Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com

Qi Wireless Car Charger - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Qi Wireless Car Charger)

  • samsung lan ipad nirkabel charging pad

    samsung lan ipad nirkabel charging pad

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    QI Wireless Car Charger yaiku charger inovatif 2019 kanggo telpon QI sing didhukung, teknologi kasebut paling anyar lan desain pribadi kita ing pasar. Tampilake cedhak klem otomatis nalika telpon Qi telpon cedhak lan cepet daya nirkabel, adaptif dhewe kanggo 10W-7.5W-5W, QI Wireless Car Charger iki nggawe sampeyan...

    Hubungi Saiki

  • Universal Fast Qi Wireless Car Charger Mount

    Universal Fast Qi Wireless Car Charger Mount

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Universal Fast Qi Wireless Car Charger Mount Efisiensi pangisi daya mobil nirkabel

    Hubungi Saiki

  • samsung galaxy wireless QI charging pad

    samsung galaxy wireless QI charging pad

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Pengisi Daya Nirkabel adalah pangisi daya inovatif 2019 kita kanggo ponsel QI sing didhukung, iku teknologi paling anyar lan desain pribadi kita ing pasar. Tampilake cedhak klem otomatis nalika telpon Qi telpon cedhak lan cepet daya nirkabel, adaptif dhewe kanggo 10W-7.5W-5W, QI Wireless Car Charger iki nggawe...

    Hubungi Saiki

  • universal charger pad kanggo iPhone lan Android telpon

    universal charger pad kanggo iPhone lan Android telpon

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Pad blanjane nirkabel iku pangisi daya inovatif kita 2019 kanggo telpon seluler sing didhukung QI, teknologi paling anyar lan desain pribadi kita ing pasar. Tampilake cedhak klem otomatis nalika telpon Qi telpon cedhak lan cepet daya nirkabel, adaptif dhewe kanggo 10W-7.5W-5W, QI Wireless Car Charger iki nggawe...

    Hubungi Saiki

  • charger indikator nirkabel cepet induktif kanggo Samsung galaxy

    charger indikator nirkabel cepet induktif kanggo Samsung galaxy

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Cepet Wireless Charger yaiku charger inovatif 2019 kita kanggo telpon seluler sing didhukung QI, teknologi kasebut paling anyar lan desain pribadi kita ing pasar. Tampilake cedhak klem otomatis nalika telpon Qi telpon cedhak lan cepet daya nirkabel, adaptif dhewe kanggo 10W-7.5W-5W, QI Wireless Car Charger iki nggawe...

    Hubungi Saiki

  • Air Vent QI Wireless Car Charger

    Air Vent QI Wireless Car Charger

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Iki Vent Air QI Wireless Car Charger Sambungake pangisi daya nirkabel menyang daya, banjur apa sing kudu dilakoni yaiku kanggo nyelehake ponsel utawa ponsel sing kompatibel karo panrima ing pangisi daya nirkabel, banjur ponsel bisa dikenani biaya. Ora perlu golek kabel data ponsel, ora perlu nyolok kabel lan narik...

    Hubungi Saiki

  • Cara ngganti baterei iPhone kanthi gampang

    Cara ngganti baterei iPhone kanthi gampang

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Kapasitas bathi apel apel 6 6 dipasang saka chip IC berkualitas tinggi sing menehi proteksi super ponsel lan ngawasi otomatis status baterei baterei mobile.UL sing disetel inti baterei sel telpon kanthi Sistem Perlindungan Sirkuit paling anyar njamin baterei iPohne dilindhungi maneh -loading, over-heat, over-charging,...

    Hubungi Saiki

  • Kepiye carane entuk baterei anyar kanggo iphoneku

    Kepiye carane entuk baterei anyar kanggo iphoneku

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikempalken nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterei iPhone 7plus yaiku 2900 mAh, yaiku 150 mAh luwih gedhe tinimbang 2750m mAh Baterei Iphone 6s Plus . Tokoh resmi nuduhake manawa bisa nganti jam luwih dawa tinimbang iPhone 6s Plus. Sayange, kanggo baterei iPhone iki cedhak 3000mAh, Apple isih ora rencana kanggo nglengkapi fungsi kanthi cepet. Pangisi daya...

    Hubungi Saiki

  • Cara ngganti baterei iPhone 8 Plus

    Cara ngganti baterei iPhone 8 Plus

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Apple iPhone 8 Plus minangka telpon apik. umur baterei iPhone saya suwe, kamera (isih) nyengsemake, lan ngisi daya nirkabel minangka sentuhan sing apik, sanajan ora ana sacedhake pesaing Android sajrone sawetara taun. Nanging iki dudu sing paling apik sing bisa sampeyan tuku. Kacepetan sing nggumunake minangka titik...

    Hubungi Saiki

  • Eksternal Wireless iPhone X Charger Case

    Eksternal Wireless iPhone X Charger Case

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Kita kedatangan 2019 kedatangan baru Kasus iPhone XS Max Charger Terintegrasi dengan sel baterai polimer Li-ion yang diimpor, penuh kapasitas besar, aman, pengisian lebih cepat. Kasus baterei + daya telpon nggawe momentum sing kuat. Ana port daya ing sisi saka Case Charger iPhone , iku entuk biaya kanggo baterei lan...

    Hubungi Saiki

  • IPhone XS MAX Battery Case Charger

    IPhone XS MAX Battery Case Charger

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Kaset tektonik iPhone XS Max 2019 sing anyar Tergabung karo sel baterei polimer Li-ion sing diimpor, kapasitas gedhe sing gedhe, aman, luwih cepet. Kasus baterei + daya telpon nggawe momentum sing kuat. Ana port daya ing sisi saka Case Charger iPhone , iku entuk daya kanggo baterei lan ponsel ing wektu sing padha....

    Hubungi Saiki

  • paling apik ing mobil charger nirkabel samsung

    paling apik ing mobil charger nirkabel samsung

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Sampeyan bakal nemu daya nalika ngoperasikake telpon karo mobil QI Car Charger 2019 inovatif iki tanpa nggawa kabel pangisian daya. Nduwèni daya mobil Q iki super gampang kanggo nggunakake miturut ubungan gravitasi pinter; Mung sijine ing telpon, bakal ngawat-ngawati otomatis lan kempal telpon karo daya nirkabel...

    Hubungi Saiki

  • new iphone samsung charger nirkabel

    new iphone samsung charger nirkabel

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Iki pangisi mobil QI yaiku a prabawa utomatic pangisi daya nirkabel cepet karo 3 model poto-adaptif Samsung daya nirkabel cepet (10W), iPhone daya cepet nirkabel (7.5W) lan daya nirkabel standar (5W) .Kanthi kompatibilitas dhuwur, iku: s setelan kanggo samubarang Q didhukung mobiles, jarak daya kurang saka 8mm, lan...

    Hubungi Saiki

  • cahya lan slim iPhone 6 / 6s / 7/8 Plus charger cilik

    cahya lan slim iPhone 6 / 6s / 7/8 Plus charger cilik

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 50 Piece/Pieces

    Iki minangka penjualan panas lan model iPhone Charger , sing kompatibel karo iPhone 6 plus, iPhone 6 plus, iPhone 7 plus lan iPhone 8 plus kapasitas 4000mAh, ketebalan tipis 12.5mm ndadekake pangisi daya iki cahya lan ramping, kanthi cerdas lan nganyarke chip sing ngisi telpon sampeyan mung sedheng telung jam nganti...

    Hubungi Saiki

  • 4000mAh Kapasit Charger kapasitas dhuwur kanggo iPhone

    4000mAh Kapasit Charger kapasitas dhuwur kanggo iPhone

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 50 Piece/Pieces

    Iki minangka penjualan panas lan model iPhone Charger , sing kompatibel karo iPhone 6 plus, iPhone 6 plus, iPhone 7 plus lan iPhone 8 plus kapasitas 4000mAh, ketebalan tipis 12.5mm ndadekake pangisi daya iki cahya lan ramping, kanthi cerdas lan nganyarke chip sing ngisi telpon sampeyan mung sedheng telung jam nganti...

    Hubungi Saiki

  • iPhone case charger kanggo 6 / 6s / 7/8

    iPhone case charger kanggo 6 / 6s / 7/8

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 50 Piece/Pieces

    Iki sale panas lan model anyar iPhone Charger Case , 12.5mm ketebalan tipis ndadekake pangisi daya telpon cahya lan ramping, karo chip cerdas lan nganyari biaya biaya telpon mung 1.5hours kanggo full.We nggunakake misuwur sel telpon baterei lan ora kapasitas palsu .Koleksi baterai lithium polimer sing duwur banget...

    Hubungi Saiki

  • Polymer 3000mAh iphone charger case

    Polymer 3000mAh iphone charger case

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 50 Piece/Pieces

    Iki hot sale lan model anyar iPhone Baterai Kaset , kekandelan tipis 12.5mm ndadekake pangisi daya telpon cahya lan ramping, karo chip cerdas lan nganyari biaya telpon mung 1.5hours kanggo full.We nggunakake misuwur sel baterei sel lan ora kapasitas palsu .Koleksi baterai lithium polimer sing duwur banget ngluwihi...

    Hubungi Saiki

  • Huawei P10 portable charger kapasitas penuh

    Huawei P10 portable charger kapasitas penuh

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei Charger Case ditampilake saka tips follwoing: [PROTECTION & SMART CHOWING POWER] : Kasus TPU Soft nyedhiyakake perlindungan awak; Kripik aman Internal bisa nyegah kasus baterei Huawei saka short-circuiting, overheating lan liwat daya. [EASY TO USE] : Prasaja tombol ON / OFF ing mburi kanggo miwiti utawa...

    Hubungi Saiki

  • Panjab ewu Huawei P9 lite case charger

    Panjab ewu Huawei P9 lite case charger

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei Battery Case ditampilake saka tips follwoing: [PROTECTION & SMART CHOWING POWER] : Kasus TPU Soft nyedhiyakake perlindungan awak; Kripik aman internal bisa nyegah kasus daya saka short-circuiting, overheating lan over charging. [EASY TO USE] : Prasaja tombol ON / OFF ing mburi kanggo miwiti utawa mungkasi...

    Hubungi Saiki

  • Huawei P9 lite case charger power bank

    Huawei P9 lite case charger power bank

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei Charger Case ditampilake saka tips follwoing: [PROTECTION & SMART CHOWING POWER] : Kasus TPU Soft nyedhiyakake perlindungan awak; Kripik aman internal bisa nyegah kasus daya saka short-circuiting, overheating lan over charging. [EASY TO USE] : Prasaja tombol ON / OFF ing mburi kanggo miwiti utawa mungkasi...

    Hubungi Saiki

  • 5000mAh Huawei Charger Kasus on sale

    5000mAh Huawei Charger Kasus on sale

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei Charger Case ditampilake saka tips follwoing: [KAPASITAS TINGGI] : Kapasitas Tinggi lan Lengkap kanggo saben model HAWEI Charger Case [BRACKET DITAMBUNG] : Kapur lan permukaan logam sing bisa didelok bisa ditrapake kanggo pas produk, pembebasan tangan. Desain Kickstand kasedhiya kanggo nonton film / video ing...

    Hubungi Saiki

  • lithium 4000mAh Samsung Galaxy S8 Charger Case

    lithium 4000mAh Samsung Galaxy S8 Charger Case

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Minangka manufacture profesional kanggo iPhone baterei , Huawei Battery , Samsung Battery , lan Battery Baterai kanggo iPhone , Kasus baterei kanggo Samsung lan Battery Baterai kanggo Huawei luwih saka 8 taun, kita SHENZHEN HEQUANQINGNUO ELECTRONIC TECHNOLOGY CO, LTD fokus kualitas tinggi lan kapasitas lengkap. Jeneng...

    Hubungi Saiki

  • Samsung Galaxy S8 Plus Case Charger

    Samsung Galaxy S8 Plus Case Charger

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Samsung Baterai Case minangka pangisi daya bank cahya lan slim kanggo Samsung kanthi desain sing nyenengake lan akeh fungsi. Iku ora mung pengisi daya telpon nanging kasus apik banget nglindhungi telpon saka nyabrang lan nggarap. Kanthi SB Type-C Pengisian Port, sampeyan aja nyusahake kesalahane, awit iku trep kanggo...

    Hubungi Saiki

  • Sumsung Galaxy S8 Case Charger

    Sumsung Galaxy S8 Case Charger

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Samsung Baterai Case minangka pangisi daya bank cahya lan slim kanggo Samsung kanthi desain sing nyenengake lan akeh fungsi. Iku ora mung pengisi daya telpon nanging kasus apik banget nglindhungi telpon saka nyabrang lan nggarap. Kanthi SB Type-C Pengisian Port, sampeyan aja nyusahake kesalahane, awit iku trep kanggo...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • Universal Fast Qi Wireless Car Charger Mount
  • Kepiye carane entuk baterei anyar kanggo iphoneku
  • Cara ngganti baterei iPhone 8 Plus
  • Eksternal Wireless iPhone X Charger Case
  • IPhone XS MAX Battery Case Charger
  • 4000mAh Kapasit Charger kapasitas dhuwur kanggo iPhone
  • iPhone case charger kanggo 6 / 6s / 7/8
  • Polymer 3000mAh iphone charger case
  • Huawei P10 portable charger kapasitas penuh

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki