Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com
Home > Produk > Baterei IPhone > Baterai iPhone 6 > paling dawa panggantos baterei smartphone
paling dawa panggantos baterei smartphone
paling dawa panggantos baterei smartphone
paling dawa panggantos baterei smartphone
paling dawa panggantos baterei smartphone
  • paling dawa panggantos baterei smartphone
  • paling dawa panggantos baterei smartphone
  • paling dawa panggantos baterei smartphone
  • paling dawa panggantos baterei smartphone

paling dawa panggantos baterei smartphone

    Unit Price: USD 4.35 - 4.6 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: iPhone 6 Battery

Capacity for Battery: 1400-1599mAh

Compatible Brand: iPhone

Voltage: 3.5-4.0V

Battery Type: Lithium-Ion Battery

Power Source: Electric

Certification: CE, FCC

Socket Type of Charger: For USA/Canada

Package: Simple

Cycle Time: Over 500 times

Safety: Imported Smart IC protection

Material: Pure cobalt Li polymer  material

Suitable For: IPhone 6

Capacity: 1810 MAh

Color: Black

Certificate: CE/Rohs/FCC

Charging Time: 2-5 Hours

Standby Time: 5-8 Days

Warranty: 12 Months

Additional Info

Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

Produktivitas: 360000pcs per month

Brand: HQQNUO

Transportasi: Ocean,Air,Express

Panggonan Asal: Shenzhen China

Kemampuan Supply: 12000pcs per day

Certificate: CE,FCC

Kode HS: 8507600090

Port: Shenzhen,Shekou,Hongkong

Deskripsi Produk

Iphone 6 baterei digawe dening kita njupuk akeh kaluwihan lan fitur competitive: 1) Diimpor Ti Chip teknologi 2) Dewan fungsi unggul kanggo nambah output teknis 3) Sakteruse proses pengawasan:

saben baterei saka HQQN bakal duwe 100% pengawasan sadurunge pengiriman, lan mung produk berkualitas bisa dikirim menyang gudang. Iki kanggo njamin saben baterei sampeyan bisa unggul, aman lan dipercaya. Kualitas produk lan nilai unggul njamin competitive edge. 4) Apik banget pengerjaan 5) 1 tahun kualitas pangopènan gratis 6) Prodhuk produk kanggo CE, RoHS, lan FCC



Minangka produsen profesional liwat 7 taun pengalaman, Hequanqingnuo teknologi ndarbeni merek HQQNUO melu ing macem-macem Baterai Cell Phone kayata iPhone Baterai , Huawei Battery, Samsung baterai lan Aksesoris Cell Phone liyane , kayata cilik pangisi daya iPhone, pangisi daya mobil QI, pengisi daya telpon nirkabel etc.

OEM / ODM lan wangun kustomisasi liyane sing didhukung dening kita.

SAMSUNG Battery Technical Parameter

Cocok Kanggo: apple iphone 6

Kapasitas: 1810 mAh

Tegangan: 3.85v

Voltage Limited: 4.35V

Ukuran: Padha asli baterei iphone

Siklus wektu: Swara 500 kali

Bahan: polimer lithium kobalt murni

Sertifikasi: CE, FCC lan RoHS

Ngisi Wektu: 2.5jam

Wektu Sisa: 5-8dina

Pembungkus: Paket kotak putih ekspor standar utawa Customized

Pembayaran: L / C, T / T, Western Union, Paypal dll.

Pangiriman: bab 3-7detik sawise pambayaran

Garansi: 12 Wulan

MOQ: 100 potongan


battery for iphone 6


buy iphone 6 batteryiphone 6 battery repairapple new battery iphone 6

Fitur kanggo baterei umur 6 iPhone

1. Ora ana efek memori, siap ngisi lan ngeculake

Ora ngalami efek memori apa-apa, ora bakal nimbulaké mundhut kapasitas nalika baterei wis diisi ulang tanpa kebanjiran.

2. Aja gawe piala, kanthi nggunakake bahan kobalt murni lingkungan

Nggunakake bahan kobalt murni lingkungan sing ramah, bahan-bahan sing mbebayani kayata timbal, merkuri, nickle ora ana. Mangga diparingi lega babagan panggunaan.

3. Kapasitas penuh, kapasitas sing padha kaya pak asli

Kapasitas total 1810 mAh, kang padha kaya asli.100% pas karo telpon, priksa manawa dianggo kanthi becik.


Hqqnuo Company Information

Shenzhen Hequanqingnuo Electronic Technology Co, Ltd iku produsen profesional baterei telpon babagan 7 years.It duwe luwih saka 1000 meter persegi toko-toko karo babagan 100 karyawan. Awit iku `s didegake ing 2012, kita nindakake sawetara prosedur ketat saka bahan mentah kanggo mburi produk. Minangka pemasok jujur ​​lan tanggung jawab, kita njaluk dhuwur reputasi ing baterei telpon field.We duwe jaringan sade global kanggo menang reputasi apik.

Hequanqingnuo nduwe sistem manajemen kualitas lengkap lan ilmiah lan fokus ing kepercayaan kredit, kita nrima kontrak, njamin kualitas produk, lan nganggo konsep marketing mufti-macem-macem karakteristik Manajemen lan keuntungan cilik karo sales.Products dhuwur lulus RoHS / CE / FCC Certificate, teknologi tanpa timbal, bisa didaur ulang. Kita nganjurake dhasar prinsip 'Quality First, kesetaraan lan manfaat, pembangunan bebarengan, lan Service the Best'.

Hqqnuo Factory Photo


Exhibition

Mobile Battery Certificate

Certificate


Cell Phone Battery Packing Shipping

iphone accessories

apple battery repair


1. Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
We are a factory locates in Shenzhen city, China. Katon ing nerusake kanggo riko.

2 . Carane bisa njaluk sawetara conto, lan carane pengiriman barang kurir kanggo conto?
Hubungi kita kanggo conto conto. Barang pengiriman langsung tergantung pada jumlah, berat, ukuran karton, dan tujuan Anda.

3. Kepiye babagan istilah pembayaran?

Biasane deposit 30% ing advance, 70% imbangan dening T / T sadurunge pengiriman.

4. Apa aku bisa nempatake urutan jejeg kanthi jumlah cilik sepisan?

Ya, supaya tundhuk nyoba, MOQ sing kurang lan pribadhi pribadhi ditampa.

5. Cara kanggo njamin kiriman wektu sing tepat?

Kita menehi prioritas kanggo ngekspor pesenan lan tetep nganyari kemajuan saka produksi menyang pangiriman.

Yen ditundha, kita menehi dhuwit bali dhuwit tanpa syarat kanggo 7 dina kanggo kabeh tuku.




Kategori Produk : Baterei IPhone > Baterai iPhone 6

Email menyang supplier iki
  • Ms. sky wang
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki