 400 kali eksperimen muatan lan mondhuksi internal, kahanan...

    Hubungi Saiki

  • kapasitas 6 baterai Li-polymer kapasitas iPhone 6

    kapasitas 6 baterai Li-polymer kapasitas iPhone 6

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Kanthi nggunakake standar teknis terpadu global, iPhone Capacity Battery kami ditampilake ing kualitas asli, kapasitas luwih gedhe. Saka asli, kapasitas update, nambah 385nAh ~ 550mAh, urip luwih tahan lama. Super battery isih nganggo kesehatan 95% sawise 400 kali eksperimen muatan lan mondhuksi internal, kahanan...

    Hubungi Saiki

  • rega murah iPhone 6s Batere Plus cedhak kula

    rega murah iPhone 6s Batere Plus cedhak kula

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Iphone 6S Plus Baterai nganggo kapasitas sing luwih dhuwur tinimbang iPhone 6 Plus Baterai , setelan sing cocog 100% kanggo iPhone 6S Plus, kaluwihan competitive yaiku: 1) Baterei kapasitas dhuwur ngluwihi waktu siaga lan wektu bicara. 2) Desain proteksi Dual IC njamin safety lan ngluwihi siklus urip baterei. 3)...

    Hubungi Saiki

  • bisa iPhone 6s Plus batre bakal diganti

    bisa iPhone 6s Plus batre bakal diganti

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Iphone 6S Plus Baterai nganggo kapasitas sing luwih dhuwur tinimbang iPhone 6 Plus Baterai , setelan sing cocog 100% kanggo iPhone 6S Plus, kaluwihan competitive yaiku: 1) Baterei kapasitas dhuwur ngluwihi waktu siaga lan wektu bicara. 2) Desain proteksi Dual IC njamin safety lan ngluwihi siklus urip baterei. 3)...

    Hubungi Saiki

  • bisa batere diganti ing iPhone 7 Plus

    bisa batere diganti ing iPhone 7 Plus

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    iPhone 7 Plus Baterei minangka salah sijine seri iPhone Baterai saka iPhone 5 kanggo iPhone X, bareng standar kualitas padha karo panggantos baterei iPhone liyane, iku cocok kanggo iPhone 7 Plus.We konsentrasi ing kualitas dhuwur lan kapasitas lengkap, saben inspeksi langkah strictly kontrol lan layanan after-sale...

    Hubungi Saiki

  • ngganti baterei kapasitas super iphone

    ngganti baterei kapasitas super iphone

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Kanthi nggunakake standar teknis terpadu global, iPhone Capacity Battery kami ditampilake ing kualitas asli, kapasitas luwih gedhe. Saka asli, kapasitas update, nambah 385nAh ~ 550mAh, urip luwih tahan lama. Super battery isih nganggo kesehatan 95% sawise 400 kali eksperimen muatan lan mondhuksi internal, kahanan...

    Hubungi Saiki

  • AAA super baterai 3300mAh kanggo iPhone 7 Plus

    AAA super baterai 3300mAh kanggo iPhone 7 Plus

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    3300 mAh Penggantian Baterai Iphone 7 Plus Kapasitas baterai iki 3300 mAh cocok kanggo iPhone 7 plus baterei , kapasitas sing luwih dhuwur 400 mAh saka baterei iphone asli . Kualitas lan ukuran padha asli. Kita nganggo sel baterei kobalt li-polimer murni, sirkuit duwe over-charging, over-discharging, over-current,...

    Hubungi Saiki

  • iPhone 7 kapasitas sing luwih dhuwur 2200mAh

    iPhone 7 kapasitas sing luwih dhuwur 2200mAh

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    2200 mAh Lithium Polymer iPhone 7 Replacement Battery Iki baterei 2200 mAh cocok kanggo panggantos baterei 7 . Kita nggunakake sel baterei merek kelas kanggo manawa baterei iphone tahan lama lan stabil. Bobot bobot, kapasitas dhuwur lan impedansi kurang, kualitas padha karo asli. Wektu siklus luwih saka 500 ~ 800...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • 4800mAh kapasitas pangisi daya ponsel iPhone gedhe
  • 0 siklus iphone apple 6s battery replacement
  • kapasitas gedhe panggantos apple iphone 6s battery
  • lithium rechargeable apple iphone 6s battery
  • kapasitas super apple iphone 6plus battery pengganti
  • 2200 mAh Lithium Polymer iPhone 7 Replacement Battery
  • 3300 mAh Penggantian Baterai Iphone 7 Plus
  • Tuku New Iphone 6 Battery Low Cost Penggantian
  • Paket Ponsel Baterai Iphone 6 Plus
  • Penggantian Baterai Ponsel Kanggo Iphone 6S Plus
  • Dhuwur kapasitas 2200mAh apple iphone 6s battery
  • apple iphone 6s Plus battery change
  • rega murah kanggo iPhone 6 kit
  • apple iphone 7 Plus battery original
  • Kapabilitas super njaba 6mm baterei iPhone
  • iPhone Dhuwur lan Super Kapasitas Baterei 2200mAh
  • Nganyarke Apple iPhone penggantian baterai dhuwur
  • kapasitas 6 baterai Li-polymer kapasitas iPhone 6
  • rega murah iPhone 6s Batere Plus cedhak kula
  • bisa iPhone 6s Plus batre bakal diganti
  • bisa batere diganti ing iPhone 7 Plus
  • ngganti baterei kapasitas super iphone
  • AAA super baterai 3300mAh kanggo iPhone 7 Plus
  • iPhone 7 kapasitas sing luwih dhuwur 2200mAh

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki