Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com

Samsung Battery Replacement - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Samsung Battery Replacement)

  • Samsung Galaxy S8 anyar

    Samsung Galaxy S8 anyar

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Penggantian merek anyar kita Samsung galaxy s9 baterei asli baterei sing bisa diisi ulang kanggo ngganti baterei umur sampeyan. Iku 100% kompatibel karo Samsung Galaxy S9, karo kapasitas padha karo baterei s9 asli, ing kualitas dhuwur. Kanthi Samsung s9 iki baterei, bakal nggawa telpon dadi urip sing kapindho....

    Hubungi Saiki

  • Asli ponsel kanggo Samsung A9

    Asli ponsel kanggo Samsung A9

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai Sumsung a9 ponsel ing kualitas apik lan kinerja apik. Kanthi baterei iki, sampeyan ora bakal nandhang sangsara saka daya cendhak, bisa menehi paling sethithik telung dina kanggo telpon sing kuat. IC, desain perpect karo standar kontrol kualitas ketat nggawa metu dhuwur mburi product.This samsung baterei A9 iki...

    Hubungi Saiki

  • Layanan penggantian baterai samsung S7 Edge Li-polimer

    Layanan penggantian baterai samsung S7 Edge Li-polimer

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai Samsung Galaxy S7 Edge nganggo kapasitas baterei polimer 3600mAh Li-ion kapasitas lan IC ganda, papan PCB unggul. Iku kompatibel karo macem-macem baterei Samsung kayata Samsung Galaxy S7 Edge / Galaxy S7 Edge XLTE / Pahlawan 2 / SC-02H / SCV33 / SGH-N611 / SM-G93 / SM-G935F / SM-G935J / SM-G935P / SM-G935R4 /...

    Hubungi Saiki

  • Paket baterei sing bisa diisi ulang liyane saka Samsung S7edge

    Paket baterei sing bisa diisi ulang liyane saka Samsung S7edge

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 50 Piece/Pieces

    Bisa dingerteni manawa USB Type-C bakal ngganti antarmuka USB mikro sing ana minangka standar anyar kanggo data lan antarmuka daya kanggo telpon Android ing mangsa ngarep, nanging seri Samsung Gala xy S7, Samsung Battery S7 Edge pathokan industri, wis ora sengaja ngethok antarmuka kasebut. Sampeyan ngerti, LG G5,...

    Hubungi Saiki

  • 3.8V Baterai polimer Li-ion Samsung S7 Edge

    3.8V Baterai polimer Li-ion Samsung S7 Edge

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 50 Piece/Pieces

    Samsung S7 Edge Battery minangka salah siji saka baterai Samsung paling populer njupuk keuntungan saka kualitas dhuwur, kapasitas lengkap lan tahan lama nggunakake. Iku `s 100% kompatibel kanggo Samsung S7 Edge, ora ana sembarang masalah nganyari occurs.Adopped karo diimpor maju Chip lan kertu baterai kobalt murni...

    Hubungi Saiki

  • Penggantian baterai pinggiran Li-polimer Samsung S7

    Penggantian baterai pinggiran Li-polimer Samsung S7

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 50 Piece/Pieces

    Samsung S7 Edge Battery minangka salah siji saka baterai Samsung paling populer njupuk keuntungan saka kualitas dhuwur, kapasitas lengkap lan tahan lama nggunakake. Iku `s 100% kompatibel kanggo Samsung S7 Edge, ora ana sembarang masalah nganyari occurs.Adopped karo diimpor maju Chip lan kertu baterai kobalt murni...

    Hubungi Saiki

  • Full capacity iphone 6s battery replacement cost

    Full capacity iphone 6s battery replacement cost

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Packed with white box

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Since the beginning of 2018, there has been a burst of iPhone 6s battery replacement trends on the Internet. Netizens from all walks of life have shown great magic power and have replaced their favorite devices with iPhone battery. The reason is that the iPhone 6s battery, which has been in service for about two...

    Hubungi Saiki

  • Tuku Smartphone Iphone 5C Replacement Baterai

    Tuku Smartphone Iphone 5C Replacement Baterai

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Tuku Smartphone Iphone 5C Replacement Baterai HQQN gawé kabeh baterei model saka i Ph siji 4 baterei kanggo baterei iPhone X. IPhone kapasitas batere 5C Iki 1510 mAh, iku nganggo murni kobalt lithium sel baterei Polymer, TI chip. Kinerja kualitas baterai iphone lan iphone padha karo asli. Kabeh produk finest diperiksa...

    Hubungi Saiki

  • lithium rechargeable apple iphone 6s battery

    lithium rechargeable apple iphone 6s battery

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai lithium rechargeable apple iphone 6s ora akihe battery.It nduweni kapasitas super 2200mAh, 485mAh sing luwih dhuwur tinimbang baterei asli iphone.So nganggo kapasitas gedhe iPhone 6s baterei, bakal ngecek telpon sampeyan siyaga wektu siaga. teknologi produksi bisa nggawe baterei kualitas apik. Kabeh sing kita...

    Hubungi Saiki

  • 0 siklus iphone apple 6s battery replacement

    0 siklus iphone apple 6s battery replacement

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai 0 siklus 6 apple iphone 6 iku merek anyar, duwe performa apik minangka baterei asli.Kita nggunakake LiCoO2 eco-ramah materi, aman lan dhuwur Kapadhetan, supaya bisa kuat telpon kabeh day.Better saka Baterei LiNiCoMnO2, baterei iphone 6s duwe umur kerja sing dawa, wektu sing bisa diisi maneh tekan luwih saka...

    Hubungi Saiki

  • IPhone XS MAX Battery Case Charger

    IPhone XS MAX Battery Case Charger

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Kaset tektonik iPhone XS Max 2019 sing anyar Tergabung karo sel baterei polimer Li-ion sing diimpor, kapasitas gedhe sing gedhe, aman, luwih cepet. Kasus baterei + daya telpon nggawe momentum sing kuat. Ana port daya ing sisi saka Case Charger iPhone , iku entuk daya kanggo baterei lan ponsel ing wektu sing padha....

    Hubungi Saiki

  • paling apik ing mobil charger nirkabel samsung

    paling apik ing mobil charger nirkabel samsung

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Sampeyan bakal nemu daya nalika ngoperasikake telpon karo mobil QI Car Charger 2019 inovatif iki tanpa nggawa kabel pangisian daya. Nduwèni daya mobil Q iki super gampang kanggo nggunakake miturut ubungan gravitasi pinter; Mung sijine ing telpon, bakal ngawat-ngawati otomatis lan kempal telpon karo daya nirkabel...

    Hubungi Saiki

  • new iphone samsung charger nirkabel

    new iphone samsung charger nirkabel

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Iki pangisi mobil QI yaiku a prabawa utomatic pangisi daya nirkabel cepet karo 3 model poto-adaptif Samsung daya nirkabel cepet (10W), iPhone daya cepet nirkabel (7.5W) lan daya nirkabel standar (5W) .Kanthi kompatibilitas dhuwur, iku: s setelan kanggo samubarang Q didhukung mobiles, jarak daya kurang saka 8mm, lan...

    Hubungi Saiki

  • Kapabilitas super iPhone 6 Plus Battery replacement

    Kapabilitas super iPhone 6 Plus Battery replacement

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Kanggo ngluwihi wektu siyaga lan wicara iPhone, kita bakal nggolèki baterai kapasitas super kanggo iPhone , dibandhingake karo kapasitas reguler, kapasitas baterai super kapasitas sing njupuk kaluwihan kapasitas sing luwih dhuwur lan tahan suwe. Ana 2200mAh kanggo iPhone 6 Battery , iPhone 6s Battery , iPhone 7...

    Hubungi Saiki

  • Hot sale Apple iPhone 8 repair battery

    Hot sale Apple iPhone 8 repair battery

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Kita duwe kapasitas dhuwur 2200mAh kanggo baterei iPhone 6, baterei iPhone 6s, baterei iPhone 7 , lan baterei iPhone 8 , lan 3300mAh kanggo baterei iPhone 6 Plus, baterei iPhone 6s Plus, baterei iPhone 7 Plus , lan baterei iPhone 8 Plus. kapasitas baterei kanggo iPhone saka standar biasa, sing menehi telpon kanthi...

    Hubungi Saiki

  • Super kapasitas 2200mAh iphone 8 repair battery

    Super kapasitas 2200mAh iphone 8 repair battery

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Kita duwe kapasitas dhuwur 2200mAh kanggo baterei iPhone 6, baterei iPhone 6s, baterei iPhone 7 , lan baterei iPhone 8 , lan 3300mAh kanggo baterei iPhone 6 Plus, baterei iPhone 6s Plus, baterei iPhone 7 Plus , lan baterei iPhone 8 Plus. kapasitas baterei kanggo iPhone saka standar biasa, sing menehi telpon kanthi...

    Hubungi Saiki

  • Lithium polymer rechargeable Huawei Battery

    Lithium polymer rechargeable Huawei Battery

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Ngadopsi IC proteksi pindho kanthi PCB lanjutan, panggantos baterei HQQN Huawei kanthi proteksi overcharge, proteksi over-current lan perlindungan short circuit. Kanthi nggunakake safety and stabil, hi-tech cell battery lithium , kita ngalami test drop, smash test lan test puncture kanggo njamin kualitas sèl baterei ,...

    Hubungi Saiki

  • Huawei P10 Replace Battery Replacement

    Huawei P10 Replace Battery Replacement

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Ngadopsi IC proteksi pindho kanthi PCB lanjutan, panggantos baterei HQQN Huawei kanthi proteksi overcharge, proteksi over-current lan perlindungan short circuit. Kanthi nggunakake safety and stabil, hi-tech cell battery lithium , kita ngalami test drop, smash test lan test puncture kanggo njamin kualitas sèl baterei ,...

    Hubungi Saiki

  • Super kapasitas 3300mAh iPhone 6 Plus Battery

    Super kapasitas 3300mAh iPhone 6 Plus Battery

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    We kudu dhuwur kapasitas 2200mAh kanggo iPhone 6 baterei, iPhone 6s baterei, iPhone 7 baterei, lan iPhone 8 baterei, lan 3300mAh baterei iPhone 6 Plus, 6s iPhone Plus baterei, baterei iPhone 7 Plus, lan baterei iPhone 8 Plus .Wong super kapasitas baterei kanggo iPhone saka standar biasa, sing menehi telpon kanthi...

    Hubungi Saiki

  • Asli Samsung Wigati 8 baterei

    Asli Samsung Wigati 8 baterei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai merek anyar Samsung iki sing dicathet kanggo Samsung mung kanggo cathetan galaksi 8.Bisa lan kapasitas penuh kanthi kualitas merek IC.Our merek kualitas bisa liwat standar GB / T-2014, kabeh item sing diadopsi ing A sel tingkat saka perusahaan public.Plus, kita duwe proses QC sing ketat kanggo mesthekake...

    Hubungi Saiki

  • 100% anyar asli Samsung Galaxy S9 baterei

    100% anyar asli Samsung Galaxy S9 baterei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Penggantian merek anyar kita Samsung galaxy s9 baterei asli baterei sing bisa diisi ulang kanggo ngganti baterei umur sampeyan. Iku 100% kompatibel karo Samsung Galaxy S9, karo kapasitas padha karo baterei s9 asli, ing kualitas dhuwur. Kanthi Samsung s9 iki baterei, bakal nggawa telpon dadi urip sing kapindho....

    Hubungi Saiki

  • Daur ulang Samsung S8 plus panggantos baterei

    Daur ulang Samsung S8 plus panggantos baterei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Penggantian baterei ponsel Samsung smartphone s8plus wis dileksanakake kanthi cetha , kita duwe standar inspeksi QC luwih ketat tinimbang standar pemasok biasa liyane. Kabeh baterai ponsel Samsung dibangun ing inti baterei Grade A +, CE, FCC lan RoHS certified.Our S8 plus battery baterei bakal nyedhiyakake sampeyan...

    Hubungi Saiki

  • Samsung galaxy A8 asli telpon baterei

    Samsung galaxy A8 asli telpon baterei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai gengganti ponsel galaksi A8 saka Samsung ngidini sampeyan seneng ngobrol lan nduwe wektu tunggu siaga sing dawa. Iki nduweni kapasitas sing padha karo baterei Samsung A8 sing asli. Nambahake inti baterei kelas A kanthi IC merek sing misuwur kanggo njamin kualitas lan performa dhuwur. Ana kapasitas penyimpanan...

    Hubungi Saiki

  • Asli baterei Samsung Galaxy A8 sing bisa dicolot

    Asli baterei Samsung Galaxy A8 sing bisa dicolot

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai asli Samsung Galaxy note A9 nduweni kualitas dhuwur lan performa apik. Kita nggunakake sel baterei tingkat karo Seiko IC, kabeh baterai A9 Samsung bakal diuji 3 kali paling sethithik. Standar inspeksi ketat nggawe baterei telpon ing kualitas stabil lan banget populer ing pasar. Sugeng rawuh tatanan ujicoba...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • Samsung Galaxy S8 anyar
  • Layanan penggantian baterai samsung S7 Edge Li-polimer
  • Full capacity iphone 6s battery replacement cost
  • Tuku Smartphone Iphone 5C Replacement Baterai
  • lithium rechargeable apple iphone 6s battery
  • 0 siklus iphone apple 6s battery replacement
  • IPhone XS MAX Battery Case Charger
  • Kapabilitas super iPhone 6 Plus Battery replacement
  • Hot sale Apple iPhone 8 repair battery
  • Super kapasitas 2200mAh iphone 8 repair battery
  • Huawei P10 Replace Battery Replacement
  • Super kapasitas 3300mAh iPhone 6 Plus Battery
  • Asli Samsung Wigati 8 baterei
  • 100% anyar asli Samsung Galaxy S9 baterei
  • Daur ulang Samsung S8 plus panggantos baterei
  • Samsung galaxy A8 asli telpon baterei
  • Asli baterei Samsung Galaxy A8 sing bisa dicolot

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki