Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com
Home > Produk > Baterei IPhone > Baterai iPhone 6
Layanan Online
sky wang

Ms. sky wang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Baterai iPhone 6

Kategori produk dari Baterai iPhone 6 , kami produsen khusus dari Cina, Iphone 6 Baterai , Apple 6 Baterai pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Iphone 6 Eksternal Baterei R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Baterai iPhone 6 Supplier

Kanthi kapasitas lengkap 1810mAh, iPhone 6 Baterai iki cocog karo iPhone 6 seluler, teknologi chip lan teknologi baterei kasebut ndadekake kualitas baterei iphone kasebut luwih dhuwur tinimbang pesaing kita, performa stabil lan input tanggal fungsional unik sing tahan jagad umur batre kanthi luwih saka 500 siklus times.We duwe proses test ketat saka materi, setengah akhir kanggo produk pungkasan, luwih saka 5 kaping sing pemeriksaan pepek saka akeh aspèk kayata tanggal technical, sel baterei, tampilan, fungsi, kapasitas lan etc.We duwe CE, RoHS lan FCC sertifikat kanggo mesthekake yen baterei ponsel kita kabeh disetujoni dening standar internasional. A reputasi apik wis dianugerahi saka pelanggan kita ing donya, nunggu kerjasama sampeyan!

Minangka produsen profesional liwat 7 taun pengalaman, Hequanqingnuo teknologi ndarbeni merek HQQNUO melu ing macem-macem Baterai Cell Phone kayata iPhone Baterai , Huawei Battery, Samsung baterai lan Aksesoris Cell Phone liyane , kayata kasus baterei iphone, pangisi daya mobil QI, pengisi daya telpon nirkabel etc.

OEM / ODM lan wangun kustomisasi liyane sing didhukung dening kita.

All Model Iphone Battery

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki