Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com

Wireless Charging Pad - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 22 Produk kanggo Wireless Charging Pad)

  • Mobil Ponsel Stand Mobil Gunung Qi Wireless Charger

    Mobil Ponsel Stand Mobil Gunung Qi Wireless Charger

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Sampeyan bakal nemu daya nalika ngoperasikake telpon karo mobil QI Car Charger 2019 inovatif iki tanpa nggawa kabel pangisian daya. Nduwèni daya mobil Q iki super gampang kanggo nggunakake miturut ubungan gravitasi pinter; Mung sijine ing telpon, bakal ngawat-ngawati otomatis lan kempal telpon karo daya nirkabel...

    Hubungi Saiki

  • Samsung Iphone QI tanpa kabel

    Samsung Iphone QI tanpa kabel

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Iki QI Car Charger universal kanggo Smartphone Qi Enabled saka 4.0 nganti 6.2 inci kayata Samsung Galaxy S9 / S9 Plus / S8 / S8 Plus / S7 / Note8, iPhone X / 8/8 Plus lan liyane (Cathetan: Please don`t put kasus sing akeh banget, Ring Holder utawa Pop Sockets ing telpon) Desain kompak lan entheng cocok kanggo nggawa...

    Hubungi Saiki

  • magnetik QI mobil pangisi daya kanggo Iphone lan Sumsung

    magnetik QI mobil pangisi daya kanggo Iphone lan Sumsung

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Iki minangka tipe anyar saka jeneng pangisi daya ponsel QI Car Charger , desain unik lan kinerja multifungsi nggawe sampeyan aman nyopir tanpa mblokir nggoleki, ora mung basis magnetik kanggo sampeyan kanggo nyelehake seluler ing kasus ngeculake nanging uga bank daya inovatif tanpa kabel kanggo ngisi daya telpon sing...

    Hubungi Saiki

  • Pengisi daya ponsel nirkabel QI kanggo mobil

    Pengisi daya ponsel nirkabel QI kanggo mobil

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Sampeyan bakal nemu daya nalika ngoperasikake telpon kanthi 2019 inovatif Wireless Charging Pad tanpa nggawa jinis kabel ngisi. Pad Wireless Charging diklarifikasi kanggo Samsung Wireless Charging Pad, Iphone Charging Pad, Samsung Charging Pad Pemegang Wireless Car Charger ini gampang banget kanggo nggunakake...

    Hubungi Saiki

  • Stasiun Pengisi Telepon tanpa kabel Wireless QI

    Stasiun Pengisi Telepon tanpa kabel Wireless QI

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Stasiun Pengisi Telepon tanpa kabel Wireless QI Mobil Charger Nirkabel Otomatis Air Vent Phone Mount Holder. Sensing Otomatis Inframerah sing Dibangun, lan Motor Gear drive. Dhukungan Samsung S9 / S9 + / Note8 / S8 + / S8 / Note5 / S7 pinggiran / S7 / S6 pinggiran plus / S6 pinggiran /

    Hubungi Saiki

  • Universal Fast Qi Wireless Car Charger Mount

    Universal Fast Qi Wireless Car Charger Mount

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Universal Fast Qi Wireless Car Charger Mount Efisiensi pangisi daya mobil nirkabel

    Hubungi Saiki

  • paling apik ing mobil charger nirkabel samsung

    paling apik ing mobil charger nirkabel samsung

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Sampeyan bakal nemu daya nalika ngoperasikake telpon karo mobil QI Car Charger 2019 inovatif iki tanpa nggawa kabel pangisian daya. Nduwèni daya mobil Q iki super gampang kanggo nggunakake miturut ubungan gravitasi pinter; Mung sijine ing telpon, bakal ngawat-ngawati otomatis lan kempal telpon karo daya nirkabel...

    Hubungi Saiki

  • Eksternal Wireless iPhone X Charger Case

    Eksternal Wireless iPhone X Charger Case

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Kita kedatangan 2019 kedatangan baru Kasus iPhone XS Max Charger Terintegrasi dengan sel baterai polimer Li-ion yang diimpor, penuh kapasitas besar, aman, pengisian lebih cepat. Kasus baterei + daya telpon nggawe momentum sing kuat. Ana port daya ing sisi saka Case Charger iPhone , iku entuk biaya kanggo baterei lan...

    Hubungi Saiki

  • Cek huawei P10 eksternal pad cilik

    Cek huawei P10 eksternal pad cilik

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Huawei Charger Case ditampilake saka tips follwoing: [PROTECTION & SMART CHOWING POWER] : Kasus TPU Soft nyedhiyakake perlindungan awak; Kripik aman internal bisa nyegah kasus daya saka short-circuiting, overheating lan over charging. [EASY TO USE] : Prasaja tombol ON / OFF ing mburi kanggo miwiti utawa mungkasi...

    Hubungi Saiki

  • 4000mAh Samsung Charging S8 case cell

    4000mAh Samsung Charging S8 case cell

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Minangka manufacture profesional kanggo iPhone baterei , Huawei Battery , Samsung Battery , lan Battery Baterai kanggo iPhone , Kasus baterei kanggo Samsung lan Battery Baterai kanggo Huawei luwih saka 8 taun, kita SHENZHEN HEQUANQINGNUO ELECTRONIC TECHNOLOGY CO, LTD fokus kualitas tinggi lan kapasitas lengkap. Jeneng...

    Hubungi Saiki

  • Pad pengisian portabel kanggo Samsung Galaxy S8 Plus

    Pad pengisian portabel kanggo Samsung Galaxy S8 Plus

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Kasus Samsung S8 Plus dilengkapi wektu sertifikat CE / RoHS / FC / PSE. Saben Kasus Samsung S8 Baterai bakal entuk proses inspeksi sing ketat kanggo mesthekake yen kabeh mau sampurna sadurunge metu saka pabrik. Baterai Samsung Baterai minangka pangisi daya cahya lan slim kanggo Samsung kanthi desain sing nyenengake...

    Hubungi Saiki

  • Kapasitas pad pengisi daya nirkabel kanggo telpon

    Kapasitas pad pengisi daya nirkabel kanggo telpon

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Ponsel Fantasi Ponsel Wirelss Mobil Mount Charger Pakaryan karo kabeh Piranti Qi! - Pengisi daya mobil nirkabel QI iki kompatibel karo smartphone X / 8/8 Plus, Samsung Galaxy Note 8, Note 5, S6 Edge +, S7 lan S7 Edge, Nokia 9, Nexus 5/6 lan ponsel cerdas nirkabel liyane sing aktif ing Qi. 10W ngisi daya kanggo piranti...

    Hubungi Saiki

  • Pad Charger Nirkabel Portable

    Pad Charger Nirkabel Portable

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Ponsel Fantasi Ponsel Wirelss Mobil Mount Charger Pakaryan karo kabeh Piranti Qi! - Pengisi daya mobil nirkabel QI iki kompatibel karo smartphone X / 8/8 Plus, Samsung Galaxy Note 8, Note 5, S6 Edge +, S7 lan S7 Edge, Nokia 9, Nexus 5/6 lan ponsel cerdas nirkabel liyane sing aktif ing Qi. 10W ngisi daya kanggo piranti...

    Hubungi Saiki

  • Apple ipad tablet pinter eksternal iPhone 7 Plus

    Apple ipad tablet pinter eksternal iPhone 7 Plus

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Iphone 7 plus Case Charger karo desain unik tanpa dagu, desain sleek sleek design.It nyegah ponsel pintar sampeyan saka goresan lan gagal. Kanthi desain canggih lan sinkronisasi, sampeyan bisa ngisi telpon lan nggunakake ponsel bebarengan. Outout daya punika 5V1A karo sel baterei safety, kasus baterei iphone iki duwe...

    Hubungi Saiki

  • Portable charging phone case iPhone 7

    Portable charging phone case iPhone 7

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    iPhone 7 Charger Case kualifikasi saka merek. Papan sirkuit merek bakal ngilangi daya kanggo nyegah pambrontakan saka ngisi daya overcharging.and minangka sel baterei keamanan , nduweni fungsi perlindungan over-current lan fungsi proteksi termal, saiki output stabil bakal nglindhungi telpon lan baterei. Kanthi...

    Hubungi Saiki

  • Air Vent QI Wireless Car Charger

    Air Vent QI Wireless Car Charger

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Iki Vent Air QI Wireless Car Charger Sambungake pangisi daya nirkabel menyang daya, banjur apa sing kudu dilakoni yaiku kanggo nyelehake ponsel utawa ponsel sing kompatibel karo panrima ing pangisi daya nirkabel, banjur ponsel bisa dikenani biaya. Ora perlu golek kabel data ponsel, ora perlu nyolok kabel lan narik...

    Hubungi Saiki

  • universal charger pad kanggo iPhone lan Android telpon

    universal charger pad kanggo iPhone lan Android telpon

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Pad blanjane nirkabel iku pangisi daya inovatif kita 2019 kanggo telpon seluler sing didhukung QI, teknologi paling anyar lan desain pribadi kita ing pasar. Tampilake cedhak klem otomatis nalika telpon Qi telpon cedhak lan cepet daya nirkabel, adaptif dhewe kanggo 10W-7.5W-5W, QI Wireless Car Charger iki nggawe...

    Hubungi Saiki

  • samsung galaxy wireless QI charging pad

    samsung galaxy wireless QI charging pad

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Pengisi Daya Nirkabel adalah pangisi daya inovatif 2019 kita kanggo ponsel QI sing didhukung, iku teknologi paling anyar lan desain pribadi kita ing pasar. Tampilake cedhak klem otomatis nalika telpon Qi telpon cedhak lan cepet daya nirkabel, adaptif dhewe kanggo 10W-7.5W-5W, QI Wireless Car Charger iki nggawe...

    Hubungi Saiki

  • Best QI Wireless Iphone Car Charger

    Best QI Wireless Iphone Car Charger

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Best QI Wireless Iphone Car Charger Operasi siji-tangan - Pasang menyang njero ruangan. Cukup mlebukake telpon menyang gunung pangisi daya mobil nirkabel lan gunung gunung tangan aman genggeman telpon supaya ora bakal tiba metu. Super nyaman! Tampilake Adjustable - Ball poros gabungan nyedhiyakake macem-macem...

    Hubungi Saiki

  • samsung lan ipad nirkabel charging pad

    samsung lan ipad nirkabel charging pad

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    QI Wireless Car Charger yaiku charger inovatif 2019 kanggo telpon QI sing didhukung, teknologi kasebut paling anyar lan desain pribadi kita ing pasar. Tampilake cedhak klem otomatis nalika telpon Qi telpon cedhak lan cepet daya nirkabel, adaptif dhewe kanggo 10W-7.5W-5W, QI Wireless Car Charger iki nggawe sampeyan...

    Hubungi Saiki

  • Iphone X Slim Power Case Charging

    Iphone X Slim Power Case Charging

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Kasus baterei Iphone X minangka pangisi daya inovatif kanggo model anyar iPhone X nduweni daya tarik sing apik. Versi proteksi lengkap: Nguripake bezel alus lan fleksibel nglindhungi scree nalika telpon pasuryan mudhun ing tabel. Sabanjure, polimer 3000mah baterai ndadekake pangisi daya cilik iki lan bobot entheng,...

    Hubungi Saiki

  • iPhone 7 lithium power bank charging case

    iPhone 7 lithium power bank charging case

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Cilik baterei Iphone 7 njupuk kaluwihan saka kapasitas amba, desain slim, pangayoman lengkap lan kualitas dhuwur. Kanthi nggunakake chip pinter upgrade, arus keluaran kanthi otomatis ngontrol lan nggeser daya luwih stabil. Audio + Tanggal Transmisi entuk Pengisian, ngrungokake lagu, lan tanggal transmisi tanpa nyopot...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • Mobil Ponsel Stand Mobil Gunung Qi Wireless Charger
  • Samsung Iphone QI tanpa kabel
  • Stasiun Pengisi Telepon tanpa kabel Wireless QI
  • Universal Fast Qi Wireless Car Charger Mount
  • Eksternal Wireless iPhone X Charger Case
  • Iphone X Slim Power Case Charging
  • iPhone 7 lithium power bank charging case

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki