Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com

Wireless Phone Charger - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Wireless Phone Charger)

  • Pengisi daya QI standar iPhone Charger Baterai Nirkabel

    Pengisi daya QI standar iPhone Charger Baterai Nirkabel

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    iPhone 6 Battery Case digunakake kanggo ngisi daya iPhone seluler minangka baterei sing kapindho. Iku ora mung iPhone nglindhungi cilik, nanging uga pengisi daya. Cahya, slim lan kelangan ndadekake kasus Baterai iPhone luwih kompetitif tinimbang bank daya , kanthi nggunakake cangkang karet keras lan alus, jenis...

    Hubungi Saiki

  • Pengisi daya baterei iPhone 6

    Pengisi daya baterei iPhone 6

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Kasus Baterai iPhone 6 nduweni kaluwihan liyane competitive sing dirancang kanggo luwih apik nggunakake, kayata proteksi kamera, Perlengkapan Paket lengkap, lan desain posisi bolongan sing akurat. Gaya asli tanpa dagu ndadekake kasus luwih menarik. Kanthi kapasitas lan ukuran baterei sing beda-beda, Case Baterai...

    Hubungi Saiki

  • 5V 1A kasus baterei telpon kanggo iphone7

    5V 1A kasus baterei telpon kanggo iphone7

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Kasus Baterai Samsung Galaxy katon saka cahya lan slim kanggo ngisi daya baterei iphone 7, kasus baterei iki kompatibel karo iPhone 7/8 (4.7inch), nglindhungi iPhone saka sing dicelupake lan digoreng, perlindungan 360 derajat ngluwihi umur iPhone. Iku penting kanggo lelungan, kemah, lelungan lan lelungan bisnis....

    Hubungi Saiki

  • Pengisi daya baterei njaba nirkabel kanggo iPhone

    Pengisi daya baterei njaba nirkabel kanggo iPhone

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Kasus Baterai Samsung 7 kualifikasi saka merek. Papan sirkuit merek bakal ngilangi daya kanggo nyegah pambrontakan saka ngisi daya overcharging.and minangka sel baterei keamanan , nduweni fungsi perlindungan over-current lan fungsi proteksi termal, saiki output stabil bakal nglindhungi telpon lan baterei. Kanthi...

    Hubungi Saiki

  • iPhone 7 lithium power bank charging case

    iPhone 7 lithium power bank charging case

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Cilik baterei Iphone 7 njupuk kaluwihan saka kapasitas amba, desain slim, pangayoman lengkap lan kualitas dhuwur. Kanthi nggunakake chip pinter upgrade, arus keluaran kanthi otomatis ngontrol lan nggeser daya luwih stabil. Audio + Tanggal Transmisi entuk Pengisian, ngrungokake lagu, lan tanggal transmisi tanpa nyopot...

    Hubungi Saiki

  • kasus baterei apel nirkabel eksternal 8

    kasus baterei apel nirkabel eksternal 8

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Reguler karo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Sanajan IOS loro-lorone ngirit listrik lan sistem optimisasi wis rampung, nanging sawise kepengin banget "kamulyan raja", sanajan apel 3 ngisi saben dina, yen aku tiba alarm baterei, utawa cepet-cepet golek biaya lokal, utawa njupuk bandha sing dakkirim, aku muncul ing pungkasan, luwih kurang bandha bandha...

    Hubungi Saiki

  • QI standar iPhone 8 eksternal maneh cilik

    QI standar iPhone 8 eksternal maneh cilik

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Punika gaya anyar saka baterai adsorpsi magnetik gaya inovatif kanggo ponsel iphone, kasus baterei iphone 8 iki minangka pangisi daya panggung shell kanggo multipurpose, pisanane yaiku kerang perlindungan lengkap nglindhungi ponselmu kanthi saksama lan supaya ora dirugihake kanthi sengaja mudhun, Kapindho iku...

    Hubungi Saiki

  • Iphone X Slim Power Case Charging

    Iphone X Slim Power Case Charging

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Kasus baterei Iphone X minangka pangisi daya inovatif kanggo model anyar iPhone X nduweni daya tarik sing apik. Versi proteksi lengkap: Nguripake bezel alus lan fleksibel nglindhungi scree nalika telpon pasuryan mudhun ing tabel. Sabanjure, polimer 3000mah baterai ndadekake pangisi daya cilik iki lan bobot entheng,...

    Hubungi Saiki

  • Kaset sing bisa diisi ulang saka iPhone lan tahan rambute

    Kaset sing bisa diisi ulang saka iPhone lan tahan rambute

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    iPhone Baterai kasus iki gaya anyar kita pangisi daya karo akeh jaminan kualitas competitive: a.12 Warranty sasi b.CE, RoHS, sertifikat FCC c.Comply karo deteksi hardware standar d.Intelligent sirkuit pangayoman, aman lan dipercaya e.Intelligent ngalih desain, kanthi efektif ndawakake umur baterei, hemat energi, lan...

    Hubungi Saiki

  • iPhone X kapasitas gedhe bank daya

    iPhone X kapasitas gedhe bank daya

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Kasus baterai iPhone dirancang ora mung tutup telpon nanging uga anyar upgrade bank daya gedhe , nanging luwih kuwat lan kuwat saka bank daya karo kapasitas gedhe lan nyata. Terintegrasi desain ultra tipis lan cahya, pangisian daya pengisian daya baterai luwih cepet, tegangan output cerdas, kasus baterei iphone iki...

    Hubungi Saiki

  • Pengisi daya iPhone minangka bank daya nirkabel

    Pengisi daya iPhone minangka bank daya nirkabel

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Baterai Iphone 6 Plus nduweni kapasitas gedhe 4800mah minangka bank daya lengkap sing kuwat lan bisa diisi ulang. Sing ora perlu kabel kanggo ngisi daya lan indikator tingkat daya, sampeyan bakal ambruk luwih gampang kanggo nggunakake. Jaket ramah lingkungan nyegah bekas driji & grease Non-slip.better pegangan....

    Hubungi Saiki

  • kasus baterei sing bisa dikenani biaya kanggo iPhone 6 plus

    kasus baterei sing bisa dikenani biaya kanggo iPhone 6 plus

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Iphone 6s Plus Baterai Case iki apik banget pangisi daya kanggo iPhone, kita njamin kualitas barang saben piece.Do kualitas ndhuwur karo competitive price, Desain Customized availabel, OEM & ODM are welcome.We duwe tim desainer, supaya bisa desain kanggo sampeyan gumantung ing requirement.It'sa tutup telpon...

    Hubungi Saiki

  • IPhone daya pinter eksternal ngisi daya

    IPhone daya pinter eksternal ngisi daya

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Plus baterei Iphone 6 kesengsem persil saka partners donya karo desain apik banget lan fungsi unik saka tips ing ngisor iki: 1) 4800mAh baterei gedhe kapasitas baterei Case Kanggo iPhone 6 plus / 6s plus 2) cilik Hard nyegah iPhone saka goresan, bledug lan karusakan 3) Kasus kanggo Apple iPhone 6 plus / 6s plus karo...

    Hubungi Saiki

  • 4800mAh apple case smart battery case 6s plus

    4800mAh apple case smart battery case 6s plus

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Kualitas dan layanan Iphone 6s Plus : 1) Saka bahan mentah kanggo produk rampung, saben proses diuji lan dikontrol kanthi profesional lan tegas dening mesin lan buruh profesional kita. 2) Kabeh produk kita disetujoni dening CE, sertifikat RoHS

    Hubungi Saiki

  • Baterai eksternal plastik Iphone 4800mah

    Baterai eksternal plastik Iphone 4800mah

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Kasus baterai Iphone 7 Plus Sell ​​Points: 1.Support Untuk transmisi data asli telpon, dan charging.2.Built-in 4800mAh baterai polimer berkualitas tinggi.3.Super desain tipis, ketebalan yang sama dengan kasus pelindung biasa 4.3.5mm audio jack, support earphone calling and music. Kasus baterei iphone dirancang kanggo...

    Hubungi Saiki

  • 4800mAh kapasitas pangisi daya ponsel iPhone gedhe

    4800mAh kapasitas pangisi daya ponsel iPhone gedhe

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Kaset Baterai Iphone 7 Plus minangka baterei eksternal lan pangisi daya kanggo iphone 7 plus , iku portabel, trep, gampang digunakake kanthi kapasitas 4800mAh.The dhuwur kanggo kasus sing qualified saka merek. Kita nggunakake sirkuit papan sirkuit, bakal ngilangi daya kanggo nyegah bledosan saka ngisi daya. Sampeyan...

    Hubungi Saiki

  • Apple iphone cadangan ulang isi baterei

    Apple iphone cadangan ulang isi baterei

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Iphone 8 plus baterei kanthi desain unik tanpa dagu, rancangan sleek design.It `s efektif ngalangi telpon pinter saka goresan lan gagal. Kanthi desain pangisian daya lan sinkronisasi sing luwih maju, sampeyan bisa ngisi telpon sampeyan lan nggunakake ponsel bebarengan. daya iki 5V1A karo sel baterei safety, kasus...

    Hubungi Saiki

  • Telpon iPhone tahan lama lan nirkabel biaya telpon

    Telpon iPhone tahan lama lan nirkabel biaya telpon

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Kasus pengisi daya portabel bisa diisi ulang iPhone 8 Plus kasus baterei dibangun ing 4800mAh lithium polimer sing bisa diisi ulang baterei sing safety. Minangka seller, kita uga nggunakake kasus iki, iku pancene apik banget kanggo duwe kasus baterei iki kanthi desain ringan lan slim, ngisi telpon kanthi cepet,...

    Hubungi Saiki

  • iPhone 8 Plus tipis Portable case Charger

    iPhone 8 Plus tipis Portable case Charger

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Kaset batere Iphone 8 Plus dikonfigurasi karo kapasitas gedhe 4800mAh baterei lithim, Kasus TPU sing lembut nyedhiyakake perlindungan awak; Kripik aman internal bisa nyegah kasus daya saka short-circuiting, overheating lan liwat charging.We duwe kontrol kualitas sing ketat, pengawasan diwiwiti saka raw material...

    Hubungi Saiki

  • Cover Shell Iphone minangka pangisi daya baterei sing bisa diisi ulang

    Cover Shell Iphone minangka pangisi daya baterei sing bisa diisi ulang

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Minangka pengisi daya telpon anyar inovatif 2019 , kasus baterei iPhone X menehi pengalaman sing nyenengake. Sampeyan ora perlu njupuk bank daya abot ing kasus seluler tanpa daya maneh, kasus baterei tipe anyar iki minangka kasus shell sakaligus sing nganggo pangisi daya sing tipis lan cahya. Para penggerak nggawe...

    Hubungi Saiki

  • Pengisi daya Iphone Back kanggo bank daya bisa diisi ulang

    Pengisi daya Iphone Back kanggo bank daya bisa diisi ulang

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    IPhone 7 Plus baterei Case uga cocog kanggo daya mobile iPhone 8 Plus, `s tutup lengkap & desain lampu bobot tinggi nglindhungi telpon marang gulung saben dinten lan luh, sampeyan bakal aran nyaman kanggo nggunakake nalika ngisi daya phone.We nggunakake daya digital pinter manajemen sing ngidini produk kita terus...

    Hubungi Saiki

  • Mobil Ponsel Stand Mobil Gunung Qi Wireless Charger

    Mobil Ponsel Stand Mobil Gunung Qi Wireless Charger

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Sampeyan bakal nemu daya nalika ngoperasikake telpon karo mobil QI Car Charger 2019 inovatif iki tanpa nggawa kabel pangisian daya. Nduwèni daya mobil Q iki super gampang kanggo nggunakake miturut ubungan gravitasi pinter; Mung sijine ing telpon, bakal ngawat-ngawati otomatis lan kempal telpon karo daya nirkabel...

    Hubungi Saiki

  • Samsung Iphone QI tanpa kabel

    Samsung Iphone QI tanpa kabel

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000PCS per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Iki QI Car Charger universal kanggo Smartphone Qi Enabled saka 4.0 nganti 6.2 inci kayata Samsung Galaxy S9 / S9 Plus / S8 / S8 Plus / S7 / Note8, iPhone X / 8/8 Plus lan liyane (Cathetan: Please don`t put kasus sing akeh banget, Ring Holder utawa Pop Sockets ing telpon) Desain kompak lan entheng cocok kanggo nggawa...

    Hubungi Saiki

  • magnetik QI mobil pangisi daya kanggo Iphone lan Sumsung

    magnetik QI mobil pangisi daya kanggo Iphone lan Sumsung

    • Brand: HQQNUO

    • Packaging: Biasa dikemas nganggo kothak putih

    • Kemampuan Supply: 12000pcs per day

    • Min. Pesenan: 200 Piece/Pieces

    Iki minangka tipe anyar saka jeneng pangisi daya ponsel QI Car Charger , desain unik lan kinerja multifungsi nggawe sampeyan aman nyopir tanpa mblokir nggoleki, ora mung basis magnetik kanggo sampeyan kanggo nyelehake seluler ing kasus ngeculake nanging uga bank daya inovatif tanpa kabel kanggo ngisi daya telpon sing...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • Pengisi daya baterei iPhone 6
  • iPhone 7 lithium power bank charging case
  • QI standar iPhone 8 eksternal maneh cilik
  • Iphone X Slim Power Case Charging
  • Kaset sing bisa diisi ulang saka iPhone lan tahan rambute
  • iPhone X kapasitas gedhe bank daya
  • kasus baterei sing bisa dikenani biaya kanggo iPhone 6 plus
  • IPhone daya pinter eksternal ngisi daya
  • 4800mAh kapasitas pangisi daya ponsel iPhone gedhe
  • Apple iphone cadangan ulang isi baterei
  • Telpon iPhone tahan lama lan nirkabel biaya telpon
  • Pengisi daya Iphone Back kanggo bank daya bisa diisi ulang
  • Mobil Ponsel Stand Mobil Gunung Qi Wireless Charger
  • Samsung Iphone QI tanpa kabel

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki