Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com
Home > Produk > Baterei IPhone > Baterai iPhone 6 > Kapasitas kapasitas iPhone 6 batere 1810mAh
Kapasitas kapasitas iPhone 6 batere 1810mAh
Kapasitas kapasitas iPhone 6 batere 1810mAh
Kapasitas kapasitas iPhone 6 batere 1810mAh
Kapasitas kapasitas iPhone 6 batere 1810mAh
  • Kapasitas kapasitas iPhone 6 batere 1810mAh
  • Kapasitas kapasitas iPhone 6 batere 1810mAh
  • Kapasitas kapasitas iPhone 6 batere 1810mAh
  • Kapasitas kapasitas iPhone 6 batere 1810mAh

Kapasitas kapasitas iPhone 6 batere 1810mAh

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: iPhone 6 Battery

Capacity for Battery: 1400-1599mAh

Compatible Brand: iPhone

Voltage: 3.5-4.0V

Battery Type: Lithium-Ion Battery

Power Source: Electric

Certification: CE, FCC

Socket Type of Charger: For USA/Canada

Package: Simple

Cycle Time: Over 500 times

Safety: Imported Smart IC protection

Material: Pure cobalt Li polymer  material

Suitable For: IPhone 6

Capacity: 1810 MAh

Additional Info

Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

Produktivitas: 360000pcs per month

Brand: HQQNUO

Transportasi: Ocean,Air,Express

Panggonan Asal: Shenzhen China

Kemampuan Supply: 12000pcs per day

Certificate: CE,FCC

Kode HS: 8507600090

Port: Shenzhen,Shekou,Hongkong

Deskripsi Produk

Minangka produksi profesional kanggo baterei iPhone luwih saka 8 taun, HQQN komprehensif lan kompetitif ing kualitas lan rega. Kabeh saka iPhone baterei kita bakal ing kapasitas grading karo mesin kanggo nggawe manawa saben item sing qualified, kita nggawe manawa saben Piece baterei telpon kapasitas lan kapasitas sing nyata. Tarif cekap saka baterei iphone bakal tetep 80% sawise 500 siklus siklus, kita wis nyusun akeh pengujian sadurunge milih pemasok sel baterei seluler, kabeh tanggal kasunyatan, kita nyoba karo penguji profesi sak suwene 3 wulan. Saliyane, saben baterei iPhone nganggo chip Tii tinimbang chip kelas ngisor, chip Tiang tetep performa stabil sanajan ing ISO upgrade, nanging chip liyane mungkin duwe masalah. Kita duwe teknologi softeare sing padha karo baterei iPhone asli , ora ana baterei ponsel masalah sehat.

HQQNUO melu macem-macem Baterai Cell Phone kayata iPhone Baterai, baterai kapasitas tinggi iPhone , Huawei Battery , Samsung battery lan Aksesoris Cell Phone liyane kayata case charger iphone , Huawei Charger Case , Samsung Charger Case , charger mobil nirkabel , dll. OEM / ODM lan wangun kustomisasi liyane sing didhukung dening kita.


SAMSUNG Battery Technical Parameter


Cocok Kanggo: apple iphone 6

Kapasitas: 1810 mAh

Tegangan: 3.85v

Voltage Limited: 4.35V

Ukuran: Padha asli baterei iphone

Siklus wektu: Swara 500 kali

Bahan: polimer lithium kobalt murni

Sertifikasi: CE, FCC lan RoHS

Ngisi Wektu: 2.5jam

Wektu Sisa: 5-8dina

Pembungkus: Paket kotak putih ekspor standar utawa Customized

Pembayaran: L / C, T / T, Western Union, Paypal dll.

Pangiriman: bab 3-7detik sawise pambayaran

Garansi: 12 Wulan

MOQ: 100 potongan


battery for iphone 6


buy iphone 6 batteryiphone 6 battery repairapple new battery iphone 6

Fitur kanggo baterei umur 6 iPhone

1. Ora ana efek memori, siap ngisi lan ngeculake

Ora ngalami efek memori apa-apa, ora bakal nimbulaké mundhut kapasitas nalika baterei wis diisi ulang tanpa kebanjiran.

2. Aja gawe piala, kanthi nggunakake bahan kobalt murni lingkungan

Nggunakake bahan kobalt murni lingkungan sing ramah, bahan-bahan sing mbebayani kayata timbal, merkuri, nickle ora ana. Mangga diparingi lega babagan panggunaan.

3. Kapasitas penuh, kapasitas sing padha kaya pak asli

Kapasitas total 1810 mAh, kang padha kaya asli.100% pas karo telpon, priksa manawa piranti kasebut apik.

Related mobile phone battery

Iphone Battery Series

Hqqnuo Company Information

Shenzhen Hequanqingnuo Electronic Technology Co, Ltd iku produsen profesional baterei telpon babagan 7 years.It duwe luwih saka 1000 meter persegi toko-toko karo babagan 100 karyawan. Awit iku `s diadegaké ing 2012, kita nindakake sawetara prosedur ketat saka bahan mentah kanggo mburi produk. Minangka pemasok jujur ​​lan tanggung jawab, kita njaluk dhuwur reputasi ing baterei telpon field.We duwe jaringan sade global kanggo menang reputasi apik.

Hequanqingnuo nduwe sistem manajemen kualitas lengkap lan ilmiah lan fokus ing kepercayaan kredit, kita nrima kontrak, njamin kualitas produk, lan nganggo konsep marketing mufti-macem-macem karakteristik manajemen lan keuntungan cilik karo sales.Products lulus RoHS / CE / FCC Certificate, teknologi tanpa timbal, bisa didaur ulang. Kita nganjurake dhasar prinsip 'Quality First, kesetaraan lan manfaat, pembangunan bebarengan, lan Service the Best'.

Hqqn Company InfoIphone Battery WorkshopTeam Work

Hqqnuo Factory Photo


Exhibition


Mobile Battery Certificate

Iphone Battery Certificate

Cell Phone Battery Packing Shipping

iphone accessories

apple battery repair


1. Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
We are a factory locates in Shenzhen city, China. Katon ing nerusake kanggo riko.

2 . Carane bisa njaluk sawetara conto, lan carane pengiriman barang kurir kanggo conto?
Hubungi kita kanggo conto conto. Barang pengiriman langsung tergantung pada jumlah, berat, ukuran karton, dan tujuan Anda.

3. Kepiye babagan istilah pembayaran?

Biasane deposit 30% ing advance, 70% imbangan dening T / T sadurunge pengiriman.

4. Apa aku bisa nempatake urutan jejeg kanthi jumlah cilik sepisan?

Ya, supaya tundhuk nyoba, MOQ sing kurang lan pribadhi pribadhi ditampa.




Kategori Produk : Baterei IPhone > Baterai iPhone 6

Email menyang supplier iki
  • Ms. sky wang
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki