Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com
Home > Produk > Baterei IPhone > IPhone 5S Baterei
Layanan Online
sky wang

Ms. sky wang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

IPhone 5S Baterei

Kategori produk dari IPhone 5S Baterei , kami produsen khusus dari Cina, Iphone 5S Baterai , Apple 5S Battery pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Iphone 5S Eksternal R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China IPhone 5S Baterei Supplier

Baterai iki cocok kanggo panggantos baterei 5S , kapasitas lan ukuran padha karo baterei iphone asli . Desain proteksi Dual IC njamin safety lan ngluwihi siklus urip baterei. Tegangan standar padha karo baterei asli. Kurang daya lan energi, sirkulasi tambah 30%. Kabeh baterei duwe sertifikat ROHS, CE lan FCC, kanthi jaminan 12 sasi lan layanan purna jabatan sing tanggung jawab.

Minangka produsen profesional liwat 7 taun pengalaman, Hequanqingnuo teknologi ndarbeni merek HQQNUO melu ing macem-macem Baterai Cell Phone kayata iPhone Baterai , Huawei Battery, Samsung baterai lan Aksesoris Cell Phone liyane , kayata cilik pangisi daya iPhone, pangisi daya mobil QI, pengisi daya telpon nirkabel etc.

OEM / ODM lan wangun kustomisasi liyane sing didhukung dening kita.

All Model Iphone Battery

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki