Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com
Home > Produk > Thermometer inframerah
Layanan Online
sky wang

Ms. sky wang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Thermometer inframerah

Kategori produk dari Thermometer inframerah , kami produsen khusus dari Cina, Pistol termometer inframerah awak , Termometer inframerah dahi digital pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Bedhil tes suhu tak kontak R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Thermometer inframerah Supplier

Pistol suhu bathuk (thermometer inframerah) dirancang kanggo ngukur referensi suhu bathuk awak manungsa. Iki gampang banget lan gampang digunakake. Pangukuran suhu sing tepat ing 1 detik, ora ana papan laser, ngindhari karusakan mata, ora perlu nutul kulit manungsa, supaya ora kena infeksi silang, pangukuran suhu siji-klik, lan mriksa selesma. Iki cocog kanggo pangguna kulawarga, hotel, perpustakaan, perusahaan gedhe lan institusi, lan uga bisa digunakake ing rumah sakit, sekolah, adat, bandara lan papan sing komprehensif liyane, lan uga bisa diwenehake menyang personel medis supaya bisa digunakake ing klinik.
Suhu awak normal awak manungsa ing antarane 36 ~ 37 ℃), luwih saka 37.1 ℃ tegese demam, 37.3_38 ℃ demam rendah, lan 38.1_40 ℃ yaiku demam dhuwur. Urip ing ndhuwur 40 ° C mesthi mbebayani.
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki