Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com
Home > Produk > Baterei sel telpon > Pengganti Baterai Huawei
Layanan Online
sky wang

Ms. sky wang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Pengganti Baterai Huawei

Kategori produk dari Pengganti Baterai Huawei , kami produsen khusus dari Cina, Pengganti Baterai Huawei , Panggantos Baterai Huawei P6 pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Kaurmatan 6 Penggantian baterei R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Pengganti Baterai Huawei Supplier

Ana macem-macem model lan penggantian baterai seri kanggo Huawei, kayata Huawei Mate 9 Baterai Penggantian, Huawei Mate 10 Baterai Penggantian , Huawei Mate 20 Baterai Penggantian , Huawei P9 Baterai Penggantian , Huawei P9 Plus Penggantian Baterai, Huawei P10 Baterai Penggantian , Huawei P10 Plus Penggantian baterei, Huawei P20 Replacement baterei lan kapasitas saka 3000mah nganti 4000mah.

Baterai Huawei nduweni fungsi proteksi sing akeh, kanthi efektif bisa njaga baterei, lan kanthi otomatis bakal dicopot yen wis kebak. Fungsi proteksi sing akeh

kalebu proteksi sirkuit cendhak, liwat proteksi sing discharge, proteksi IC cerdas, luwih saka pangayoman pangayoman, lan pangayoman suhu.

Baterai Huawei kita tampil saka macem-macem aspek 1) Ora ana efek memori, siap ngisi daya lan mupangake. Ora ngalami efek memori apa-apa, ora bakal nimbulake mundhut kapasitas nalika baterei diisi ulang tanpa kebanjiran.

2) Aja gawe piala, nggunakake bahan kobalt murni lingkungan sing ramah, bahan sing mbebayani kayata timbal, merkuri, nickle ora ana. Mangga diprelu babagan panggunaan

3) Kapasitas penuh, kapasitas sing luwih dhuwur tinimbang paket asli. Kapasitas baterai padha kaya asli.100% pas karo ponsel sampeyan, yen mesthine bisa digunakake.

4) Piranti cerdas paling anyar, kanthi Intelligent adjustment ora ngrusak sirkuit baterei lan ponsel.

5) Efisiensi tinggi, obrolan PCB bisa nganti 95%

Huawei Battery Life

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki