Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com
Home > Produk > Baterei IPhone > Baterai iPhone 6 Plus
Layanan Online
sky wang

Ms. sky wang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Baterai iPhone 6 Plus

Kategori produk dari Baterai iPhone 6 Plus , kami produsen khusus dari Cina, Iphone 6 Plus Baterei , Apple 6 Plus Battery pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Iphone 6 Plus External Battery R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Baterai iPhone 6 Plus Supplier

OEM & ODM kualitas tinggi iPhone 6 plus baterei , karo bahan mentahan lan teknologi sing apik, iki baterei iphone duwe wektu siyaga sing dawa lan suwe ngomong. Rancangan perlindungan IC dual njamin keamanan lan ngukur siklus urip baterei . Sawise siklus 500 kaping, kapasitas isih paling sethithik 80%. Ora ana efek memori, siap ngisi lan ngeculake. Tim QC sing ketat kanggo mesthekake yen kabeh produk wis sah sadurunge pengiriman. Ukuran, kapasitas, lan safety baterei iki cocog karo baterei asli iPhone .

All Model Iphone Battery

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki