Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com

Samsung Battery - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Samsung Battery)

  • 3000mAh baterai panggantos Samsung Galaxy S8

    3000mAh baterai panggantos Samsung Galaxy S8

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai Samsung Galaxy S8 iki wis ana ing standar kontrol kualitas sing ketat, kanggo mesthekake manawa baterei maneh, pangiriman kacepetan dhuwur lan efisiensin. Sawise 500times ngisi daya siklus, baterei telpon S8 iki bakal nyimpen 80% kapasitas. kinerja sempurna. Saben 12 wulan babar pisan, sertifikat FCC CE RoHS...

    Hubungi Saiki

  • Baterei Samsung galaxy s8

    Baterei Samsung galaxy s8

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai ponsel Samsung galaxy s8 iki bisa cocog karo telpon sampeyan, ukurane padha karo baterei s8 sing asli. Kapasitas, lan siklus 100% 0, kita mung nggunakake inti baterai merek tingkat lan IC kanggo njamin quality.The upgrade IC kontrol bakal nglindhungi telpon Samsung marang liwat dadi panas, liwat daya lan...

    Hubungi Saiki

  • Samsung Galaxy S8 anyar

    Samsung Galaxy S8 anyar

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Penggantian merek anyar kita Samsung galaxy s9 baterei asli baterei sing bisa diisi ulang kanggo ngganti baterei umur sampeyan. Iku 100% kompatibel karo Samsung Galaxy S9, karo kapasitas padha karo baterei s9 asli, ing kualitas dhuwur. Kanthi Samsung s9 iki baterei, bakal nggawa telpon dadi urip sing kapindho....

    Hubungi Saiki

  • Pengganti baterei ponsel Samsung smartphone s8plus

    Pengganti baterei ponsel Samsung smartphone s8plus

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Penggantian baterei ponsel Samsung smartphone s8plus wis dileksanakake kanthi cetha , kita duwe standar inspeksi QC luwih ketat tinimbang standar pemasok biasa liyane. Kabeh baterai ponsel Samsung dibangun ing inti baterei Grade A +, CE, FCC lan RoHS certified.Our S8 plus battery baterei bakal nyedhiyakake sampeyan...

    Hubungi Saiki

  • Samsung galaxy s9 baterai telpon panggantos

    Samsung galaxy s9 baterai telpon panggantos

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    1.Baterai genggam Samsung galaxy s9 ing kapasitas penuh lan nyata 3000mAh.It wis ing go go 100% lengkap testing sadurunge dikirim out.The dhuwur standar samusng S9 baterei bakal nggawa ponsel sampeyan life.All anyar kita Cell Phone Baterei diadopsi karo materi baterei polimer lithium murni cobalt, kita mung nggunakake...

    Hubungi Saiki

  • iPhone X kapasitas gedhe bank daya

    iPhone X kapasitas gedhe bank daya

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Kasus baterai iPhone dirancang ora mung tutup telpon nanging uga anyar upgrade bank daya gedhe , nanging luwih kuwat lan kuwat saka bank daya karo kapasitas gedhe lan nyata. Terintegrasi desain ultra tipis lan cahya, pangisian daya pengisian daya baterai luwih cepet, tegangan output cerdas, kasus baterei iphone iki...

    Hubungi Saiki

  • Baterei Samsung galaxy a8

    Baterei Samsung galaxy a8

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai gengganti ponsel galaksi A8 saka Samsung ngidini sampeyan seneng ngobrol lan nduwe wektu tunggu siaga sing dawa. Iki nduweni kapasitas sing padha karo baterei Samsung A8 sing asli. Nambahake inti baterei kelas A kanthi IC merek sing misuwur kanggo njamin kualitas lan performa dhuwur. Ana kapasitas penyimpanan...

    Hubungi Saiki

  • asli Samsung Galaxy note a9 battery

    asli Samsung Galaxy note a9 battery

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Original Samsung Galaxy note a9 battery ing kualitas dhuwur lan kinerja apik. Kita nggunakake sel baterei tingkat karo Seiko IC, kabeh Baterai A9 Samsung kita bakal diuji 3times paling sethithik. Standar inspeksi ketat nggawe baterei telpon ing kualitas stabil lan banget populer ing pasar. Sugeng rawuh kahanan nyoba...

    Hubungi Saiki

  • 2019 hot sale Sumsung a9 baterai ponsel

    2019 hot sale Sumsung a9 baterai ponsel

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai Sumsung a9 ponsel ing kualitas apik lan kinerja apik. Kanthi baterei iki, sampeyan ora bakal nandhang sangsara saka daya cendhak, bisa menehi sampeyan paling sethithik saklawasé telpon kanthi apik. IC, desain perpect karo standar kontrol kualitas ketat nggawa metu dhuwur mburi product.This samsung baterei A9...

    Hubungi Saiki

  • kasus baterei sing bisa dikenani biaya kanggo iPhone 6 plus

    kasus baterei sing bisa dikenani biaya kanggo iPhone 6 plus

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Iphone 6s Plus Baterai Case iki apik banget pangisi daya kanggo iPhone, kita njamin kualitas barang saben piece.Do kualitas ndhuwur karo competitive price, Desain Customized availabel, OEM & ODM are welcome.We duwe tim desainer, supaya bisa desain kanggo sampeyan gumantung ing requirement.It'sa tutup telpon...

    Hubungi Saiki

  • Long umur Samsung cathetan 8 baterei telpon Android

    Long umur Samsung cathetan 8 baterei telpon Android

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Cathetan Samsung 8 baterei telpon Android nduweni kapasitas 3300mAh, jinis baterei polimer lithium, dilengkapi karo chip khusus kanggo ngreksa ponsel pinter saka over heating, short-circuit, over charge lan over discharging.This baterai telpon gantian bakal 100 % kompatibel karo Samsung Note 8.Kita uga duwe baterai...

    Hubungi Saiki

  • IPhone daya pinter eksternal ngisi daya

    IPhone daya pinter eksternal ngisi daya

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Plus baterei Iphone 6 kesengsem persil saka partners donya karo desain apik banget lan fungsi unik saka tips ing ngisor iki: 1) 4800mAh baterei gedhe kapasitas baterei Case Kanggo iPhone 6 plus / 6s plus 2) cilik Hard nyegah iPhone saka goresan, bledug lan karusakan 3) Kasus kanggo Apple iPhone 6 plus / 6s plus karo...

    Hubungi Saiki

  • 4800mAh apple case smart battery case 6s plus

    4800mAh apple case smart battery case 6s plus

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Kualitas dan layanan Iphone 6s Plus : 1) Saka bahan mentah kanggo produk rampung, saben proses diuji lan dikontrol kanthi profesional lan tegas dening mesin lan buruh profesional kita. 2) Kabeh produk kita disetujoni dening CE, sertifikat RoHS

    Hubungi Saiki

  • Baterai Baterai Polimer iPhone 5S Customized

    Baterai Baterai Polimer iPhone 5S Customized

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterai Baterai Polimer iPhone 5S Customized Shenzhen HQQNUO Baterei polimer lithium khusus kanggo iPhone luwih saka 7 taun. Baterei iPhone 5S kita nganggo TI chip, account sel baterei kobalt murni anyar. saengga bisa nindakake performa apik ing urip baterei, sawise siklus 500 kali isih duwe kapasitas minimal 80%. Iku...

    Hubungi Saiki

  • IPhone 5 Customized New Battery Baterai Kanggo Repair

    IPhone 5 Customized New Battery Baterai Kanggo Repair

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    New iPhone 5 Baterei Baterei Kanggo Layanan Diposaken Kapasitas baterai iPhone 5 iki 1440 mAh, cocok kanggo baterei iphone Repaire lan Service Maintenance sawise -sale. Kabeh bahan mentah sing dipigunakaké minangka bahan anyar lan berkualitas tinggi kanthi kontrol kualitas sing ketat, prodhuk final dicenthang kaping 3...

    Hubungi Saiki

  • Baterai eksternal plastik Iphone 4800mah

    Baterai eksternal plastik Iphone 4800mah

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Kasus baterai Iphone 7 Plus Sell ​​Points: 1.Support Untuk transmisi data asli telpon, dan charging.2.Built-in 4800mAh baterai polimer berkualitas tinggi.3.Super desain tipis, ketebalan yang sama dengan kasus pelindung biasa 4.3.5mm audio jack, support earphone calling and music. Kasus baterei iphone dirancang kanggo...

    Hubungi Saiki

  • Ganti Baterei Lithium Lechium Apple iPhone 5C

    Ganti Baterei Lithium Lechium Apple iPhone 5C

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterei ponsel Apple bisa diganti, nanging baterei iPhone bisa diganti utawa ora. Apa maneh, nalika nilai puncak ponsel Apple sing anyar dituku mudhun ing ngisor 80% sajrone setahun, Baterei Cell telpon bisa diganti kanthi gratis Ing wektu iki, sampeyan mung kudu mriksa manawa telpon kasebut ana ing garansi. . Yen...

    Hubungi Saiki

  • Apple iphone cadangan ulang isi baterei

    Apple iphone cadangan ulang isi baterei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Iphone 8 plus baterei kanthi desain unik tanpa dagu, rancangan sleek design.It `s efektif ngalangi telpon pinter saka goresan lan gagal. Kanthi desain pangisian daya lan sinkronisasi sing luwih maju, sampeyan bisa ngisi telpon sampeyan lan nggunakake ponsel bebarengan. daya iki 5V1A karo sel baterei safety, kasus...

    Hubungi Saiki

  • Telpon iPhone tahan lama lan nirkabel biaya telpon

    Telpon iPhone tahan lama lan nirkabel biaya telpon

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Kasus pengisi daya portabel bisa diisi ulang iPhone 8 Plus kasus baterei dibangun ing 4800mAh lithium polimer sing bisa diisi ulang baterei sing safety. Minangka seller, kita uga nggunakake kasus iki, iku pancene apik banget kanggo duwe kasus baterei iki kanthi desain ringan lan slim, ngisi telpon kanthi cepet,...

    Hubungi Saiki

  • Tuku Baterai Apple Iphone SE Ing Line

    Tuku Baterai Apple Iphone SE Ing Line

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Dokumen Apple internal nuduhake yen manawa baterei iPhone mbesuk ora ana gandhengane karo baterei, mula Genius Bar utawa toko sing sah bisa nglirwakake baterei iPhone pihak katelu lan layanan biasane, ngisi biaya ndandani normal, tanpa meksa pangguna ngganti baterei Apple resmi resmi. Yen babar pisan utawa ndandani...

    Hubungi Saiki

  • iPhone 8 Plus tipis Portable case Charger

    iPhone 8 Plus tipis Portable case Charger

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Kaset batere Iphone 8 Plus dikonfigurasi karo kapasitas gedhe 4800mAh baterei lithim, Kasus TPU sing lembut nyedhiyakake perlindungan awak; Kripik aman internal bisa nyegah kasus daya saka short-circuiting, overheating lan liwat charging.We duwe kontrol kualitas sing ketat, pengawasan diwiwiti saka raw material...

    Hubungi Saiki

  • Cover Shell Iphone minangka pangisi daya baterei sing bisa diisi ulang

    Cover Shell Iphone minangka pangisi daya baterei sing bisa diisi ulang

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Minangka pengisi daya telpon anyar inovatif 2019 , kasus baterei iPhone X menehi pengalaman sing nyenengake. Sampeyan ora perlu njupuk bank daya abot ing kasus seluler tanpa daya maneh, kasus baterei tipe anyar iki minangka kasus shell sakaligus sing nganggo pangisi daya sing tipis lan cahya. Para penggerak nggawe...

    Hubungi Saiki

  • Pengisi daya Iphone Back kanggo bank daya bisa diisi ulang

    Pengisi daya Iphone Back kanggo bank daya bisa diisi ulang

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    IPhone 7 Plus baterei Case uga cocog kanggo daya mobile iPhone 8 Plus, `s tutup lengkap & desain lampu bobot tinggi nglindhungi telpon marang gulung saben dinten lan luh, sampeyan bakal aran nyaman kanggo nggunakake nalika ngisi daya phone.We nggunakake daya digital pinter manajemen sing ngidini produk kita terus...

    Hubungi Saiki

  • Baterai Telpon Bisa Digunakake maneh Baterai iPhone 7

    Baterai Telpon Bisa Digunakake maneh Baterai iPhone 7

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces

    Baterei Telpon Polimer Apple dibangun ing saben iPhone, iPad, iPod, Apple Watch, MacBook, lan AirPods kanggo mbantu nindakake kabeh kedadeyan. Sinau luwih lengkap babagan baterei lan supaya bisa nyedhaki potensial sajrone urip sing migunani, sanajan ngluwihi urip sing migunani. Lan w hy nggunakake baterei litium-ion?...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • 3000mAh baterai panggantos Samsung Galaxy S8
  • Baterei Samsung galaxy s8
  • Samsung Galaxy S8 anyar
  • Pengganti baterei ponsel Samsung smartphone s8plus
  • Samsung galaxy s9 baterai telpon panggantos
  • iPhone X kapasitas gedhe bank daya
  • Baterei Samsung galaxy a8
  • asli Samsung Galaxy note a9 battery
  • 2019 hot sale Sumsung a9 baterai ponsel
  • kasus baterei sing bisa dikenani biaya kanggo iPhone 6 plus
  • Long umur Samsung cathetan 8 baterei telpon Android
  • IPhone daya pinter eksternal ngisi daya
  • Baterai Baterai Polimer iPhone 5S Customized
  • IPhone 5 Customized New Battery Baterai Kanggo Repair
  • Ganti Baterei Lithium Lechium Apple iPhone 5C
  • Apple iphone cadangan ulang isi baterei
  • Telpon iPhone tahan lama lan nirkabel biaya telpon
  • Tuku Baterai Apple Iphone SE Ing Line
  • Pengisi daya Iphone Back kanggo bank daya bisa diisi ulang
  • Baterai Telpon Bisa Digunakake maneh Baterai iPhone 7

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki