Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com
Home > Produk > Baterei IPhone > Baterai iPhone 6 > Tuku New Iphone 6 Battery Low Cost Penggantian
Tuku New Iphone 6 Battery Low Cost Penggantian
Tuku New Iphone 6 Battery Low Cost Penggantian
Tuku New Iphone 6 Battery Low Cost Penggantian
Tuku New Iphone 6 Battery Low Cost Penggantian
  • Tuku New Iphone 6 Battery Low Cost Penggantian
  • Tuku New Iphone 6 Battery Low Cost Penggantian
  • Tuku New Iphone 6 Battery Low Cost Penggantian
  • Tuku New Iphone 6 Battery Low Cost Penggantian

Tuku New Iphone 6 Battery Low Cost Penggantian

    Unit Price: USD 4.13 - 4.85 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: apple iphone 6 battery life

Capacity for Battery: 1800-1999mAh

Compatible Brand: iPhone

Voltage: 3.5-4.0V, 3.82v

Battery Type: Lithium-Ion Battery

Power Source: Electric

Certification: CE, UL1642, PSE, FCC

Socket Type of Charger: For USA/Canada

Package: Simple

Color: Black

Capacity: 1810mAh

Size: Same As Original Iphone 6 Battery

Cycle: Over 500 Times

Warranty: 12 Months

Additional Info

Packaging: dikemas nganggo kothak putih utawa saben syarat sampeyan

Produktivitas: 360000pcs per month

Brand: HQQNUO

Transportasi: Ocean,Air,express

Panggonan Asal: Shenzhen China

Kemampuan Supply: 12000PCS per day

Certificate: ROHS,FCC,CE

Kode HS: 8507600090

Port: Shenzhen,Hongkang

Deskripsi Produk

Tuku New Iphone 6 Battery Low Cost Penggantian

Baterei telpon 1810 mAh sing disesuaikan kanggo iPhone 6, sel baterei iki nggunakake bahan polimer lithium murni kobalt, bisa nyepetake sertifikat CE, FCC lan ROHS. Chip iki digunakake TI, ora ana pangaribawa sawise nganyari IOS iphone. Kita ngasilake kabeh model iphone baterai saka iPhone 4 baterei kanggo baterei x iphone , karo engineer profesional lan tim kontrol kualitas ketat, HQQN nyedhiyakake sumber daya dipercaya kanggo saben customer, kabeh produk duwe 12 sasi garansi lan layanan sawise-sales tanggung jawab.




Minangka produsen profesional liwat 7 taun pengalaman, kita teknologi Hequanqingnuo ndarbeni merek HQQNUO melu ing macem-macem jinis Cell Phone Baterei kayata iPhone baterei , iPhone kapasitas gedhe baterei, Huawei Battery, Samsung baterei lan Aksesoris Cell Phone liyane kayata iPhone case charger , Charger mobil QI, pengisi daya telepon nirkabel dll.

OEM / ODM lan wangun kustomisasi liyane sing didhukung dening kita.

iphone Battery Technical Parameter

Nama Produk: baterai penggantian iphone 6

Kapasitas: 1810mAh

Tegangan: 3.82v

Voltage Limited: 4.354V

Ukuran: Padha asli baterei Samsung

Siklus wektu: Swara 500 kali

Bahan: polimer lithium kobalt murni

Sertifikasi: CE, FCC lan RoHS

Ngisi Wektu: 2-5hours

Wektu Sisa: 5-8dina

Best Iphone 6s Battery Replacement


Apple 6 Battery Replacement

Buy New Iphone Batteries

how to replace iphone 6 battery

apple 6 batteries

Fitur kanggo baterei penggantian iphone 6

1. Ora ana efek memori, siap ngisi lan ngeculake

Ora ngalami efek memori apa-apa, ora bakal nimbulaké mundhut kapasitas nalika baterei wis diisi ulang tanpa kebanjiran.

2. Aja gawe piala, kanthi nggunakake bahan kobalt murni lingkungan

Nggunakake materi kobalt murni lingkungan, zat-zat sing mbebayani kayata timbal, merkuri, nickle ora ana.

3. Kapasitas penuh, kapasitas sing padha kaya pak asli

Kapasitas total 1810mAh, sing padha kaya baterei asli.100% pas karo telpon sampeyan, priksa manawa piranti kasebut apik.

4.Cic paling cerdas

Pangaturan cerdas ora ngrusak sirkuit baterei lan ponsel.

Hqqnuo Company Information

Shenzhen Hequanqingnuo Elektronik Technology Co, Ltd iku produsen profesional baterei telpon babagan 8 years.It duwe luwih saka 1000 meter persegi toko-toko karo babagan 100 employee.Since iku `s didegake ing 2012, kita nindakake sawetara prosedur ketat saka bahan mentah kanggo mburi produk. Minangka pemasok jujur ​​lan tanggung jawab, kita njaluk dhuwur reputasi ing baterei baterei telpon.

Kita melu ing baterei indhusional bawaan ponsel kayata baterai iphone, baterai Huawei lan baterai Samsung, kasus baterei iphone , lan aksesoris ponsel kayata pemegang ponsel lan barang-barang piranti liyane. Hequanqingnuo duwe sistem manajemen kualitas lengkap lan ilmiah lan fokus ing babagan kepercayaan, kita nrima kontrak, njamin kualitas produk, lan nggunakake konsep pemasaran ciri-ciri manajemen mufti lan keuntungan cilik karo sales.Products lulus RoHS / CE / FCC Certificate, teknologi tanpa timbal, bisa didaur ulang.

Welcome to visit our factory and looking forward to establishing win-win business relationship with you.


Hqqnuo Factory Photo

Exhibition

Mobile Battery Certificate


Certificate


Cell Phone Battery Packing Shipping


Iphone Accessories












Kategori Produk : Baterei IPhone > Baterai iPhone 6

Email menyang supplier iki
  • Ms. sky wang
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki