Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com

Power Bank - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Power Bank)

  • iPhone 7 lithium power bank charging case

    iPhone 7 lithium power bank charging case

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Cilik baterei Iphone 7 njupuk kaluwihan saka kapasitas amba, desain slim, pangayoman lengkap lan kualitas dhuwur. Kanthi nggunakake chip pinter upgrade, arus keluaran kanthi otomatis ngontrol lan nggeser daya luwih stabil. Audio + Tanggal Transmisi entuk Pengisian, ngrungokake lagu, lan tanggal transmisi tanpa nyopot...

    Hubungi Saiki

  • Pengisi daya iPhone minangka bank daya nirkabel

    Pengisi daya iPhone minangka bank daya nirkabel

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Baterai Iphone 6 Plus nduweni kapasitas gedhe 4800mah minangka bank daya lengkap sing kuwat lan bisa diisi ulang. Sing ora perlu kabel kanggo ngisi daya lan indikator tingkat daya, sampeyan bakal ambruk luwih gampang kanggo nggunakake. Jaket ramah lingkungan nyegah bekas driji & grease Non-slip.better pegangan....

    Hubungi Saiki

  • Pengisi daya Iphone Back kanggo bank daya bisa diisi ulang

    Pengisi daya Iphone Back kanggo bank daya bisa diisi ulang

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    IPhone 7 Plus baterei Case uga cocog kanggo daya mobile iPhone 8 Plus, `s tutup lengkap & desain lampu bobot tinggi nglindhungi telpon marang gulung saben dinten lan luh, sampeyan bakal aran nyaman kanggo nggunakake nalika ngisi daya phone.We nggunakake daya digital pinter manajemen sing ngidini produk kita terus...

    Hubungi Saiki

  • kasus telpon sing bisa ditampa iPhone 7 Plus

    kasus telpon sing bisa ditampa iPhone 7 Plus

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Iphone 7 Plus Charger Kasus Selling Points: 1.Support Untuk transmisi data asli telpon, dan charging.2.Built-in 4800mAh baterai polimer berkualitas tinggi.3.Super desain tipis, ketebalan yang sama dengan kasus pelindung biasa 4.3.5mm audio jack, support earphone calling and music. Kasus baterei iphone dirancang kanggo...

    Hubungi Saiki

  • 2019 kedatangan anyar iPhone 8 baterai pangisi daya

    2019 kedatangan anyar iPhone 8 baterai pangisi daya

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Kanthi baterei 8,88 baterai bisa diisi ulang iki minangka 2019 pengembang ponsel anyar sing dikembangake karo 2019, sing dirancang kanthi lembut, kasus punggung iki bisa digunakake minangka bank daya sing luar biasa. Iku gampang disassemble, kepala digawe saka bahan TPU, fleksibel lan nyenengake kanggo nggunakake...

    Hubungi Saiki

  • Samsung galaxy cell phone case case

    Samsung galaxy cell phone case case

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Kasus Samsung S8 Baterei nduweni wektu garansi 1 taun lan nyerah sertifikat CE / RoHS / FC / PSE. Saben Kasus Kasus Samsung S8 kita bakal bisa liwat proses inspeksi sing ketat banget kanggo mesthekake yen kabeh mau sampurna sadurunge metu saka pabrik. Baterai Samsung Baterai minangka pangisi daya cahya lan slim kanggo...

    Hubungi Saiki

  • Samsung Galaxy S8 Plus Case Charger

    Samsung Galaxy S8 Plus Case Charger

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Samsung Baterai Case minangka pangisi daya bank cahya lan slim kanggo Samsung kanthi desain sing nyenengake lan akeh fungsi. Iku ora mung pengisi daya telpon nanging kasus apik banget nglindhungi telpon saka nyabrang lan nggarap. Kanthi SB Type-C Pengisian Port, sampeyan aja nyusahake kesalahane, awit iku trep kanggo...

    Hubungi Saiki

  • Samsung S8 Plus Pengisi daya telpon paling apik

    Samsung S8 Plus Pengisi daya telpon paling apik

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Kasus Samsung Charger minangka pangisi daya bank cahya lan slim kanggo Samsung kanthi desain sing nyenengake lan akeh fungsi. Iku ora mung pangisi daya telpon nanging kasus apik banget nglindhungi telpon saka nyabrang lan nggeser. Kanthi Pengisi Port SB Type-C, sampeyan aja nyusahake kesalahane, awit iku trep kanggo...

    Hubungi Saiki

  • Huawei P9 lite case charger power bank

    Huawei P9 lite case charger power bank

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei Charger Case ditampilake saka tips follwoing: [PROTECTION & SMART CHOWING POWER] : Kasus TPU Soft nyedhiyakake perlindungan awak; Kripik aman internal bisa nyegah kasus daya saka short-circuiting, overheating lan over charging. [EASY TO USE] : Prasaja tombol ON / OFF ing mburi kanggo miwiti utawa mungkasi...

    Hubungi Saiki

  • Pangisi daya baterei Smartphone kanggo iPhone

    Pangisi daya baterei Smartphone kanggo iPhone

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Reguler karo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 50 Piece/Pieces

    Pangembangan terus lan tuwuh ponsel apel ora mung nggayuh pirang-pirang peminat apel sing setya, nanging uga ngaktifake pangembangan industri aksesoris ponsel sing gegandhengan. Nanging, umur baterei telpon saka Apple apel wis dikritik dening pangguna. Sawetara wektu kepungkur, nalika kita push logo ing mburi iPhone...

    Hubungi Saiki

  • Pengisi daya baterei baterai kanggo iPhone 6 Plus

    Pengisi daya baterei baterai kanggo iPhone 6 Plus

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 50 Piece/Pieces

    Iki minangka penjualan panas lan model iPhone Baterai , sing kompatibel karo iPhone 6 plus, iPhone 6 plus, iPhone 7 plus lan iPhone 8 plus kapasitas 4000mAh, ketebalan tipis 12.5mm ndadekake pangisi daya iki cahya lan ramping, kanthi cerdas lan nganyarke chip sing ngisi telpon sampeyan mung sedheng telung jam nganti...

    Hubungi Saiki

  • Asli baterei Samsung Galaxy A8 sing bisa dicolot

    Asli baterei Samsung Galaxy A8 sing bisa dicolot

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai asli Samsung Galaxy note A9 nduweni kualitas dhuwur lan performa apik. Kita nggunakake sel baterei tingkat karo Seiko IC, kabeh baterai A9 Samsung bakal diuji 3 kali paling sethithik. Standar inspeksi ketat nggawe baterei telpon ing kualitas stabil lan banget populer ing pasar. Sugeng rawuh tatanan ujicoba...

    Hubungi Saiki

  • Cahya lan slim bank lengkap kapasitas 10000mAh

    Cahya lan slim bank lengkap kapasitas 10000mAh

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 50 Piece/Pieces

    Iku jenis mini bank daya karo tampilan digital LED cerdas nuduhake daya kiwa, kapasitas dhuwur lan nyata ningkatake urip siklus baterei, lan ndadekake telpon sampeyan tansah ing power.It internal panel PCB cerdas ndadekake iki bank daya seluler kanthi protèktif lengkap kayata liwat ngresiki biaya, nglindhungi...

    Hubungi Saiki

  • Paling apik tuku mini daya daya 5000mAh bank

    Paling apik tuku mini daya daya 5000mAh bank

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 50 Piece/Pieces

    Iki minangka mini bank daya kanthi tampilan tanggal sing cerdas, persentase kiwa sing akurat ngandhani daya sing tepat tanpa nanting apa-apa. Desain cermin nyedhiyakake rasa nyenengake lan nyenyet visual sing apik, rasa estetika cahya lan penampilan ramping njupuk kaluwihan trep, gampang lan delicacy. Sampeyan bisa...

    Hubungi Saiki

  • Bank daya ponsel 10000mAh portabel mini

    Bank daya ponsel 10000mAh portabel mini

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 50 Piece/Pieces

    Bank kita bakal entuk kamulyan ing ngisor iki: Paling Donya Paling Apik: Dibandhingake karo pangisi daya portabel 10000mAh liyane, luwih cilik (Volume nyuda 50%) lan luwih akeh (Ngurangi bobot 40%). Sampeyan cukup kompak supaya bisa dicocogake ing kanthongmu, sakitar 10000 mAh, mung bobote mung 3 endhog (sekitar 8...

    Hubungi Saiki

  • Cabang lan slim portabel telpon daya bank daya

    Cabang lan slim portabel telpon daya bank daya

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 50 Piece/Pieces

    Rawuh anyar paling atraktif bank daya mini kita 10000mAh njupuk ngisor kaluwihan competitive: Iki Portable Charger bisa digawa ing pesawat, ing lelungan bisnis. Ndhukung kabeh Piranti Tipe-C (Input) Prodhuk iki duwe Kapasitas Nyata 10000mAh, ora kaya akeh Pengisi daya Portable ing pasaran liyane sing menehi kapasitas...

    Hubungi Saiki

  • 10000mAh mini power bank kanthi masukan Tipe C

    10000mAh mini power bank kanthi masukan Tipe C

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 50 Piece/Pieces

    Ngenalake bank listrik tekan 10000mAh anyar sing anyar ing 2019 kanthi kapasitas lengkap lan nyata, ukuran cilik nanging kapasitas gedhe ndadekake telpon sampeyan terus-terusan, tampilan LED sing jelas kanthi jelas nuduhake daya kiwa, sampeyan bisa ngisi telpon kanthi bebarengan ngrungokake musik utawa nonton film ,...

    Hubungi Saiki

  • Best rechargeable mini power bank 10000mAh kanggo Amazon

    Best rechargeable mini power bank 10000mAh kanggo Amazon

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 50 Piece/Pieces

    Introduce sampeyan bank daya mini kakuwatan anyar saka 10000mAh kanthi kapasitas penuh lan nyata, ukuran cilik nanging kapasitas gedhe ndadekake telpon sampeyan tansah berkuasa, tampilan LED sing jelas banget nyedhiyakake daya sing kiwa, sampeyan bisa ngisi daya telpon sakaligus ngrungokake musik utawa nonton film ,...

    Hubungi Saiki

  • Bank daya mini tanpa kabel portable 10000mAh

    Bank daya mini tanpa kabel portable 10000mAh

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 50 Piece/Pieces

    Introduce sampeyan kedatangan anyar 2019 Nirkabel bank daya 10000mAh kanthi kapasitas penuh lan nyata, ukuran cilik nanging kapasitas gedhe ndadekake telpon sampeyan tansah berkuasa, tampilan LED sing cetha banget nyedhiyakake daya sing kiwa, sampeyan bisa ngisi daya telpon sakaligus ngrungokake musik utawa nonton...

    Hubungi Saiki

  • Hot sale portable 18650 power bank amazon sell

    Hot sale portable 18650 power bank amazon sell

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 50 Piece/Pieces

    Anyar rawuh paling atraktif daya mini bank kita 10000mAh njupuk sawetara kaluwihan competitive: a. Bobot lampu, bobot unit 180g, kanthi packing 200g b.Faster ngisi daya telpon karo output 5V 2A c. Pengisi daya ponsel sing cahya lan slim, banget tipis lan gampang ditarik metu utawa dilebokake ing kanthong d. Desain...

    Hubungi Saiki

  • Hot Sale 2 Usb mobile Power Bank 5000mAh

    Hot Sale 2 Usb mobile Power Bank 5000mAh

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 50 Piece/Pieces

    Wekdal anyar kita sing paling atraktif bank daya 5000mAh sing entuk manfaat kaloro yaiku: a. Bobot cahya, bobot unit 110g, kanthi packing yaiku 140g b.Cepet ngisi daya telpon karo output 5V 2A c. Pengisi daya ponsel sing cahya lan slim, banget tipis lan gampang ditarik metu utawa dilebokake ing kanthong d. Desain...

    Hubungi Saiki

  • Bank listrik portabel mini tanpa kabel 10000mAh

    Bank listrik portabel mini tanpa kabel 10000mAh

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 50 Piece/Pieces

    Ngenalake sampeyan Wireless anyar sing anyar ing 2019 bank listrik 10000mAh kanthi kapasitas lengkap lan nyata, ukuran cilik nanging kapasitas gedhe ndadekake telpon sampeyan tetep daya, tampilan LED sing jelas kanthi jelas nuduhake kekuwatan kiwa, sampeyan bisa ngisi telpon kanthi bebarengan ngrungokake musik utawa...

    Hubungi Saiki

  • Desain desain pangilon bank mini

    Desain desain pangilon bank mini

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 50 Piece/Pieces

    Tekan anyar sing paling apik karo bank listrik mini 10000mAh njupuk keuntungan sing kompetitif: Meh Paling Cilik: Dibandhingake karo pangisi daya portabel 10000mAh liyane , luwih cilik (Tombol nyuda 50%) lan luwih entheng (Nyuda bobot 40%). Cukup kompak pas ing kanthong sampeyan, meh 10000 mAh, mung 3 endhog (udakara...

    Hubungi Saiki

  • Li-Polymer mini power bank nganggo kabel tanpa kabel

    Li-Polymer mini power bank nganggo kabel tanpa kabel

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 50 Piece/Pieces

    Ngenalake sampeyan Wireless anyar sing anyar ing 2019 bank listrik 10000mAh kanthi kapasitas lengkap lan nyata, ukuran cilik nanging kapasitas gedhe ndadekake telpon sampeyan tetep daya, tampilan LED sing jelas kanthi jelas nuduhake kekuwatan kiwa, sampeyan bisa ngisi telpon kanthi bebarengan ngrungokake musik utawa...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • iPhone 7 lithium power bank charging case
  • Pengisi daya Iphone Back kanggo bank daya bisa diisi ulang
  • Pangisi daya baterei Smartphone kanggo iPhone
  • Asli baterei Samsung Galaxy A8 sing bisa dicolot
  • Paling apik tuku mini daya daya 5000mAh bank
  • Cabang lan slim portabel telpon daya bank daya
  • 10000mAh mini power bank kanthi masukan Tipe C
  • Hot sale portable 18650 power bank amazon sell
  • Hot Sale 2 Usb mobile Power Bank 5000mAh
  • Desain desain pangilon bank mini
  • Li-Polymer mini power bank nganggo kabel tanpa kabel

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki