Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com
Home > Produk > Baterai Huawei
Layanan Online
sky wang

Ms. sky wang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Baterai Huawei

Kategori produk dari Baterai Huawei , kami produsen khusus dari Cina, Baterai Huawei , Baterei Huawei pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Baterai Telpon Huawei R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

Huawei Mate 9 Baterei

Liyane

Huawei Mate 10 Battery

Liyane

Huawei P9 Battery

Liyane

Huawei P9 Plus Battery

Liyane

Huawei P10 Battery

Liyane

Huawei P10 Plus Battery

Liyane

Huawei P20 Battery

Ana macem-macem model lan baterei seri kanggo HUAWEI, kayata Huawei Mate 9 baterei, Huawei Mate 10 baterei, Huawei Mate 20 baterei, Huawei P9 baterei, Huawei P9 Plus baterei, Huawei P10 baterei, Huawei P10 Plus baterei, Huawei P20 baterei lan kapasitas saka 3000mah nganti 4000mah.

Baterei Huawei kaping fungsi pangayoman, kang bisa èfèktif nglindhungi baterei, lan kanthi otomatis bakal pedhot nalika iku fungsi pangayoman kanthi charged.Multiple

kalebu pangayoman sirkuit cendhak, nglindhungi perlindungan, pelindhungan IC cerdas, nglindhungi pangisian daya, lan pangayoman suhu.

 

Baterai Huawei kita nampilake macem-macem aspek 1) Ora ana efek memori, siap kanggo ngisi lan ngilangi. Ora ngalami efek memori, ora bakal nyebabake kapitunan nalika baterei diisi ulang tanpa rampung.

2) Ora gawe piala, nggunakake materi sing ramah lingkungan kobalt, bahan sing mbebayani kayata timbal, merkuri, nikel ora dikepengini.

3) Kapasitas lengkap, kapasitas sing luwih dhuwur tinimbang kapasitas bungkus daya asli kaya sing asli.100% pas karo telpon, priksa manawa bisa digunakake.

4) Kripik cerdas paling anyar, kanthi penyesuaian cerdas ora ngrusak sirkuit baterei lan sel telpon.

5) Efisiensi sing dhuwur, tingkat obrolan PCB bisa nganti 95%

 

Saben baterei sel telpon ngliwati kabeh tes saka bahan kanggo produksi, saka tes tuwa suhu suhu sel, tes siklus pelindhung kanggo mungkasi produk`

resistensi, baterei saiki lan voltase test.Our kanggo Samsung ngetrapake teknologi kanthi otomatis kanthi otomatis, baterei produksi saben dinane udakara 12,000, saben baterei wis lulus puluhan tes sing ketat, tingkat cacat kurang saka 3%.
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki