Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com
Home > Produk > Baterai Huawei > Huawei P10 Plus Battery
Layanan Online
sky wang

Ms. sky wang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Huawei P10 Plus Battery

Kategori produk dari Huawei P10 Plus Battery , kami produsen khusus dari Cina, Huawei Mate P10 Plus Baterei , Mate P10 Plus Baterei pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Baterei Kanggo Huawei Mate P10 Plus R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Huawei P10 Plus Battery Supplier

Baterai Huawei P10 Plus sampurna cocok karo telpon sampeyan Huawei P10 Plus kanthi kapasitas penuh 3750mAh, kanthi bener miturut GB / t18287-2013 standar baterei telpon. Kanthi 500 siklus wektu, iki baterei telpon baterei kanggo 3-5 years.Intelligent chip lan teknologi papan fungsional ndadekake baterai Huawei P10 Plus luwih stabil lan luwih tahan banting tinimbang saingan kita.

Minangka produksi profesional liwat 7 taun pengalaman, kita teknologi Hequanqingnuo ndarbeni merek HQQNUO melu Baterai Cell Phone beda kayata iPhone Baterai, Huawei Battery, Samsung baterai lan Aksesoris Cell Phone liyane kayata iPhone charger , charger mobil QI , telpon nirkabel pangisi daya lan liya-liyane.

Huawei P10 Plus BatteryP10 Plus Battery Life

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki