Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com
Home > Produk > Kasus baterei IPhone > Kasus Baterai iPhone 6 Plus
Layanan Online
sky wang

Ms. sky wang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Kasus Baterai iPhone 6 Plus

Kategori produk dari Kasus Baterai iPhone 6 Plus , kami produsen khusus dari Cina, Baterai Iphone 6 Plus , Iphone 6 Plus Smart Battery Case pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Baterai Apple Iphone 6 Plus R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Kasus Baterai iPhone 6 Plus Supplier

Baterai Iphone 6 Plus nduweni kapasitas gedhe 4800mah minangka bank daya lengkap sing kuwat lan bisa diisi ulang. Sing ora perlu kabel kanggo ngisi daya lan indikator tingkat daya, sampeyan bakal ambruk luwih gampang kanggo nggunakake. Jaket ramah lingkungan nyegah bekas driji & grease Non-slip.better pegangan. Sawetara titik menarik sampeyan bisa nemokake: 1) Tanggal transfer langsung 2) Proteksi kamera 3) Gampang kanggo mbusak tanpa kena pengaruh sinyal lan bakal ngrusak telpon.

Kasus baterei iphone dirancang kanggo kabeh model iphone, kalebu kasus baterei iphone 6, kasus baterei 6s, iPhone 6 Plus, baterei 6, baterei 6, baterei 6, Plus baterei, kasus baterei X.

Minangka Pabrik profesional liwat 7 taun pengalaman, teknologi kita Hequanqingnuo ndarbeni account saka HQQNUO melu Cell Phone beda baterei kayata iPhone baterei, Huawei baterei, Samsung baterei lan Accessories Cell Phone liyane kayata cilik baterei iPhone, pangisi daya mobil Q, telpon nirkabel pangisi daya lan liya-liyane.

iphone power case

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki