Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com
Home > Produk > Baterei IPhone > Baterai iPhone 5
Layanan Online
sky wang

Ms. sky wang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Baterai iPhone 5

Kategori produk dari Baterai iPhone 5 , kami produsen khusus dari Cina, Iphone 5 Baterai , Baterai Apple Iphone 5 pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Apple 5 Baterei R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Baterai iPhone 5 Supplier

Pabrik langsung nyedhiyakake baterei iphone 5 , kabeh baterei sing nggunakake sel kobalt lithium murni, supaya kinerja baterei iphone kita luwih apik tinimbang umum, sawise siklus 500 kali, kapasitas isih sethithik 80%. Bobot bobot, kapasitas dhuwur lan impedansi kurang. Ora ana efek memori, siap ngisi lan ngeculake. Tim QC kita ketat kanggo mesthekake yen kabeh produk wis sah sadurunge pengiriman.


Minangka produsen profesional liwat 7 taun pengalaman, Hequanqingnuo teknologi ndarbeni merek HQQNUO melu ing macem-macem Baterai Cell Phone kayata iPhone Baterai , Huawei Battery, Samsung baterai lan Aksesoris Cell Phone liyane , kayata cilik pangisi daya iPhone, pangisi daya mobil QI, pengisi daya telpon nirkabel etc.

OEM / ODM lan wangun kustomisasi liyane sing didhukung dening kita.

All Model Iphone Battery


Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki