Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com
Home > Produk > Baterei IPhone > Baterai iPhone 6 > 2019 Pengganti baterei iPhone sing anyar teka
2019 Pengganti baterei iPhone sing anyar teka
2019 Pengganti baterei iPhone sing anyar teka
2019 Pengganti baterei iPhone sing anyar teka
2019 Pengganti baterei iPhone sing anyar teka
2019 Pengganti baterei iPhone sing anyar teka
  • 2019 Pengganti baterei iPhone sing anyar teka
  • 2019 Pengganti baterei iPhone sing anyar teka
  • 2019 Pengganti baterei iPhone sing anyar teka
  • 2019 Pengganti baterei iPhone sing anyar teka
  • 2019 Pengganti baterei iPhone sing anyar teka

2019 Pengganti baterei iPhone sing anyar teka

    Unit Price: USD 4.5 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: for iPhone 6 battery

Capacity for Battery: 1400-1599mAh

Compatible Brand: iPhone

Voltage: 3.5-4.0V

Battery Type: Lithium-Ion Battery

Power Source: Electric

Certification: CE, FCC

Socket Type of Charger: For USA/Canada

Package: Simple

Cycle Time: Over 500 times

Safety: Imported Smart IC protection

Material: Pure cobalt Li polymer  material

Suitable For: IPhone 6s

Capacity: 1715 MAh

Additional Info

Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

Produktivitas: 360000pcs per month

Brand: HQQNUO

Transportasi: Ocean,Air,Express

Panggonan Asal: Shenzhen China

Kemampuan Supply: 12000pcs per day

Certificate: CE,FCC

Kode HS: 8507600090

Port: Shenzhen,Shekou,Hongkong

Deskripsi Produk

Baterei iPhone 6S nggunakake chip IC kualitas tinggi sing diimpor kanthi segel asli, saka panyimpenan sel nganti output, nyuda kekurangan tarif konversi chip sadurunge 99% lan nambah tingkat konversi nganti 99,9%. Baterei Telpon Ponsel kita dirancang dobel seko kanggo nyegah sirkuit cekak, sirkuit pintas otomatis kanthi otomatis karo sekring logam memori.

Limang keamanan ndadekake ponsel luwih kompetitif: 1) Panyimpen daya sing kuwat 2) Daya cepet 3) Nganyarke awet 4) aman nganggo 5) Efisiensi sing dhuwur.


Minangka profesional Produsèn liwat 7 taun pengalaman, teknologi Hequanqingnuo ndarbeni account saka HQQNUO melu macem-macem jinis baterei Cell Phone kayata iPhone baterei, Huawei baterei, Samsung baterei lan Accessories Cell Phone liyane, kayata cilik pangisi daya iPhone, pangisi daya mobil Q, pangisi daya telpon nirkabel lsp.

OEM / ODM lan liyane kustomisasi didhukung dening kita.

SAMSUNG Battery Technical Parameter


Cocog Kanggo: apple iphone 6S

Kapasitas: 1715 mAh

Tegangan: 3.85v

Voltase winates: 4.35V

Ukuran: Gunakake baterei iPhone asli

Wektu siklus: Luwih saka 500 kaping

Bahan: polimer kobalt murni

Sertifikasi: CE, FCC lan RoHS

Wektu Ngisi daya: 2.5 jam

Wektu siyaga: 5-8days

Kemasan: Paket kothak putih kaca ekspor utawa Disesuaikan

Pembayaran: L / C, T / T, Western Union, Paypal etc.

Kiriman: udakara 3-7days sawise mbayar

Waranti: 12 Wulan

MOQ: 100 lembar 3C7A0027

iphone 6s battery replacement costiphone battery packiphone 6s battery replacement apple

iphone battery exchange3C7A0020

Fitur kanggo baterei telpon iPhone 6S umur dawa

1. Ora ana efek memori, siap diisi lan dibuwang

Ora ngalami efek memori, ora bakal nyebabake kekuwatan nalika baterei dicopot tanpa rampung banget.

2. Ora gawe piala, nggunakake bahan ramah kobalt sing murni

Nggunakake materi sing ramah lingkungan kobalt, bahan sing mbebayani kayata timbal, merkuri, nikel ora ana. Coba rumangsa nggunakake.

3. Kapasitas lengkap, kapasitas sing padha kaya paket asli

Kapasitas total 1715 mAh, sing padha karo asli.100% pas karo telpon, priksa manawa bisa digunakake.

Hqqnuo Company Information

Shenzhen Hequanqingnuo Electronic Technology Co, Ltd minangka pabrikan profesional baterei telpon sekitar 7 taun.Iku nduwe luwih saka 1000 kothak kerja kothak kanthi udakara 100 karyawan.Sawise diadegake taun 2012, kita nindakake sawetara prosedur sing ketat saka bahan mentah kanggo mungkasi produk.Ing sawijining supplier sing jujur ​​lan tanggung jawab, kita entuk repute dhuwur ing lapangan baterei telpon. Kita duwe jaringan sade global kanggo entuk reputasi sing apik.

Hequanqingnuo nduwe sistem manajemen kualitas lengkap lan ilmiah lan fokus ing kredensial, kita tetep kanthi kontrak, njamin kualitas produk, lan ngetrapake konsep pemasaran karakteristik manajemen mufti lan bathi cilik kanthi dodolan tinggi.Produk ngliwati sertifikat RoHS / CE / FCC. Teknologi gratis timah, bisa didaur ulang.Kita njaluk prinsip 'Quality First, kesetaraan lan entuk manfaat bebarengan, pembangunan bareng, lan Layanan sing paling apik'.

Hqqnuo Factory Photo


Exhibition

Mobile Battery Certificate

Certificate


Cell Phone Battery Packing Shipping


Iphone Battery Packing

Kategori Produk : Baterei IPhone > Baterai iPhone 6

Email menyang supplier iki
  • Ms. sky wang
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki