Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com
Home > Produk > Baterai Huawei > Huawei P9 Plus Battery
Layanan Online
sky wang

Ms. sky wang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Huawei P9 Plus Battery

Kategori produk dari Huawei P9 Plus Battery , kami produsen khusus dari Cina, Huawei Mate P9 Plus Battery , Mate P9 Plus Baterei pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Baterei Kanggo Huawei Mate P9 Plus R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Huawei P9 Plus Battery Supplier

  Huawei P9 Plus baterei 100% dicocogaké ing seluler Huawei P9 Plus asli, Sejatine baterei telpon seluler aman iku ana ing paling penting kanggo pangguna, kita nganggo teknologi pangayoman safety tutup cerdas lan sistem pangayoman papan sirkuit diwasa kanggo nggawe kedhaftar relaxed.This baterei Cellphone   tetep adoh saka konsumsi daya erius, ora ngisi daya utawa mbaleni mateni.  

Minangka produksi profesional liwat 7 taun pengalaman, kita teknologi Hequanqingnuo ndarbeni merek HQQNUO melu Baterai Cell Phone beda kayata iPhone Baterai , Huawei Battery , Samsung baterai lan Aksesoris Cell Phone liyane kayata iPhone charger , charger mobil QI , telpon nirkabel pangisi daya lan liya-liyane.

Saben Baterai Cell Phone ngliwati kabeh test saka materi kanggo produksi, saka test penuaan suhu dhuwur sel, test siklus perlindungan plate kanggo ngetokake resistance, tes arus lan voltase. Baterai ponsel kita nganggo teknologi tinggi kanthi otomatis, produksi saben baterei tekan 12.000 bêsik, saben baterei wis lulus puluhan tes ketat, tingkat cacat kurang saka 3%.

Huawei P9 Plus Lite BatteryHuawei P9 Plus Battery

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki