Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com
Home > Produk > Baterai Huawei > Huawei P20 Battery
Layanan Online
sky wang

Ms. sky wang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Huawei P20 Battery

Kategori produk dari Huawei P20 Battery , kami produsen khusus dari Cina, Huawei Mate P20 Battery , Mate P20 Baterei pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Baterei Kanggo Huawei Mate P20 R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Huawei P20 Battery Supplier

Minangka kapasitas super 3400mah baterei telpon , Huawei P20 Baterai njupuk wolung kaluwihan: 1) Energi energi lan resistensi internal kurang 2) Sel kawat teknologi katup 3) Mould injeksi tekanan cetak 4) 45 derajat suhu dhuwur 5) liwat 500 kaping siklus 6) 72 jam tes tuwa 7) Ora ana efek memori 8) Kanthi sistem proteksi sirkuit

Minangka produksi profesional liwat 7 taun pengalaman, kita teknologi Hequanqingnuo ndarbeni merek HQQNUO melu Baterai Cell Phone beda kayata iPhone Baterai , Huawei Battery , Samsung baterai lan Aksesoris Cell Phone liyane kayata iPhone charger , charger mobil QI , telpon nirkabel pangisi daya lan liya-liyane.

Huawei P20 BatteryHuawei P20 Battery Replacement

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki