Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com
Home > Produk > Baterai Huawei > Huawei P9 Battery
Layanan Online
sky wang

Ms. sky wang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Huawei P9 Battery

Kategori produk dari Huawei P9 Battery , kami produsen khusus dari Cina, Huawei Mate P9 Baterei , Mate P9 Baterei pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Baterei Kanggo Huawei Mate P9 R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Huawei P9 Battery Supplier

Huawei P9 baterei adopts chip cerdas internal kanggo kanggo cocog saiki pinter lan pangayoman baterei Cell Phone, kanthi nggunakake teknologi luwih dhuwur tingkat efisiensi baterei telpon Mobile iki lan kapasitas sing loro part strengthened.The lithium-Polymer migunakake elektrolit colloidal supaya kamungkinan saka bledosan kasar kanthi ora ngasilake gas kanthi jumlah gedhe minangka godhong cair. Huawei baterai kita diprodhuksi kabeh yaiku 0 siklus kanggo ngisi daya luwih cepet lan luwih tahan nganggo.


Minangka produksi profesional liwat 7 taun pengalaman, kita teknologi Hequanqingnuo ndarbeni merek HQQNUO melu Baterai Cell Phone beda kayata iPhone Baterai, Huawei Battery, Samsung baterai lan Aksesoris Cell Phone liyane kayata iPhone charger, charger mobil QI, telpon nirkabel pangisi daya lan liya-liyane.

Huawei P9 Plus Battery LifeHuawei P9 Plus Lite Battery

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki