Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com
Home > Produk > Kasus baterei IPhone > Kasus Baterai IPhone 8 Plus
Layanan Online
sky wang

Ms. sky wang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Kasus Baterai IPhone 8 Plus

Kategori produk dari Kasus Baterai IPhone 8 Plus , kami produsen khusus dari Cina, Baterai Iphone 8 Plus , Iphone 8 Plus Smart Baterai Kasus pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Baterai Apple Iphone 8 Plus R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Kasus Baterai IPhone 8 Plus Supplier

Iphone 8 plus baterei kanthi desain unik tanpa dagu, rancangan sleek design.It `s efektif ngalangi telpon pinter saka goresan lan gagal. Kanthi desain pangisian daya lan sinkronisasi sing luwih maju, sampeyan bisa ngisi telpon sampeyan lan nggunakake ponsel bebarengan. daya iki 5V1A karo sel baterei safety, kasus baterei iphone iki duwe sirkuit proteksi sing luwih cepet lan fungsi proteksi termal. Saiki, arus keluaran stabil iki bakal ngreksa ponsel lan kapasitas baterei. Kapasitas gedhe nganti 4800mAh kanggo ngisi daya telpon paling ora siji wektu .

Cilik baterei Iphone dirancang kanggo kabeh model iPhone, kalebu iPhone 6 kasus baterei, 6s iPhone cilik baterei, iPhone 6 Plus baterei cilik, 6s iPhone cilik baterei, iPhone cilik 7 baterei, iPhone 7 Plus baterei cilik, cilik baterei iPhone 8, iPhone 8 Plus cilik baterei, cilik iPhone X baterei.


iphone extended battery

iphone charger cable



Cilik baterei Iphone dirancang kanggo kabeh model iPhone, kalebu iPhone 6 kasus baterei, 6s iPhone cilik baterei, iPhone 6 Plus baterei cilik, 6s iPhone cilik baterei, iPhone cilik 7 baterei, iPhone 7 Plus baterei cilik, cilik baterei iPhone 8, iPhone 8 Plus baterei, kasus baterei X.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki