Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com
Home > Produk > Baterei IPhone > IPhone 5C Baterei
Layanan Online
sky wang

Ms. sky wang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

IPhone 5C Baterei

Kategori produk dari IPhone 5C Baterei , kami produsen khusus dari Cina, Iphone 5C Baterei , 5C Baterai pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Apple 5C Battery R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China IPhone 5C Baterei Supplier

HQQN ngedol kabeh model li-polimer iPhone baterei saka iPhone 4 baterei kanggo baterei iphone X. Baterei iki 1510 mAh murni kobalt li-po baterei kanggo iPhone 5C, Kualitas lan ukuran padha asli iphone 5c battery . wektu siyaga kira 100 jam, 4 G Waktu Internet kira-kira 10 jam lan wektu panggilan kira-kira 7 jam. Kabeh baterei duwe FCC, ROHS, sertifikat FCC. We nyedhiyakake layanan OEM & ODM luwih saka 7 taun, dikarepake digunakake karo luwih customer ing mangsa.

All Model Iphone Battery

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki