Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com
Home > Produk > Baterei IPhone
Layanan Online
sky wang

Ms. sky wang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Baterei IPhone

Kategori produk dari Baterei IPhone , kami produsen khusus dari Cina, Baterei iPhone , Bateri Iphone Anyar pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Baterai Eksternal Iphone R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

Baterai iPhone 5

Liyane

IPhone 5C Baterei

Liyane

IPhone 5S Baterei

Liyane

IPhone IP Baterai

Liyane

Baterai iPhone 6

Liyane

Baterai iPhone 6 Plus

Liyane

Baterai IPhone 6S

Liyane

Baterai iPhone 6S Plus

Liyane

Baterai IPhone 7

Liyane

Baterai IPhone 7 Plus

Liyane

IPhone 8 Baterei

Liyane

Baterai IPhone 8 Plus

Liyane

Baterai IPhone X

Liyane

IPhone XR Battery

Kita HQQNUO Iphone baterei clarified kanggo model lan seri beda, model iPhone 5 baterei, iPhone 5C baterei, iPhone 5S baterei, iPhone SE baterei, iPhone 6 baterei, iPhone 6 Plus baterei, iPhone 6S baterei, iPhone 6S Plus baterei, iPhone 7 baterei , Baterai iPhone 7 , iPhone Baterei 8 , iPhone 8 Plus Baterei menyang iPhone X Baterai seri (X, XMAS, XR)

Kanthi baterei polimer litium kanthi kapasitas lan sel kobalt murni 100% sing dawa umur

Nganti 800 siklus, baterei kanggo iphone ngliwati kabeh tes saka bahan kanggo produksi, saka tes peningkatan suhu sel, siklus uji pangayoman kanggo mungkasi produk`

resistance, test saiki lan voltase.

Panggantos Iphone baterei kita adopts kanthi otomatis dhuwur-tech, produksi dina batre tekan 12.000 bêsik, saben baterei wis liwati Welasan tes ketat, tingkat kekurangan kurang saka 3%.

Baterei iPhone Cell telpon duwe macem-macem fungsi proteksi, sing bisa nglindhungi baterei kanthi otomatis, lan bakal otomatis nyopot nalika wis kebak. Tugas pangayoman kalebu pangayoman suhu, perlindungan sirkuit, perlindungan maneh, perlindungan voltase input, perlindungan proteksi saiki, pangreksan liwat output saiki, pangayoman anti-mbalikke input, pangayoman tekanan tekanan baterei.

Baterei Iphone njupuk limang teknologi inti: upgrade kapasitas / upgrade upgrade / sekring / upgrade lapisan dual / upgrade level dual.Ing kabèh, dibangun dadi inti polimeritas kapadhetan, papan sirkuit PCBA sing apik lan prosesor cerdas kanggo nggedhekake efisiensi konversi.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki