Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com
Home > Produk > Kasus baterei IPhone > Kasus iPhone 8 Baterai
Layanan Online
sky wang

Ms. sky wang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Kasus iPhone 8 Baterai

Kategori produk dari Kasus iPhone 8 Baterai , kami produsen khusus dari Cina, Iphone 8 Baterai Kasus , Iphone 8 Smart Baterai Kasus pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Kasus Apple Iphone 8 R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Kasus iPhone 8 Baterai Supplier

Punika gaya anyar saka baterai adsorpsi magnetik gaya inovatif kanggo ponsel iphone, kasus baterei iphone 8 iki minangka pangisi daya panggung shell kanggo multipurpose, pisanane yaiku kerang perlindungan lengkap nglindhungi ponselmu kanthi saksama lan supaya ora dirugihake kanthi sengaja mudhun, Kapindho kanthi kapasitas lengkap saka bank daya nirkabel nanging kanthi kapasitas gedhe dadi cahya lan ramping. Kapasitas 3000mAh ndadekake sampeyan daya daya langgeng gampang lan nyaman. Kajaba iku, gampang disetel lan disassemble, mung push lan slid bakal rampung karo desain disassemble independen.


apple iphone 7 battery case

battery pack case

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki