Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com
Home > Produk > Baterei IPhone > Baterai iPhone 6S Plus
Layanan Online
sky wang

Ms. sky wang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Baterai iPhone 6S Plus

Kategori produk dari Baterai iPhone 6S Plus , kami produsen khusus dari Cina, Iphone 6S Plus Baterai , Apple 6S Plus Battery pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Iphone 6S Plus External Battery R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Baterai iPhone 6S Plus Supplier

Pasokan kabeh model iphone baterai , iku 2750 mAh iPhone 6s plus baterei . Sèl baterei murni bahan kobalt, saingga wektu siklus luwih dawa tinimbang sing umum. Saben baterei dicenthang kaping 3 paling sakdurunge sadurunge, cacat kita kira-kira 0.01%. Ukuran lan kapasitas padha asli. Papan sirkuit gadahi tegangan, over current, over charge lan discharge, short circuit lan protection temperature. Iku pilihan sing apik kanggo panggantos baterei iphone .


All Model Iphone Battery
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki