Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com

Qi Car Charger - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Qi Car Charger)

  • inframerah induksi nirkabel inframerah kanggo mobil

    inframerah induksi nirkabel inframerah kanggo mobil

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Iki pangisi mobil QI yaiku a prabawa utomatic pangisi daya nirkabel cepet karo 3 model poto-adaptif Samsung daya nirkabel cepet (10W), iPhone daya cepet nirkabel (7.5W) lan daya nirkabel standar (5W) .Kanthi kompatibilitas dhuwur, iku: s setelan kanggo samubarang Q didhukung mobiles, jarak daya kurang saka 8mm, lan...

    Hubungi Saiki

  • samsung lan ipad nirkabel charging pad

    samsung lan ipad nirkabel charging pad

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    QI Wireless Car Charger yaiku charger inovatif 2019 kanggo telpon QI sing didhukung, teknologi kasebut paling anyar lan desain pribadi kita ing pasar. Tampilake cedhak klem otomatis nalika telpon Qi telpon cedhak lan cepet daya nirkabel, adaptif dhewe kanggo 10W-7.5W-5W, QI Wireless Car Charger iki nggawe sampeyan...

    Hubungi Saiki

  • Mobil Ponsel Stand Mobil Gunung Qi Wireless Charger

    Mobil Ponsel Stand Mobil Gunung Qi Wireless Charger

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Sampeyan bakal nemu daya nalika ngoperasikake telpon karo mobil QI Car Charger 2019 inovatif iki tanpa nggawa kabel pangisian daya. Nduwèni daya mobil Q iki super gampang kanggo nggunakake miturut ubungan gravitasi pinter; Mung sijine ing telpon, bakal ngawat-ngawati otomatis lan kempal telpon karo daya nirkabel...

    Hubungi Saiki

  • Samsung Iphone QI tanpa kabel

    Samsung Iphone QI tanpa kabel

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Iki QI Car Charger universal kanggo Smartphone Qi Enabled saka 4.0 nganti 6.2 inci kayata Samsung Galaxy S9 / S9 Plus / S8 / S8 Plus / S7 / Note8, iPhone X / 8/8 Plus lan liyane (Cathetan: Please don`t put kasus sing akeh banget, Ring Holder utawa Pop Sockets ing telpon) Desain kompak lan entheng cocok kanggo nggawa...

    Hubungi Saiki

  • magnetik QI mobil pangisi daya kanggo Iphone lan Sumsung

    magnetik QI mobil pangisi daya kanggo Iphone lan Sumsung

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Iki minangka tipe anyar saka jeneng pangisi daya ponsel QI Car Charger , desain unik lan kinerja multifungsi nggawe sampeyan aman nyopir tanpa mblokir nggoleki, ora mung basis magnetik kanggo sampeyan kanggo nyelehake seluler ing kasus ngeculake nanging uga bank daya inovatif tanpa kabel kanggo ngisi daya telpon sing...

    Hubungi Saiki

  • Pengisi daya ponsel nirkabel QI kanggo mobil

    Pengisi daya ponsel nirkabel QI kanggo mobil

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Sampeyan bakal nemu daya nalika ngoperasikake telpon kanthi 2019 inovatif Wireless Charging Pad tanpa nggawa jinis kabel ngisi. Pad Wireless Charging diklarifikasi kanggo Samsung Wireless Charging Pad, Iphone Charging Pad, Samsung Charging Pad Pemegang Wireless Car Charger ini gampang banget kanggo nggunakake...

    Hubungi Saiki

  • Ponsel Fantasi Ponsel Wirelss Mobil Mount Charger

    Ponsel Fantasi Ponsel Wirelss Mobil Mount Charger

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Ponsel Fantasi Ponsel Wirelss Mobil Mount Charger Pakaryan karo kabeh Piranti Qi! - Pengisi daya mobil nirkabel QI iki kompatibel karo smartphone X / 8/8 Plus, Samsung Galaxy Note 8, Note 5, S6 Edge +, S7 lan S7 Edge, Nokia 9, Nexus 5/6 lan ponsel cerdas nirkabel liyane sing aktif ing Qi. 10W ngisi daya kanggo piranti...

    Hubungi Saiki

  • Best QI Wireless Iphone Car Charger

    Best QI Wireless Iphone Car Charger

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Best QI Wireless Iphone Car Charger Operasi siji-tangan - Pasang menyang njero ruangan. Cukup mlebukake telpon menyang gunung pangisi daya mobil nirkabel lan gunung gunung tangan aman genggeman telpon supaya ora bakal tiba metu. Super nyaman! Tampilake Adjustable - Ball poros gabungan nyedhiyakake macem-macem...

    Hubungi Saiki

  • Full capacity iphone 6s battery replacement cost

    Full capacity iphone 6s battery replacement cost

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Packed with white box

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Since the beginning of 2018, there has been a burst of iPhone 6s battery replacement trends on the Internet. Netizens from all walks of life have shown great magic power and have replaced their favorite devices with iPhone battery. The reason is that the iPhone 6s battery, which has been in service for about two...

    Hubungi Saiki

  • samsung galaxy wireless QI charging pad

    samsung galaxy wireless QI charging pad

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Pengisi Daya Nirkabel adalah pangisi daya inovatif 2019 kita kanggo ponsel QI sing didhukung, iku teknologi paling anyar lan desain pribadi kita ing pasar. Tampilake cedhak klem otomatis nalika telpon Qi telpon cedhak lan cepet daya nirkabel, adaptif dhewe kanggo 10W-7.5W-5W, QI Wireless Car Charger iki nggawe...

    Hubungi Saiki

  • universal charger pad kanggo iPhone lan Android telpon

    universal charger pad kanggo iPhone lan Android telpon

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Pad blanjane nirkabel iku pangisi daya inovatif kita 2019 kanggo telpon seluler sing didhukung QI, teknologi paling anyar lan desain pribadi kita ing pasar. Tampilake cedhak klem otomatis nalika telpon Qi telpon cedhak lan cepet daya nirkabel, adaptif dhewe kanggo 10W-7.5W-5W, QI Wireless Car Charger iki nggawe...

    Hubungi Saiki

  • charger indikator nirkabel cepet induktif kanggo Samsung galaxy

    charger indikator nirkabel cepet induktif kanggo Samsung galaxy

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Cepet Wireless Charger yaiku charger inovatif 2019 kita kanggo telpon seluler sing didhukung QI, teknologi kasebut paling anyar lan desain pribadi kita ing pasar. Tampilake cedhak klem otomatis nalika telpon Qi telpon cedhak lan cepet daya nirkabel, adaptif dhewe kanggo 10W-7.5W-5W, QI Wireless Car Charger iki nggawe...

    Hubungi Saiki

  • Panyerepan pangisi daya nirkabel nirkabel kanggo iPhone

    Panyerepan pangisi daya nirkabel nirkabel kanggo iPhone

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Pemegang Wireless Car Charger ini gampang banget kanggo nggunakake panularan gravitasi cerdas; Mung sijine ing telpon, bakal ngawat-ngawati otomatis lan kempal telpon karo daya nirkabel sensor.And efficiency daya luwih karo coil sawijining generasi katelu bakal luwih cepet ngisi daya telpon saka lawas nirkabel...

    Hubungi Saiki

  • kanthi cepet ngisi daya pangisi daya mobil nirkabel kanggo iPhone

    kanthi cepet ngisi daya pangisi daya mobil nirkabel kanggo iPhone

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Iki kanthi cepet ngisi daya pangisi daya mobil nirkabel cukup gampang kanggo digunakake, sampeyan mung kudu dilebokake ing telpon, bisa ngepung kanthi otomatis lan selehake telpon nganggo sensor nirkabel sing ngisi daya. Apamaneh, materi kualitas sing dhuwur ora bakal nyebabake telpon sampeyan. anticollision, cocog...

    Hubungi Saiki

  • Air Vent QI Wireless Car Charger

    Air Vent QI Wireless Car Charger

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Iki Vent Air QI Wireless Car Charger Sambungake pangisi daya nirkabel menyang daya, banjur apa sing kudu dilakoni yaiku kanggo nyelehake ponsel utawa ponsel sing kompatibel karo panrima ing pangisi daya nirkabel, banjur ponsel bisa dikenani biaya. Ora perlu golek kabel data ponsel, ora perlu nyolok kabel lan narik...

    Hubungi Saiki

  • Pad Charger Nirkabel Portable

    Pad Charger Nirkabel Portable

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Ponsel Fantasi Ponsel Wirelss Mobil Mount Charger Pakaryan karo kabeh Piranti Qi! - Pengisi daya mobil nirkabel QI iki kompatibel karo smartphone X / 8/8 Plus, Samsung Galaxy Note 8, Note 5, S6 Edge +, S7 lan S7 Edge, Nokia 9, Nexus 5/6 lan ponsel cerdas nirkabel liyane sing aktif ing Qi. 10W ngisi daya kanggo piranti...

    Hubungi Saiki

  • Kapasitas pad pengisi daya nirkabel kanggo telpon

    Kapasitas pad pengisi daya nirkabel kanggo telpon

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Ponsel Fantasi Ponsel Wirelss Mobil Mount Charger Pakaryan karo kabeh Piranti Qi! - Pengisi daya mobil nirkabel QI iki kompatibel karo smartphone X / 8/8 Plus, Samsung Galaxy Note 8, Note 5, S6 Edge +, S7 lan S7 Edge, Nokia 9, Nexus 5/6 lan ponsel cerdas nirkabel liyane sing aktif ing Qi. 10W ngisi daya kanggo piranti...

    Hubungi Saiki

  • new iphone samsung charger nirkabel

    new iphone samsung charger nirkabel

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Iki pangisi mobil QI yaiku a prabawa utomatic pangisi daya nirkabel cepet karo 3 model poto-adaptif Samsung daya nirkabel cepet (10W), iPhone daya cepet nirkabel (7.5W) lan daya nirkabel standar (5W) .Kanthi kompatibilitas dhuwur, iku: s setelan kanggo samubarang Q didhukung mobiles, jarak daya kurang saka 8mm, lan...

    Hubungi Saiki

  • paling apik ing mobil charger nirkabel samsung

    paling apik ing mobil charger nirkabel samsung

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Sampeyan bakal nemu daya nalika ngoperasikake telpon karo mobil QI Car Charger 2019 inovatif iki tanpa nggawa kabel pangisian daya. Nduwèni daya mobil Q iki super gampang kanggo nggunakake miturut ubungan gravitasi pinter; Mung sijine ing telpon, bakal ngawat-ngawati otomatis lan kempal telpon karo daya nirkabel...

    Hubungi Saiki

  • Cara ngganti baterei iPhone kanthi gampang

    Cara ngganti baterei iPhone kanthi gampang

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Kapasitas bathi apel apel 6 6 dipasang saka chip IC berkualitas tinggi sing menehi proteksi super ponsel lan ngawasi otomatis status baterei baterei mobile.UL sing disetel inti baterei sel telpon kanthi Sistem Perlindungan Sirkuit paling anyar njamin baterei iPohne dilindhungi maneh -loading, over-heat, over-charging,...

    Hubungi Saiki

  • Kepiye carane entuk baterei anyar kanggo iphoneku

    Kepiye carane entuk baterei anyar kanggo iphoneku

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterei iPhone 7plus yaiku 2900 mAh, yaiku 150 mAh luwih gedhe tinimbang 2750m mAh Baterei Iphone 6s Plus . Tokoh resmi nuduhake manawa bisa nganti jam luwih dawa tinimbang iPhone 6s Plus. Sayange, kanggo baterei iPhone iki cedhak 3000mAh, Apple isih ora rencana kanggo nglengkapi fungsi kanthi cepet. Pangisi daya...

    Hubungi Saiki

  • Cara ngganti baterei iPhone 8 Plus

    Cara ngganti baterei iPhone 8 Plus

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Apple iPhone 8 Plus minangka telpon apik. umur baterei iPhone saya suwe, kamera (isih) nyengsemake, lan ngisi daya nirkabel minangka sentuhan sing apik, sanajan ora ana sacedhake pesaing Android sajrone sawetara taun. Nanging iki dudu sing paling apik sing bisa sampeyan tuku. Kacepetan sing nggumunake minangka titik...

    Hubungi Saiki

  • Eksternal Wireless iPhone X Charger Case

    Eksternal Wireless iPhone X Charger Case

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Kita kedatangan 2019 kedatangan baru Kasus iPhone XS Max Charger Terintegrasi dengan sel baterai polimer Li-ion yang diimpor, penuh kapasitas besar, aman, pengisian lebih cepat. Kasus baterei + daya telpon nggawe momentum sing kuat. Ana port daya ing sisi saka Case Charger iPhone , iku entuk biaya kanggo baterei lan...

    Hubungi Saiki

  • IPhone XS MAX Battery Case Charger

    IPhone XS MAX Battery Case Charger

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Kaset tektonik iPhone XS Max 2019 sing anyar Tergabung karo sel baterei polimer Li-ion sing diimpor, kapasitas gedhe sing gedhe, aman, luwih cepet. Kasus baterei + daya telpon nggawe momentum sing kuat. Ana port daya ing sisi saka Case Charger iPhone , iku entuk daya kanggo baterei lan ponsel ing wektu sing padha....

    Hubungi Saiki

  • Video
  • Mobil Ponsel Stand Mobil Gunung Qi Wireless Charger
  • Samsung Iphone QI tanpa kabel
  • Full capacity iphone 6s battery replacement cost
  • Kepiye carane entuk baterei anyar kanggo iphoneku
  • Cara ngganti baterei iPhone 8 Plus
  • Eksternal Wireless iPhone X Charger Case
  • IPhone XS MAX Battery Case Charger

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki