Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com
Home > Produk > Aksesoris ponsel > Huawei Charger Case
Layanan Online
sky wang

Ms. sky wang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Huawei Charger Case

Kategori produk dari Huawei Charger Case , kami produsen khusus dari Cina, Huawei Charger Case , Kualitas Huawei Charger Case pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Huawei Smart Charger Case R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Huawei Charger Case Supplier

Huawei Charger Case ditampilake saka tips follwoing:

[ KAPASITAS TINGGI ] : Kapasitas Tinggi lan Lengkap kanggo saben model HAWEI Charger Case

[ BRACKET DITAMBUNG ] : Kapur lan permukaan logam sing bisa didelok bisa ditrapake kanggo pas produk, pembebasan tangan. Desain Kickstand kasedhiya kanggo nonton film / video ing kabeh sudut.


[ PROTECTION & SMART CHOWING POWER ] : Kasus TPU Soft nyedhiyakake perlindungan awak; Kripik aman internal bisa nyegah kasus daya saka short-circuiting, overheating lan over charging.
[ EASY TO USE ] : Prasaja tombol ON / OFF ing mburi kanggo miwiti utawa mungkasi daya. Iki cilik baterei Smartphone Huawei cukup gampang digunakake kanggo saben dinten lan cukup dipercaya kanggo bisa ana ing sajroning senapan darurat.


[ 1 TAHUN JAMINAN ] : Ya, kita menehi garansi 1 tahun ing kasus baterei iki. Saben sel baterei siji wis diuji 5 kali lan kita yakin cukup kanggo menehi garansi taun.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki