Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com
Home > Produk > Baterei sel telpon > iPhone Battery Replacement
Layanan Online
sky wang

Ms. sky wang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

iPhone Battery Replacement

Kategori produk dari iPhone Battery Replacement , kami produsen khusus dari Cina, Penggantian Panggilan Iphone , Penggantian Panggilan Iphone 6 pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Iphone 6S Penggantian Baterai R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China iPhone Battery Replacement Supplier

Replacement HQQNUO Iphone baterei kita clarified kanggo model lan seri beda, model Replacement iPhone 5 baterei, iPhone 5C baterei Replacement, iPhone 5S baterei Replacement, iPhone SE baterei Replacement, iPhone 6 baterei Replacement, iPhone 6 Plus baterei Replacement, iPhone 6S baterei Replacement, iPhone 6 Plus Baterei Penggantian , iPhone 7 Baterei Penggantian , iPhone 7 Plus Baterei Penggantian , iPhone 8 Bateree Replacement , iPhone 8 Plus Batere Penggantian kanggo iPhone X Baterei Penggantian seri (X, XMAS, XR)

Kanthi kapasitas polimer lithium lengkap lan 100% sel kobalt murni sing urip

Nganti 800 siklus, baterei kanggo iphone ngliwati kabeh test saka materi kanggo produksi, saka test penuaan suhu dhuwur sel, test siklus perlindungan kanggo mbungkus produk

resistance, tes arus lan tegangan.

Penggantian Iphone kita nganggo teknologi tinggi kanthi otomatis, produksi saben baterai tekan 12.000 potongan, saben baterei wis lulus puluhan tes ketat, tingkat cacat kurang saka 3%.

Baterai Cell Phone iPhone nduweni fungsi proteksi sing akeh, kanthi efektif bisa ngindhari baterei, lan kanthi otomatis bakal medhot nalika daya kebak. Saben fungsi proteksi kalebu proteksi suhu, proteksi sirkuit, Proteksi sateruse, proteksi tegangan input, proteksi over-current hardware, output proteksi liwat-saiki, proteksi anti-balik, proteksi sing luwih dhuwur baterei.

Replacement Iphone baterei   njupuk limang teknologi inti: peningkatan kapasitas / upgrade IC / upgrade fuse / dual upgrade layer / upgrade path. Kaya kabeh, wis didhekake dadi dhuwur-Kapadhetan polimer inti, nggoleki PCBA circuit board lan cerdas prosesor kanggo ngoptimalake efisiensi konversi.

All Model Iphone Battery

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki